קצת שופכת את הלב

anna the best

New member
קצת שופכת את הלב

היי, אני לא מהפורום, באתי לשפוך את הלב אני חושבת.
לפני בערך חודש נפרד ממני בחור שיצאתי איתו 8 חודשים בערך. זה בא לי די בהפתעה, כי הכל היה ממש טוב לדעתי (וגם לדעתו) והוא התקשה להסביר לי למה הוא בעצם נפרד ממני.. אחרי שחשבתי על זה כמה ימים הגעתי למסקנה שזה היה מחוסר בטחון שלו, בעצמו, שאולי הוא הרגיש שהוא לא מספיק טוב בשבילי, או שהוא לא בטוח שהוא מוכן למחוייבות, או שהוא לא היה סגור על עצמו מה הוא רוצה ומה הוא מוכן לעשות בשביל זה...
השלמתי עם זה ואני בגדול בסדר עם זה, זאת החלטה שלו וזכותו ואני לא בוכה כל היום או משהו... אבל כן קשה לי. הוא היה הקשר הרציני הראשון שלי (ואני הייתי שלו) והוא היה מאוד מאוד משמעותי בשבילי ואהבתי אותו ממש והערכתי אותו ממש.
ועכשו.. אני מקבלת את המצב החדש מבחינה שכלית אבל אני עדיין מתגעגעת אליו.. (יודעת שעבר פחות מחודש וזה טבעי שיהיו לי מחשבות אבל זה מפריע לי ומציק וקשה לי להתרכז במשהו ביומיום). יש עצות איך להפסיק לחשוב? אני מאוד בעד לצאת עם אנשים אחרים אבל לא יצא עד עכשו כל כך. אני יודעת שאני די חסרת סבלנות, אבל בעיקר רציתי להוציא את זה ולשמוע מה דעתכם

מעמקים39

New member
אני בעד לשים לב לסימנים ולא להתעלם

כשבחור עוזב אותך אל תנסי להבין מה זה אומר כי אין מה לנסות, הכל ברור. הוא לא אהב אותך! מי שאוהב לא עוזב! אל תנסי לתת לו הנחות בעניין בסגנון ״ הוא חסר ביטחון, לא יודע מה הוא רוצה...״. זה לא משנה מה הוא רוצה. משנה מה הוא לא רוצה. ואותך הוא לא רוצה ולכן הוא לא ראוי לך. אין שום סיבה לאהוב אדם שלא אוהב אותך. הוא לא אמר לך למה כי לא רצה להוסיף לפגוע בך. קשה להגיד לאדם את הסיבה האמיתית והפשוטה שאין אהבה. אבל זכרי את הכלל והוא כלל פשוט מאוד: מי שעוזב לא אוהב!לגביי הגעגועים שלך זה מובן וזה עצוב שכואב לך ואני רוצה לחזק אותך ולא יודעת איך. הגיוני שתתגעגעי. את לא חסרת סבלנות. את רוצה אהבה ומיד! ואת צודקת! הלוואי וזה יקרה לך מהר מאוד. החזיקי מעמד וזכרי שלא משנה כמה הוא היה מקסים וכמה היה לך טוב איתו, הוא עזב אותך ולכן לא מגיע לו שתהיי איתו.

anna the best

New member
אני לא מסכימה..

קודם כל תודה רבה על העידוד- זה באמת מחזק אותי.
דבר שני- אני יודעת שהוא כן אהב אותי. אין לי איך להוכיח את זה אבל אני מרגישה שכן ידעתי. היה לו קשה להפרד. במשך השיחה הוא אמר לי כל מיני דברים טובים שלי שהוא מעריך, הוא אמר שהוא אוהב אותי וזה לא בגלל שהוא הפסיק, הוא אמר למה הוא נמשך אליי מלכתחילה
הלוואי גם שאני אמצא אהבה חדשה מהר!
כן אני יודעת שלא מגיע לו עכשו שאהיה איתו... :\

מעמקים39

New member
אני מאוד מצטערת אבל אני מפרשת את המילה ״ אהבה״ בצורה אחרת.

אולי בגלל שאת צעירה את לא ממש מבינה מה זאת אהבה ואיך היא נראית. מה שבטוח הוא, שמי עוזב לא אהב ולא אוהב. אהבה אמיתיתזה לא משהו שחולף עם הזמן. אהבה אמיתית נשארת תמיד ולא תלויה בדבר. מי שעזב אותך וציער אותך וממשיך לצער אותך ולא יושב איתך עכשיו ומחבק אותך- לא אוהב אותך!

אולי בגלל שאת מבוגרת את מחוספסת

מדי ולא זוכרת מה היא אהבת נעורים. אין אמיתי ומזויף באהבה, זה לא מייד אין צ'יינה ואין לך האמת שום מושג מה קרה בינהם
ובטח לא מה הבחור הרגיש או חשב.

רואה 6 6

New member
חייבת להסכים שזו אבחנה מוזרה.

בגרות וניסיון חיים מאפשרים בהירות ולא ההיפך ואהבת נעורים, כמו כל אהבה,למרות כל הדרמות האופיניות שלה מקבלת את פניו של האוהב ואת איכויותיו.
במילים אחרות, זה יכול ליהיות חרא של דבר,בלי שום אידיאליזציה.

anna the best

New member
אני לא חושבת שזה קשור שאני צעירה

את רוצה להגיד לי שמי שאוהבים בחיים לא נפרדים משטויות של ריבים ואגו ופחדים ודברים כאלה??
במשך הזמן שהייתי איתו הצלחתי להכיר אותו לא מעט. אני לא רוצה להתחיל למנות את כל הסיבות שנתנו לי להבין שהוא אוהב אותי- זה יוציא אותי מסכנה. זה גם לא משנה כרגע כי נפרדנו.
אבל זה סתם לא כיף לשמוע את זה :\

קשה לו להיפרד?

לכולם קשה..
לאפאחד לא נעים לחתוך מערכת יחסים
אפאחד לא רוצה להסתכל לך בעיניים ולהגיד זה כבר לא זה

רואה 6 6

New member
אני חושבת שאת צריכה סבלנות

ואני חושבת שאין דרך אחרת חוץ מלחשוב הרבה וליהיות קצת עצובים, ואם מתחשק אז לצאת עם מישהו אחר, ואת לא חייבת לעשות את זה,וככה בסוף זה עובר.

גברת ע

New member

מבינה את ההרגשה שלך ונמצאת במצב מאוד דומה, אני מבינה ויודעת אבל ריגשית קשה לי.
בסיטואציה שלי הספציפית הבנאדם המדובר גם נשאר בתמונה ומנסה מידי פעם ליצור קשר.
אני יכולה כן להגיד לך שככל שעוברים הימים הגעגועים כן עוברים ואני מוצאת את עצמי פחות ופחות חושבת על זה/עליו.
אל תתעלמי מהגעגועים, תחווי אותם, הם חלק ממה שאת מרגישה אבל גם אל תכנעי להם ואל תתני לזה לעצור אותך.

זה בסדר להיות עצובה ולחשוב מחשבות (וגם לרצות שהכאב יעבור כמה שיותר מהר).
לא רק שזה בסדר, זה אפילו טוב, אמנם זה לא קל בכלל, אבל את תצאי מחוזקת יותר בסופו.
רק להחזיק מעמד ולהשקיע בעצמך :)

anna the best

New member
תודה :)

זה באמת טוב לשמוע דברים כאלה
הלוואי שאצא מזה איכשהו מחוזקת- כמו שאני מרגישה שיצאתי מהזוגיות- אני מרגישה שכמה שהשקעתי ביחסים האלה, והשקעתי באמת הרבה, ככה הכל חזר אליי (ולאו דווקא ממנו, זה פשוט נשאר אצלי כל מה שנתתי והרגשתי שלמדתי המון והרווחתי המון) אולי בגלל זה די עצוב לי, כי היה לי באמת כל כך כל כך טוב שם

sweetjane1982

New member
תרשמי לאתרי הכרויות, זה לא בעיה להשיג דייטים שם

וחודש זה לא כזה הרבה זמן, אז אין לך מה להיכנס ללחץ שהוא עדיין לא יצא לך מהסיסטם.
רק צאי מהסרט שהוא נפרד מכל הסיבות שציינת. הוא נפרד כי הוא לא היה בקטע שלך.

anna the best

New member
אתר היכרויות?

לא לא מסוגלת להרשם, זה יותר מדי בשבילי
וזה לא היה בגלל שהוא לא בקטע שלי. אני מכירה אותו

להפסיק לחשוב?

את יכולה לעשות. את יודעת איך גורמים למשהו קשה להעשות עד הסוף? נותנים את המשימה לאדם עסוק. אולי תבדקי מה קורה עם זוהר מהחתימה שלך, יכול להיות שהיום הוא יזם עשיר ופעיל זכויות בעלי חיים בעל עסק משגשג...
&nbsp
בקיצור שהיומיום יהיה עמוס יהיה פחות מחשבות בהקיץ.

באותה סירה..

כל אחד מתמודד עם פרידות בצורה אחרת.
מה שבטוח שאת צריכה לתת לעצמך זמן לשבת "שבעה"
שבוע שלם לבכות להצטער להסתגר בבית - לשבת שבעה על הקשר
ואז זהו- לקום להתרענן
ולהתחיל בדרך חדשה
תתחילי לצאת לבלות וכמה שפחות להישאר לבד
תצתלמי , תחייכי תעשי חיים,
ובדקות שאת נזכרת בו- תסתכלי על תמונה שלך מהתקופה אחרי ה"שבעה" ותראי שאת מאושרת גם בלעדיו

עוד מעט שנה חדשה- ולחיי הזוגיות החדשה שתבוא אלייך!

למעלה