קצת תמונות מהאודישנים בב"ש

rifkin1

New member
איזה מקסים הוא

לילוש, תודה רבה על הלינק את גדולה. מאוד מאוד אהבתי את מה שכתבו על ג'קו שלנו: גנבו את ההצגה הפיינליסטים של "כוכב נולד 4" - ג'קו אייזנברג ומאיה רוטמן, שביצעו יחד עם הנבחנים בלופים את שיר האודישנים. שכתב, הלחין ומבצע ג'קו. ראוי לציין ששניהם התגלו ככוכבים מקסימים ונדיבים, העניקו טיפים לנבחנים והצטלמו עם כולם. למי שתוהה מה עם ג'קו, אז הוא חתם לאחרונה בחברת התקליטים "הד ארצי", ועובד על אלבום בכורה עם מפיק העל לואי להב. רוטמן עתידה גם להוציא אלבום ב"הליקון". מקסים!

קניה 1

New member
נצל"ש - הערב לצדי

כתבתי מגילה ממש ארוכה על כל הערב הזה והכל נמחק...
אז בקצרה: ג'קו לא היה אף אחד מכוכב נולד לא היה הופיעו: עדי כהן, קורין אלאל, צביקה פיק, ששי קשת, הראל סקעת, חנה לסלאו שהיתה ק-ו-ר-ע-ת!!!, גיא זוארץ,וגלית גיאת (מקווה שלא שכחתי מישו) זזה לישון, בטח זה יהיה מתישו בטלויזיה אז תוכלו לצפות, לא היה כזה משו, ואיזה חבורת ילדים חדרתיים רקדו כל הערב זה היה דיי נורא האמת.... אבל חפיף, זה מטר מהבית ובחינם... לילה טוב בובילינות, מואהההה

talytal

New member
תודה קניוש! ../images/Emo140.gif

הייתה לי תחושה שג'קו לא יהיה בארוע הזה...
מקווה שנהנית מהעניין למרות הילדים החדרתיים. אני יכולה להזדהות, צפייה בלהקות נוער תמיד גורמת לי כאב פיזי בארועים עירוניים אצלנו.

קניה 1

New member
האמת שההופעות היו ממש מעולות ../images/Emo20.gif

אבל הערב כאילו היה חצי לצדי, וחצי לכבוד הבי"ס למחול הזה. זה פשוט היה "קצת" יותר מידי. והאמת שגם מסכן צדי.... ערב שלם לשבת ולצפות בחבר'ה האלה רוקדים, ובואו נגיד שחובבים זאת מילה ממש ממש מחמיאה בשבילם....

קניה 1

New member
ודרך אגב, הלכתי לפני שזה הסתיים

אז אולי היו עוד הופעות, אבל לא נראה לי....

קניה 1

New member
חחח האמת שהיה צחוקים...

הייתי עם ידיד שלי, וצחקנו כל הערב על הרקדנים חח אגב, פרט מזעזע, לוטם מנולד לרקוד כנראה גם רוקד בלהקה הזאת... אני יודעת שזה נשמע מוזר, אבל הוא גר פה באיזור, אבל הוא השתתף באיזה ריקוד וחצי (מתוך 3000 חח). זה היה ממש משונה, וכמובן שהוא רוקד מעולה, והוא היה נראה ממש מסכן. הוא רקד כשהראל סקעת שר, והוא היה עם עוד 3 רקדנים מעפנים חח מסכן... גם תום ויוליה היו אבל בקהל, הם לא הופיעו (יוליה עדיין צולעת בכלל..). ואגב, גיליתי כמה זה קל להיכנס לאנשו בחינם. אנשים קנו כרטיסים במיטב כספם ואנחנו פשוט באנו, אמרנו שזה בסדר אנחנו לרינה, ונכנסו

a d i d a s 2 1

New member
חחח ודאי שזה קל

אבל מה אני הכי אהבתי את הטריק של חולית עם המוכרי נקניקיות... יפה לך אהובה העיקר שנהנית... זה ידיד שקשור לחליבות בוקר? סתאאאאאם

למעלה