קצת תמונות...

young131

New member
לבנתיים זה מספיק..כל דבר שתרצו תשאלו..

YaBa nApA DOoOoOo 2007 אין דברים כאלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחי יש מלא שאלות

1.שכרת מטרקטורון או שנסעת במוניות ?אם נסעת במוניות כמה לוקחים בדרך כלל? 2.איזה מלון היית ומה יש לך לספר עליו? 3.אתה יכול לספר על בית חב"ד למה כול כך כדאי לנסוע לשם ולשלם מלא כסף על נסיעה כדי להגיעה לארוחה ישראלית? 4.כמה כסף אני צריך אם אין לי כוונה לעשות בנג'י ולא טרקטורון .. 5.האם באמת כדאי לקנות בדיוטי פרי שתיה ולא במקום עצמו כבר? 6.יש לך מושג מה עושים כדי להחביא כסף ודרכון כמו שצריך? 7.איפה כדאי להיות כול יום ?

young131

New member
אז ככה...

שכרנו טרקטרונים וקטנועים...הכי כיף בעולם טרקטורן אני ממליץ בחום! עלה לי 50 סמ"ק 80 פאונד ולחבר שלי 150 סמ"ק 95 פאונד..ולחברים שלי 40 פאונד קטנוע..ושמעתי על המונית שכל אחד שם פאונד זאתאומרת 4 נוסעים 4 פאונד.. הייתי בפלאיפינה - חרא של מלון!!!! לא ללכת אליו! אבל הטוב בו שהוא קרוב לסקוור ושאתה מסטול זה הכי טוב.. הייתי רק בשישי בקבלת שבת בבית חב"ד והיה אחלה...הנייו 400 ישראלים אווריה של שבת מטורפת והיה נחמד..ויש שם אוכל ישראלי ...אנחנו לא נסענו לשם בשביל ארוחה או משהו..אבל כדי לראות אחלה חבר'ה יש שם..(ואני שוב ממליץת שתשכיר טרקטורון.. 100 פאונד יספיקו לך אם אתה לא עושה טרקטורון ולא בנג'י...כי שתיהם ביחד עולים 125 פאונד..ואני עשיתי את שתיהם..אתה לא מבין מה אתה הולך להפסיד אם אתה לא עושה אחד מהם... אם אתה מתכוון להביא משקאות יוקרתיים ואיכותיים (ואני לא מדבר על וודקה וייגר ) אז תקנה ממש קצת בדיוטי פרי..אבל בנאפה השתייה ממש זולה...ייגרמאסטר למשל עולה 90 שקל...המלצה שלי תקנה בנאפה..ואם אתה רוצה להביא לארץ שתייה תקנה בדיוטי פרי של קרפסין הוא יותר זול מישראל.. כמעט בכל בית דירות יש לך כספת בקבלה, אבל אם לא תמצא איזה מחבוא בחדר... איפה כדאי להיות כל יום? אנחנו היינו עם הטרקטרון והיינו ניידים היינו בכל נאפה..חרשנו את כל האזור בתוף נאפה ומחוצה לה... ביום אין לך יותר מידי מה לעשות..וזה רק הניסי ביץ'...בערב..פשוט תסתובב בסקוור ותזרום לאיזה בר או מועדון...הפאבים נפתחים ב22:00 עד 1:30 ואז ב1:30 המועדונים נפתחים עד 4:30 בערך..ואז יש אפטר פארטי באקוו מועדון עם בריכה מאוד מומלץ! (מזדיינים בבריכה שם..) (יש ליד הניסי ביץ' מגרש כדורגל כזה שהוא עשוי מגומי ומשפריצים מים לתוכו וקיצר משחקים כדורגל וכל שניה מישהו מתחלק וזה הכי צחוקים.. שווה שווה שווה!) דבר חשוב!! אל תקנה מהנציגים הישראלים שום דבר!!! הם סתם גזלנים המזדיינים האלו!! אל תקנה שום אטקרציה שהם ינסו למכור לך למה אתה תמצא תמיד ביותר זול! ולגבי השתייה....את הרוב קנינו בדיוטי פרי...

שיחקת אותה אח שלי ...

ענית על הכול כמו תותח.. דבר אחד אני לא מבין זה מה כול כך כדאי לבזבז 4 לירות נסיעה לבית חב"ד ואז להגיד שאכלת אוכל בלירה אם ביזבזת 2 לירות עוד על נסיעה... בקשר לאוכל איך אתה ממליץ להסתדר שם עם אוכל?מה לאעשות איפה לקנות מה מו ומי?

gza1

New member
אחי מה לא מובן...

בית חבד... אווירה ישראלית...בחול זה כיף, זה נחמד,במקום אחד כל הישראלים זה צחוקים זה דאחקות זה הווי , זה תרבות זה זהות יהודית אתה תרגיש את זה שם..אתה תראה...

young131

New member
בקשר לאוכל..

עדיף שתביא אוכל מהארץ...אתה יודע אוכל בזמן השתייה..חטיפים ובכאלו..קורנפללקס לבוקר..(לב תקנו כבר שם) ...בסטות שימורים של רוטב עגבניות חמוצים תירס טונה וכאלה..שיהיה לכם ליומיום...אבל האוכל בנאפה הוא כמו בישראל..שלא יזיינו לכם ת'מוח...הג'ינק פוד ההוא כמו בישראל נע בין 30-40 שקל (פיצה הט,מקדונל'ס,בורגרקינג) ויש אחלה דילםי בג'נק פוד..ויש מסעדות יותר יוקרתיות שהם כמו בארץ במחירים אז שווה לבדוק בחוץ מה המחירים ואז להיכנס...שלא ידפקו אותכם בסוף במחירים ותיהיו מופתעים..ואומרים שהמים שם יקרים בטירוףף אני מצאתי שישית מים ב10 שקל! יותר זול מבארץ...וזה נמצא בכולבו ליד המקדולנ'ס..שזה על כביש החוף כזה ליד הצמוד... בקיצורררררררר.....תביאו אוכל מהארץ..אבל לא בהגזמה...

lior6389

New member
אממ שאלה קצת פחות קשורה...

קודם כל שמח שנהנת.. ומצד שני מבועס טילים בגלל שהייתי אמור ללכת לשם ובגלל בעיות דת וכשרות של 2 חברים שלי אני כנראה יוותר השנה על נאפה וילך בזמן\אחרי הצבא (אני מתגייס אוטוטו) עם אנשים שאני יכיר בצבא ושלא יהיו דתיים כי זה פשוט בלתי אפשרי ללכת לשם ככה ! בקיצור גם סתם רציתי לשאול מה אתה חושב בקשר לגילאים שם... התיירות\ישראליות לא ממש זורמות עם בני 17-18 נכון ? אני גם לא נראה הכי גדול גג 18... בבקשה תגיד לי שכן לפחות אני אתנחם בזה שאם הייתי הולך לא הייתי מביא בנות וזה היה מבעס...

חח אתה אשכרה שואל תשאלה הזאת?

בשביל זה נכנסת לפורום כדי לדעת שלא היית מזיין משהי? תשמה אחי אתה מציאה אתה

lior6389

New member
עזוב אתה לא הבנת אותי

התכוונתי שלפחות יגיד לי שבני 18 לא משיגים שם בנות שיגדי לי שזה נכון זה בציניות בגלל שאני מבועס רצח שאני לא הולך בגלל 2 חברים שלי ששומרים כשרות וכל החרא הזה...

דוקאטי8

New member
גבר

וואלה נראה שנהנית... סבבה. יש לי 2 שאלות (הייתי כבר בנאפה אז תסביר לי יענו בכיף): 1. מאיפה השכרת את הטרקטורון 150? יענו איפה החנות ממוקמת? 2. איך מגיעים (עם טרקטורונים) לקייפ גרקו? זה אזור עם עוד צוקים שווים? וואלה אחי תודה רבה רבה

למעלה