קצת שופכת את הלב...

Dimaya

New member
קצת שופכת את הלב...

כפי שכתבתי כאן לפני זמן מה - הודעתי בעבודה שאני מתפטרת. החלטה לא קלה, אך אין לי ספק לגבי נכונותה. ציפיתי למסע שכנועים, אך התגובה שקיבלתי הייתה "בהצלחה". ככה. אחרי שנתיים של עבודה מסורה למרות הבטחות שלא קויימו. אז צבט לי בלב. אבל - אופטימית שכמותי - אמרתי שהכל לטובה. הקטנטונת בת חודשיים ואנחנו עורכים לה מסיבה. לא היה לי ספק, שלמרות שאני עוזבת את העבודה - אני אזמין את האנשים שאיתם עבדתי פרק זמן לא קצר. היה לי ברור שרבים לא יגיעו, אבל בכל זאת. אז צדקתי. רק לא ידעתי עד כמה. כמעט אף אחד לא יבוא. אני יודעת בוודאות לגבי חברה אחת (הכרנו בעבודה והיא באמת חברה) שלא היה לי ספק שהיא תגיע - ותבינו, מדובר בארגון גדול. אבל - אוקיי. לא חייבים. מה שכן - נודע לי שאחת הבחורות שעבדתי איתן אמרה, ש"כיוון שאני לא חוזרת לעבודה - אז זה לא שווה את הטרחה של לבוא אליי למסיבה". לא צריך. בלי טובות. דעתי לגבי המקום הזה רק מתחזקת מיום ליום. פשוט ג'יפה לי קצת, כאילו נגסתי בפרי רקוב. איכס.

עינבלית

New member
נגסת בפרי רקוב

אבל מעכשיו את בפרדס מלא פרות טריים ובלי העמדות פנים! אני שמחה בשבילך שאת כבר לא עובדת שם!

תמיד קשה להתאכזב מאנשים

אבל עכשיו עם הפנים קדימה

ו שתי

New member
מגעילים.

מה שכן- ג'יה שלהם, לא שלך. תזכרי את זה טוב-טוב, כי כידוע לך, בנסיבות אחרות ובחיים אחרים עוד תתקלי בהם (וזה כיף להתחשבן בחזרה)

משוש30

New member
מעצבן ומעציב ../images/Emo24.gif

אבל אולי עדיף ככה. לפחות אין לך ספקות לגבי העזיבה. את עושה את הדבר הנכון!

Dimaya

New member
טוב, אז המסיבה נערכה...

הגיעו שניים - מתוך יותר מ-20 אנשים שעבדתי איתם יום-יום. היה נחמד מאוד (אחרי שהקטנטונת הפסיקה לפחד מהמוזיקה הרועשת, הידיים הרבות שביקשו להחזיק ומהשמלה המהממת שאמא קנתה והחליפה אחרי רבע שעה לחליפה קצת פחות מהממת, אבל עדיין חמודה ונוחה הרבה יותר). אמא שלי תמיד אומרת, שצריך לדעת מתי לעזוב. הייתי צריכה לעזוב שם חודש אחרי שהתחלתי. הכל לטובה. תודה על ההבנה והתמיכה, בנות.

עמית@

New member
ג'יפה אמיתית, איחס.

מזל שעזבת, בשביל מה את צריכה את זה על גבך? עכשיו את יכולה בלב שקל להתרכז בפרי הבשל והמתוק שמונח בחיקך.

Arfilit

New member
אני מבינה את העלבון -

אבל אני חייבת לאמר בכנות - שגם עבורי לפעמים מהווים האירועים של אנשיםמ העבודה משום טורח. מה שאני אומרת זה - שאולי לא צריך לראות בזה עלבון. מי שחבר שלך בא - ומי שלא - את כבר יודעת שהוא לא - לא?!

Dimaya

New member
העלבון הוא לא בגלל שלא באו

העלבון הוא שיומיים לפני האירוע אני התקשרתי לעבודה לשאול כמה יגיעו, דיברתי עם אותה אחת שאח"כ התברר לי שהיא אמרה שלא תרטח להגיע, והיא אמרה לי ש"כמעט כולם יבואו", וסליחה, אבל מהמחלקה שאני עבדתי בה - אף אחד לא בא, חוץ ממי שהיה הבוס הישיר! אף אחד! אל תעשו לי טובות, אל תבזבזו את הזמן היקר על אירוע שאתם לא רוצים להיות נוכחים בו, אם אתם חושבים שזה בזבוז זמן. גם אני לא הולכת לכל האירועים, אבל אני תמיד-תמיד-תמיד דואגת להודיע על כך (במיוחד אם שואלים במפורש), ואם זה בנאדם שאני עובדת איתו - אני גם תמיד אתן מתנה. מיותר לציין, ששום מתנה "מהצוות" לא קיבלנו. מה שמעליב, שבגלל אנשים כאלה אנחנו סגרנו עם העולם על 70 מקומות והגיעו 47 (!) איש, כולל המשפחה שלנו. זה מה שמעליב. לא רוצים לבזבז את הזמן - אל תבזבזו לי את הכסף. אבל מה שמחמם את הלב - זה אותם חברים ואנשים מקסימים, שגם הגיעו לבי"ח עם מתנות, גם התקשרו לשאול מה העניינים (ולא רק "מה שלום הקטנה") וגם הגיעו עם מעטפות לאירוע. בזה אני בוחרת להתרכז.

Arfilit

New member
את הנקודה הזו באמת לא הבנתי -

וזה באמת הכי מכוער שאפשר להעלות על הדעת!

אור יום

New member
טוב עשית שיצאת משם

נשמע שיש שם מקבץ גדול של "נשמות טובות". סביר שהם בכלל לא מודעים להשלכות של התנהגותם..

Dimaya

New member
מקווה בשבילך שלא...

עצוב כמה מקומות כאלה יש, נכון?

למעלה