קצת תלונות אפשר?

לילך87

New member
קצת תלונות אפשר?

נשואים שנה , אחרי הרבה שנות חברות , בהריון ראשון, מכירה כל פסיק שבו, התרגלתי שאני דואגת לעצמי והוא לא דואג לי כי הוא פשוט כזה.... ובכל זאת כל כמה זמן מתאכזבת "מחדש" אנחנו בדירה חדשה כבר כמה חודשים אף פעם הוא לא הכין לי או שאל אותי אם אני רעבה כשאני באה מהעבודה הביתה לרוב הוא נמצא בבית כשאני באה , אחרי שהיה רוב היום בבית , מעולם לא קנה לי פרחים מאז שאנחנו בבית (ואם הייתי אומרת לו את זה אז הוא היה בטח אומר "מה, אמא שלי מכינה לנו זר כל שישי" -הכוונה לאמא שלו) נכון שכשהייתי חולה הוא עשה וניקה בלי שאבקש ברגע שהבראתי כלום . בגללו אני עוצרת את הרגשות שלי אם הוא רק היה מראה או עושה צעד עבורי אני אוטומטית עושה 10 צעדים עבורו אני אחת שאוהבת לתת ולפנק אבל כבר שנים לא עושה כלום לא קונה ולא מתאמצת עבורו ולא , אל תכתבו לי שאני מפגרת ואני בהריון ועכשיו אני נזכרת, רוב התקופות שלנו טובות ואני מתעלמת מהחוסר הזה אבל פעם ב... כשקורה מקרה זה שובר אותי.... אני מכירה אותו הוא באמת כזה!!!! ולא ישתנה ואני לא מנסה לשנות פשוט חייבת לפרוק מידי פעם אני לא מתכוונת להגיד לו תקנה לי פרחים , או תדאג לי לאוכל וכו'.... כי זה לא אמיתי ואם יש סיכוי שאיי פעם הוא יביא כי רצה להביא או לדאוג לי אני אהיה כ"כ מאושרת.......

את בטוחה שהוא אוהב אותך???!!!

כי מבחינתי הגדרת המילה אהבה זה הרצון לעשות את הבת\בן זוג מאושרת ולפי מה שאת מתארת ההבדל בין אהבה למציאות שלך הוא רחוק ביותר ואם את שואלת אותי אז צרי איתי קשר ואני יביא לך דיסק של מומחה לזוגיות ותתני לו לשמוע

לילך87

New member
כן גם אני

חשבתי ככה המון פעמים ואמרתי לו את זה לפני שהיינו נשואים שלדעתי הוא לא יודע מה זה לאהוב ועם מישהי אחרת שהוא היה באמת אוהב הוא היה מבין את ההבדל, אבל הוא בחיים לא נתן לי לעזוב אותו תמיד התחנן על כך שהוא אוהב מאוד ושאין לי מושג כמה ותמיד ידע ל"כפר" על כך אחרי ריבים אם זה פינוקים כמו ארוחות בחוץ פרחים בזרים שעלו לו מאות שקלים , בתי מלון וכו'.... אני יודעת שאני מסוגלת לתת 120% הוא לא נותן לפי דעתי אפילו 50% אין אצלו פתאום לחבק (זה כן קורה עכשיו פתאום מאז שנכנסתי להריון ככה זה לא היה) אני גם לא מנסה כלום לא מחבקת ולא מראה אהבה כי אין לי למה התייאשתי מזמן אבל בגדול אני מאוד אוהבת אותו פשוט לא מנסה כדי שרמת ההתאכזבות לא תהיה כ"כ כ"כ גבוה אני כאילו בונה לי מגנים תמיד אמרתי שבגלל שלא היו לו חברות לפני שחינכו אותו הוא לא יודע איך להתייחס לאישה

תראי נשמה

קצת כואב לי עלייך אבל אני מבין אותך איפשהו זה קצת באשמתך את נתת לו לקנות את האהבה שלך בכסף את לא היית צריכה להתפשר על החום שמגיע לך לדעתי זה מגיע מחוסר מודעות ולא מזה שהוא לא אוהב אותך כנראה הוא למד בחיים שהכל ניתן לקנות בכסף (טוב הייתי לא בסדר נקנה לה פרחים ניקח אותה לחופשה וכו) אסור היה לך להבליג על זה אבל אפשר לתקן את זה אני חייב להביא לכם דיסק של מיכאל לסרי תקשיבו לו ותנסו לפעול כל אחד לפי מה שהוא יגיד בכל מקרה אני מאחל לכם נישואים מאושרים והצלחה בכל מעשה ידיכם שיהיה לך ילד נפלא שתראי ממנו רק נחת ושמחה

לילך87

New member
אני אישית לא נתתי לו לקנות

את האהבה בכסף תמיד כעסתי עליו ואמרתי לו אל תנסה להשלים איתי במתנות אני לא רוצה כלום אחרי ריב למרות שזה מה שהיה עושה אבל המון פעמים לא הסכמתי להשלים איתו וכל זה רק כדי שלא יחשוב שמתנות עושות לי את זה. אתה חושב שדיסק יעזור אני רואה בכל או רוב הפתרונות האלה (במקרה שלו ) מאוד זמניים כי כמה שהדגשתי שחסר לי חום ממנו ודאגה (אבל לא תארתי לו דברים ספציפיים בחיים!! כמו שרשמתי פה לגבי פרחים ואוכל לדוגמא) זה עזר לי לשבוע עד חודש בלבד

הבטחה שלי

שזה יעזור וזה תפקיד של שניכם מה יש לך להפסיד ???? אני מבטיח לך שאם תפעלו לפי הבן אדם הזה החיים שלך ייראו אחרת וזה מניסיון הבאתי את הדיסק הזה בעבר למישהו שהיה לפני גירושין והם ראו את הדיסק החליטו לנסות ולשנות לפי ההרצאה והיום הם אחד הזוגות המאושרים שאני מכיר ולפי מה שסיפרת מקודם את כן נתת לו עובדה שהשלמת איתו ולא עמדת על שהוא ישתנה אבל אי אפשר להאשים אותך כי את אוהבת אותו ושאוהבים אז עיוורים אני עברתי את זה על הבשר שלי קשה לך המחשבה על הפרידה אז את זורמת אבל בסוף זה ייצוף ואם לא תתגברו על זה ותשתנו שניכם אני לא רואה עתיד וורוד לקשר שלכם אבל אמרתי לך אפשר לשנות הכל תקשיבי לדיסק ואז תגידי לי מה את אומרת על זה

ChilD SouL

New member
../images/Emo91.gif

פני לפורום "נשואים טריים" או "בינו לבינה". בלי לזלזל בחברי הפורום [
], אני חושבת שהפורומים לעיל יעזרו לך קצת יותר. בגדול
אני חושבת שיש לכם קצר בתקשורת. הוא בטח חושב שהוא בעל נהדר ואילו את מתייסרת כי... דברי איתו. תאמרי לו את כל מה שמפריע לך, אולי אז יזוזו לו קצת גלגלים שם למעלה. לפעמים פשוט צריך להגיד לאנשים מה מצפים\רוצים מהם כי הם לא קולטים לבד - קורה.

TheVillageIdiot

New member
תגידי... אמרת לו את כל זה?

כי יכול להיות שהוא פשוט לא יודע. הרבה אנשים מצפים שבני-זוגם (או כל אחד אחר, לצורך העניין, אבל בני זוג במיוחד) פשוט ידעו מה צריך לעשות. אני יודעת שיש מן עניין מוזר כזה של אנשיםפ שחושבים "הוא אוהב אותי, הוא מכיר אותי, אז הוא בטח יודע בדיוק מה אני חושבת, רוצה ומרגישה." ובכן, נעים מאוד, אני אטומה. ויש עוד כמוני. אני לא יודעת לקרוא אנשים, אני לא קוראת מחשבות, אני לא רואה נסתר. ורק בגלל שאני אוהבת מישהו זה לא אומר שאני רואה מה הוא רוצה כתוב לו מעל הראש בשלט ניאון מהבהב. החבר שלי הוא כזה שמצפה. הוא לא אומר מה הוא רוצה, הוא מניח שאני כבר אדע. ואני אמרתי לו לפני הרבה זמן - רוצה משהו? תגיד. לא תגיד? אז אל תתלונן. אני לא יודעת מאיפה הוא חושב שיש לו זכות להעלב ולהתאכזב בלי שהוא יאמר משהו קודם. זה לא כאילו שאני מתעלמת ממנו. חוץ מזה, שאת אומרת שהפסקת לעשות את הדברים האלו? יחס גורר יחס. למה שהוא יתאמץ כשאת לא טורחת? תגידי לו. "אני רוצה ככה וככה". תראי לו שאת גם עושה ככה. אם הוא יגיד לך לא, אז יש לך מה להתלונן.

למעלה