קצת תמונות חדשות... תיהנו!
א ארזS New member 20/1/05 #2 לבון, אני מסיר בפניך את הכובע ! תמונות מהממות לטעמי הצנוע והבלתי מבין בצילום... וצר לי עד מאוד שScreeners מטומטמים [אין לי מילה אחרת] דחו את רוב התמונות באתר Airliners.net . אבל לא נורא, זה עוד יגיע אליהם שוב על אפם ועל חמתם !
לבון, אני מסיר בפניך את הכובע ! תמונות מהממות לטעמי הצנוע והבלתי מבין בצילום... וצר לי עד מאוד שScreeners מטומטמים [אין לי מילה אחרת] דחו את רוב התמונות באתר Airliners.net . אבל לא נורא, זה עוד יגיע אליהם שוב על אפם ועל חמתם !
T tcu6 New member 21/1/05 #3 לבון, תמונות מענינות ויפות מאוד. זויות הצילום יפות. חסר לי מאוד שלא צינת את שמות המטוסים, בעיקר כל המנהלים הללו. תודה על השיתוף.
לבון, תמונות מענינות ויפות מאוד. זויות הצילום יפות. חסר לי מאוד שלא צינת את שמות המטוסים, בעיקר כל המנהלים הללו. תודה על השיתוף.
N ny22 New member מנהל 21/1/05 #5 תמונות יפות ביותר תודה! דרך-אגב, מה מטוס של חיל האויר האמריקאני עושה בארץ?
A Aviation Addict New member 21/1/05 #8 אין מה להגיד אוסף יפה צילמת שם אתה מוזמן להעלות אותם גם בפורום.
נ נועם ס New member 21/1/05 #9 ../images/Emo108.gifלבון ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif