קצת שעשועים חדשים.. גליל שהחרוזים ממנו נהיו איכסה...
ת תומסקה New member 7/2/06 #16 ../images/Emo99.gif השחורים האלה מדהימים../images/Emo70.gif הזהב גם, אבל השחור יותר מאיזה צבע הפרחים?
../images/Emo99.gif השחורים האלה מדהימים../images/Emo70.gif הזהב גם, אבל השחור יותר מאיזה צבע הפרחים?
S Saraswaty New member 7/2/06 #20 החרוזים על בסיס שחור מדהימים ביופיים. אלו שעל בסיס זהב, החלק העליון נראה קצת "מטולא" וזה מפריע לי בעיין. מאד אהבתי את הגליל אבל הוא נראה לי כמו גליל שמתאים יותר לציפוי כלים.
החרוזים על בסיס שחור מדהימים ביופיים. אלו שעל בסיס זהב, החלק העליון נראה קצת "מטולא" וזה מפריע לי בעיין. מאד אהבתי את הגליל אבל הוא נראה לי כמו גליל שמתאים יותר לציפוי כלים.
ת תמי שבט New member 7/2/06 #18 אוהבת מאד את שילוב חרוזי קאטו השחורים והזהובים. מקסים! האם בצמיד משולבים חרוזי זכוכית (החרוזים בטורקיז) או שזה פימו?
אוהבת מאד את שילוב חרוזי קאטו השחורים והזהובים. מקסים! האם בצמיד משולבים חרוזי זכוכית (החרוזים בטורקיז) או שזה פימו?
מ מוניק מוניק New member 7/2/06 #14 ../images/Emo23.gif שרון, הגליל הראשון מדהים לדעתי יש לך תוצרים ממנו להראות לנו? חרוזי סטייל קאטו מהממים, אך יש לי שאלה - מה את עושה איתם? ראיתי הרבה חרוזים אבל לא תוצרים. והחרוזים החדשים והצמיד נפלאים.
../images/Emo23.gif שרון, הגליל הראשון מדהים לדעתי יש לך תוצרים ממנו להראות לנו? חרוזי סטייל קאטו מהממים, אך יש לי שאלה - מה את עושה איתם? ראיתי הרבה חרוזים אבל לא תוצרים. והחרוזים החדשים והצמיד נפלאים.