קצת תמונות

greg500

New member
קצת תמונות

לאחרונה יצא לי לצלם קצת תמונות של קפה שהוצאתי וברצוני לשתף אתכם

greg500

New member
כנס רגע

מחר אני עובד בוקר תבוא עם מצלמה תקבל לפחות כמה מאות תמונות !!!!! ועכשיו אודה לך אם תואיל בטובך לאמר לי על סמך מה אתה קורא לי שקרן???????? ד"א אם תרצה אשמח ללמד אותך כמה טכניקות בהכנת קפה (למרות הכותרת שבתגובתך)

גבר כבוד כבוד ושוב כבוד

עכשיו הפרח איך אתה עושה אותו פטנט של מזיגה ..? ..? ועוד משהו מגן דוד אתה יודע לעשות, וכוכב ומשהו שלא הצלחתי לכתוב שמות במזיגה ראיתי רק בן אחד שעושה את זה ושוב כל הכבוד גבר

greg500

New member
יש מספר טכניקות

טכניקות של מזיגה , שימוש בקיסמים ,סטיררים וקשים לא ניסיתי מעולם לעשות כוכבים (5 או 6 צלעות) אבל בהחלט נתת לי רעיון למשמרות הבאות . תודה אני משתמש בטכניקות מזיגה בלבד . איך אני עושה זאת? לצערי לא אוכל להסביר בכתב . יש יותר מדי אלמנטים שצריך לקחת בחשבון וזאת עוד לפני שמציירים .... את מוזמנת לפנות אליי בפרטי אשמח להעביר את הידע שלי לדורות הבאים...

nunimon

New member
|אייקון של תפוז שנופלת לו הלסת|

מצטער לא מצאתי כזה אייקון וממש חיפשתי....
גרג, זה פשוט לא יאומן הראשונה מצוינת אפילו כפרסומת. נראה נהדר. בגלל שברמן קפה אני לא, וחוץ מתפוחים שאני מוציא - כל השאר במקרה, אז קשה לי לתת ביקורת חוץ מפירגון ענק ! אגב, שלחו לי פעם מייל עם דברים מטורפים שעושים. אין לי מושג איך - פרצוף של סמיילי, או דוב, או כוכב... נדמה לי שמשתמשים בשפורפרת פלסטיק, אחרת אין לי הסבר... בכל מקרה, יופי של עבודה
עם כאלו צורות, כואב הלב לשתות...

../images/Emo12.gif (זה דומה למה שחיפשת)

פשוט מדהים!!!! קבל
אההה ובקשר לזה שרשם שקרנים, זה בציניות (אני חושב) גם אני אומרת ככה.... יום טוב ושבת שלום.

גם רוצה לשתף

אני עובד במילאנו בר ברחובות, מי שמכיר יודע שזה מקום על רמה.... סתם לשתף אותכם בזה... אני מעביר סדנאות בנושא של "לאטה ארט" למי שמעוניין,שייצור קשר איתי [email protected]

Sany b

New member
המאסטר ......./images/Emo24.gif

האין זהו אמן ה"ארט לאטה" (או איך שקוראים לזה
) וולקאם

lilimeshi

New member
../images/Emo45.gif אחלה מקום../images/Emo70.gif

עבדתי אצליכם שם לא מזמן (SECURITECH)

d s d s

New member
יש פה אחלה ברמני קפה.. קטונתי

אני יכולה לצייר רק בכוסות רחבים בקטנים זה רק פרח לב וכאלה... אבל נתתם לי חשק להמשיך לנסות

למעלה