קצת תמונות מהנסיעה שלי

• פותח הנושא ic11
  • פורסם בתאריך

ic11

New member
ברילוצ'ה???פטגוניה??

לא!!!!כביש מס' 2(בואנוס איירס-מר דל פלטה) בתאריך 10.07.07.יום אחרי השלג שירד בבואנוס איירס. 89 שנים לא ירד שלג בבואנוס אירס!!!!!!

ic11

New member
יום חמישי בכיכר......

בלי מילים!!!!הייה מאוד מרגש!!!!!

Yali9

New member
תמונות נהדרות

אפשר לקבל הסבר על תמונות 2, 3 ?

ic11

New member
EL DELTA DEL TIGRE

מקום מסים צפונה לעיר בואנוס איירס(קפיטל).משהו כמו 40 קמ'.מלא מים,מלא ירוק!!!קצת יותר צפונה משם נפגשים הנהרות פרנה ואורוגואי.שם נולד הריו דה לה פלטה,אפשר לקחת הפלגות לאיים,וגם עד אורוגואי.באיים אנשים גרים ומגעים בסירות כמו שרואים בתמונה,גם כן יש מועדונים,כפי נופשתמסעדות וכו.........מומלץ מאוד לטיול!!!צירפתי קובץ בספרדית(נקודה 11) נד:עכשיו ,טיגרה,גם במפה של הכדורגל.יש להם קבוצה בליגה ראשונה

מקום מקסים אל טיגרה

בן דוד שלי גר ב- TIGRE JOVEN שכונה סגורה ומקסימה בסמוך יש את השוק של סופשבוע שכחתי את השם - אולי פרייה דה פרוטוס? שמישהו יתקן אם אני טועה והסירות שיוצאות מהרציפים..... זה כבר סיפור: מסכנות חברות שלי, כשהיינו שם ממש הכרחתי אותן לקחת ספינה קטנה שיצאה לשייט וסיור באי לא רחוק. מה הסתבר? שהפלגנו כמה שעות עד איסלה מרטין גרסיה - אי קטן, נראה כמו קיבוץ כזה ושימש כבית כלא לאסירים שבו חצבו את האבנים ששימשו לבניית רחובות בואנוס איירס. מקום היסטורי למדי, היה גם סיור באנגלית שאני דיי "נהניתי" בו עד כמה שאפשר להנות ממקום ששימש בית כלא (חברות שלי פחות נהנו או יותר נכון התענו) אבל זה כי אני אוהבת להקשיב להיסטוריה של אתר. כיום חיים שם כמאה איש לערך מרצונם החופשי והמקום באמת נראה כמו קיבוץ שלו, אני - הייתי מוותרת על לגור שם. הוספתי קישור לכתבה קטנה על האי - בספרדית ובאותיות קטנות מאוד אז - תתאמצו קצת :)

ic11

New member
אולי פרייה דה פרוטוס?.......

....המקום ניקרא "פוארטו דה פרוטוס"(Puerto de Frutos).לפני שנים המקום הייה מאוד עממי,עבשיו הוא מאוד תייררותי.אבל נשאר יפה מאוד!!!אנחנו לקחנו מהנמל של טיגרה חבילה שעולה 20 פסוס(30 שקל).הכוללת הפלגה הלוך וחזור(30 דקות כל כיוון),ירדנו באחד מהאיים,שם קיבלנו לפי הרצונינו קפה ועוגה או שתיה קלה ו 3אמפנדס.טיילנו בטבע וחזרנו.מאוד,מאוד מומלץ!!!

costa1122

New member
הייתי שם בפוארטו דה פרוטוס

מקום יפה טיפוסי עממי לארגנטינה יש שם משהו דומה לשוק שאתה יכול לקנות מזכרות מארגנטינה ואני קניתי מאטה שכתבתי עליו את השם שלי, משהו מדהים המקום הזה ( הבעיה היא שלא כמו בישראל שם אתה לא יכול להתווכח על המחיר) והשיט בסירה(הקטמרן נדמה לי) היה כיפית ואחר כך אכלנו פריז'ה טעימה ליד איפה שעוצרת הספינה. אך ארגנטינה כמה שאני מתגעגע אליה

ic11

New member
קטמרן.....

השייט בקטמרן הוא מאוד תייררותי.אננחנו שטנו ב"אינטראיסלניה".זה כמו האוטובוס שלהם בין האיים.

למעלה