קצת תהיות לגבי התוכנית

קצת תהיות לגבי התוכנית

אני מבינה שכל פעם רוצים להמציא את הגלגל מחדש, רוצים רייטינג בשמיים והתחרות לא מפסיקה בין הערוצים. הרבה מהלכים בתוכנית אני לא אוהבת,,ואינם ראויים לדעתי. אני לא יכולה להבין מדוע הכניסו את איתן עם חברים?מה התועלת? אילו היו מכניסים את איתן עם עוד 3 גברים שאינם מכירים האחד את השני היה ראוי יותר ומשכנע שבאמת היו עושים הכל לבדוק ולמצוא לאיתן "שידוך". בתוכנית יושבים איתן ושלושה חברים קרובים אליו ועושים מסחרה מהבנות. אותי מאוד מקוממת הדרך שיושבים כמה גברים בפרטיות ומעבירים ביקורת על כל אחת ואחת כאילו והיתה גוש בשר. גברים שמנהלים טקטיקות משחק שאינם ראויות, שפוסלים חלק מהבנות על פי קירבה שלהם עצמם. גברים שמחליטים מי תשאר מי תלך וללא הסבר ראוי. גברים שיושבים ומרכלים ללא הפסקה פשוט גועל. גברים שמפעילים לחצים ולעיתים הטרדה מינית שגורמת לחלק מהבנות בלית ברירה להתנהל בדרך בזויה והכל כדי להשאר במשחק. צדקה אמש אתי כשאמרה זה לא פייר מי שקרובה לבנים או שיש לה חסות או שיש לה גב לא תלך,,,,צודקת כלומר אם יש 5 גברים ולכל גבר יש בת חסות יתר הבנות אין להן מה לחפש שם במשחק, הן מיותרות.... זה שמור לי ואשמור לך,,תוותר לי ואוותר לך בפעם הבאה. צדקה היום אתי כשאמרה שקרן וליהי הוליכו אותה שולל במשחק, והוליכו שולל את יתר הבנות. ושוב אני חוזרת ואומרת לבת שלי לעולם אבל לעולם לא הייתי נותנת להשתתף בתוכנית מסוג זה. לעולם לא אתן לבת שלי להיות מוצגת כגוש בשר מסחרי. לעולם לא אתן לבת שלי לבזות את עצמה.

אני צופה נכון,,,,,,,,,,,,,

וכל יום המומה מחדש, זה לא אומר שאני נוטלת חלק או מנציחה את התופעה,אני צופה ואין לי מושג למה. ועדיין עומדת בדעתי שהתוכנית במתכונת הנ"ל אינה ראויה, זו תוכנית מבזה,שחייבת להשתנות או לשנות בעונה הבאה אם תהיה.

שאפולי

New member
זה כן אומר שאת נוטלת חלק

לא רק את כמובן- אבל את ועוד אנשים רואים צופים והתכוניןות הללו מקבלות לגיטימציה ומתרבות.

אייני

New member
למה שהתוכנית תשתנה?

יש לה צופים = היא מצליחה. רוצה שהיא תשתנה? תפסיקי לצפות.

שפו לשפולי ../images/Emo45.gif

קלעת בול בפוני

Dark Muse

New member
צריך להיות מפגר מוחלט

כדי לראות את התוכנית הזאת ולהתייחס לזה למשהו שהוא יותר מאשפה טלוויזיונית. הבנות האלו, כמו הבנים ובעצם כל צוות ההפקה, מיצרים פשוט זבל עופות למטרות רייטינג וטימטום. הדבר היחידי שעצוב בתוכנית הזאת, זה שטל ברמן מנחה אותה. כואב לראות איך מחדשות המדע המופלא שהוא הנחה, הוא פשוט ירד לזנות. במקום האשפה הזאת שהוא מנחה, היו יכולים לשדר באותה שעה את חדשות המדע בערוץ 10, ולא רק שזאת היתה תוכנית איכותית יותר, אלא גם אולי אלו שצופים בה היו קצת, טיפה מחכימים. ההודעה שלך לא רלוונטית, לא מתלוננים על בקבוק בלי פקק שנמצא בתוך שקית זבל.

poseidon111

Active member
סתם שאלה

אם צריך להיות מפגר מוחלט כדי לראות את התכנית.מה צריך להיות כדי להיכנס לפורום שמוקדש לתכנית ולהגיב באותו פורום?

poseidon111

Active member
למה להביע דיעה באזני מפגרים מוחלטים?

הרי ברור מניסוח ההודעה, שאתה לא מייחס להם אינטילגנציה כלשהי.

Dark Muse

New member
לא, אני אומר שמי שמתייחס לזה מעבר למה שזה

הוא מתנהג בטיפשות. יש אנשים אינטיליגנטים מספיק שסתם רוצים לכבות את הראש אחרי עבודה\לימודים, זה לגיטמי, אבל שלא יתחילו לנתח ולהתרעם על משהו שהוא מראש תוכנית פח אשפה.

poseidon111

Active member
ומי קובע מה זה.אני, אתה, מי?

יש אנשים שמתיחסים אל זה כאל סובלימציה של חייהם וחבריהם.יש כאלו המתיחסים לתכנית כאל מעבדה אנושית,יש כאלו המתיחסים בעניין לאינטראקציות החברתיות הנרקמות שם ובוחנים את הפרטים המרכיבים אותן, תוך ניסיון להבין את מניעיהם כפונקציה של דינמיקה אנושית.ויש כאלו המתיחסים לתכנית כאל טלנובלה מציאותית. אז מי יכול לומר אם זה זה, או מעבר לזה. קבעת קביעה חריפה ללא שום נסיון להבין את המניעים.

Dark Muse

New member
כן, רק שהמציאות היא שונה

האנשים סגורים בבית, בתוכנית טלויזיה מופקת ומתוכננת, תוך ידיעה שמצלמים אותם ועוקבים אחריהם ושהם צריכים להשאר בבית ולזכות באהדת הקהל על מנת להשאר, כך שהם משחקים את המשחק. רוצה לראות את הדברים שדיברת עליהם? פתח יס דוקו או ערוץ 8 (שם יש פחות רעשי רקע בנושאים שדיברת עליהם, הם לא חפים מכך). אני נשאר בעמדתי לגבי זה שזה זבל טלוויזיוני נחות, ומי שמסיק מזה מסקנות לחיים, כדאי שיתעורר. אגב, אני במקרה לומד תקשורת כך שאת כל הטענות האלו כבר שמעתי

poseidon111

Active member
זה שאתה לומד תקשורת זה נחמד.אם היית לומד

פסיכולוגיה, היית מבין שהמודעות למצלמות רק מעצימה תכונות אופי קיימות.רוצה לומר שכל אחת מהדמויות פועלת בשיטה שונה,שיטה אישית לקבלת אהדת הקהל.ראה זאת כמעקב מואץ לעומת החיים הזורמים בקצב הנורמלי בחוץ. זה עוד לפני שדיברתי על כך שאין אדם המסוגל לעטות על עצמו דמות שאינה שלו לפרק זמן כה ארוך. דבר נוסף-אתה מידי הודעה חוזר על המנטרה של צפייה בערוץ דוקו.האם באמת זהו המקום ללמוד משהו? כסטודנט לתקשורת שכחת שהסרטים הללו מיועדים לצפיה בקרב הקהל הרחב, מכיון שכך הם ערוכים,חתוכים ומוגשים בטמפרטורת החדר.שם אינך לומד.מקסימום מקבל מושג על הנושא. ומי בכלל אמר שזה על חשבון זה?אינך מסוגל לצפות בדוקו ולאחר מכן ב24 וחוזר חלילה?אתה מתייחס במושגים של שחור ולבן, טוב ורע ואינך לוקח בחשבון שישנם אנשים הצורכים את שני המוצרים.חבל.

Dark Muse

New member
אני מבין שאתה קצת מתקשה בהבנת הנקרא

האמירה הפסיכולוגית הזו שאם יש מצלמות אז תכונות אופי מתעצמות, היא אמירה חסרת ביסוס. באותה מידה הם יכולים לשחק, הם יכולים להיות תחת מניפולציות של ההפקה. דבר שני, כנראה שהתקשת לקרוא, לא כתבתי מעולם שסרטים דוקומנטרים הם לא ערוכים ומראים במסגור מסויים סיטואציה מסויימת, לא בהכרח אובייקטיבית. כתבתי שבסרטי דוקו יש פחות רעשי רקע כמו בטלויזיה מסחרת משומנת שמנסה להביא רייטינג כמו בתוכניות האח הגדול המטופשות האלו. אני מתיחס במושג אחד - התוכנית הזאת זבל טלויזיוני טהור בעיניי, מי שמסיק ממנה מסקנות ותובנות בגלל הזבל הזה, הוא טיפש (לדעתי כמובן). מאחר ולא תשנה את דעתי, ואני לא אשנה את דעתך, סיימנו את הדיון

poseidon111

Active member
מתקשה בהבנת הנקרא כי שלושה תארים אקדמאים

לא השכילו לתת לי את הידע הנרחב, שלא לדבר על רמת ידיעות בפסיכולוגיה קוגנטיבית שיש לסטודנט לתקשורת במכללה שכוחת אל.התנצלותי הלא כנה.

למעלה