קצת תמונות לחברי הפורום מהסופ"ש

ERJ PILOT

New member
המטוס שבתמונה נפגע מברק

המכונאים הגיעו לבדיקה יסודית לפני שהמטוס יוכל לטוס שוב

747 400

New member
תמונות יפות כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ramimz

New member
תמונות יפות מאוד ../images/Emo45.gif

באיזה שדה בפלורידה הן צולמו ?

ramimz

New member
תודה. אולי בעוד כמה חודשים אני אבוא

לבקר בפלורידה, אבל הכיוון הוא יותר מיאמי. אולי ייצא לי לקפוץ לבקר אותך בטמפה

Aviation Addict

New member
מזג אוויר לא מי יודע מה טוב

תודה על התמונות! חבל שהמטוס עם הטכנאי על הגג, צילמת רק חלקים ולא את כולו, אחרת זה היה מתקבל לאיירליינרס בלי בעייה.

ERJ PILOT

New member
לגבי מזג האויר אתה צודק

קרה משהו שאני לא בטוח שקרה באורלנדו אי פעם, בגלל סופות רעמים שישבו בצפון המדינה וכיסו אותה ממזרח למערב לא היו המראות משעה 1000 בבוקר, מה שקרה הוא שמטוסים התחילו להסיע אבל לא יכלו להמריא בגלל ש-CENTER לא היו מוכנים לקבל אף אחד, היה אפשר רק להמריא דרומה. בשעה 1400 כשניסיתי לקבל CLEARANCE אורלנדו עברו ל-GATE HOLD ובשביל לעשות PUSH היינו צריכים לקבל אישור, מסתבר שבאותו זמן היו 35 מטוסים שהיו על מסלול ההסעה ועוד 30 מטוסים שהיו תקועים ב-GATE . לבסוף בשעה 1800 בוטלה הטיסה ואנו סיימנו את הטיסה האחרונה שהייתה ל-FT MAYERS שזה בדרום פלורידה. לגבי התמונה : הנה עוד אחת אבל זאת היחידה שיצאה טוב.

למעלה