קצת תמיכה לבישנית

קרן אור@

New member
קצת תמיכה לבישנית ../images/Emo9.gif

בוקר טוב, מרגישה שמכירה את כולן, שותפה אבל לא פעילה (כמו מציצנית), נמצאת הרבה זמן בפורם,אבל קוראת הכול ומזדהה, כואבת, כועס, ושמחה מתמלאת באופטמיות שמשהיא מצליחה. אני בסירה כשנתיים וחצי ללא הצלחה, דוחה את הקץ להפרית מבחנה. הטיפול שאני מקבלת אחרי הרבה נסיונות הוא זריקות של מנוגן, כריגון, הזרעה, ותמיכה עם גסטון. היום אני כבר 5 ימים עם תמיכה ומטפסת על הקירות מכאבים במצב של שבירה והרמת ידיים, לא מספיק שהבטן דואבת מגרוי יתר וכריגון, גם הישבן ויש לי עוד 9 זריקות בד"כ (הרופא שלי מעדיף אותם על כדורים או פתליות). הוא בתחושה שהחודש תהיה הצלחה אבל אני לא מאמינה עם כל הכאב שמשהו יכול לצמוח, עצוב לכתוב אבל מצפה למכשפה כי רק היא תציל אותי מהגסטון, כבר הכינו אותי שגם המצב של הריון אמשיך עם הגסטון לתקופה לא ברורה. כל כך רוצה להיות בהריון אבל לא נתרו עוד כוחות. אני מרגישה שהיום אני קרן חושך ולא אור נ.ב. שלא תבינו לא נכון אני מנוסה בטיפול הזה, רק החודש סף הכאב כבר שואף ל0 תודה על ההקשבה

עמית@

New member
בוקר אור,

לא התנסיתי בגסטון אבל שמעתי על ייסוריו, מישהי (חנה של ליאור נדמה לי) כתבה פה פעם צרור עצות איך להימנע מהכאב ואני חושבת שהיא היתה עם גסטון די הרבה זמן בתחילת ההריון ולא כאב לה, אז שווה לחפש. אני שמחה שאזרת אומץ לכתוב, ולקבל את התמיכה שאת רוצה וצריכה. הלוואי ויצליח לך, ואז אני מאמינה שתקבלי באהבה עוד כמה דקירות גסטון. עמית

מרב.

New member
קרן שמש מאוחרת..... ../images/Emo42.gif

יש לנו תמיכות מכל הסוגים כאן- תמיכות פרוגסטרון, תמיכות לביישניות ותמיכות לקרניים ביישניות
לפעמים גם מכאב יכול לצמוח הריון. הרי נאמר- בעצב תלדי בנים, ואפחד לא סיפר לנו, אולי גם בכאב נכנסה חווה להריון? זה לא דבר משמח, כאב, וזריקות הגסטון נראות לי נוראיות במיוחד. אני אלחם עד חורמה בכל רופא שיציע את הזריקות האלו (או דקא ארוך), טבליות האוטרוגסטן עושות עד העבודה יופי ושומרות את התחתונית לבנה (תרתי משמע
) עד מתי שצריך, אז אין שום סיבה לסבול. נסי אולי לחפש את הוראות ההזרקה לגסטון, כמה פעמים קראתי אותן. אם יהיה לי זמן, אנסה לחפש עבורך. וחוץ מזה קרן, שנתיים וחצי הן הרבה זמן. אני לא יודעת מה הבעיה אצלכם, כמה הזרעות עשיתם ומה רמת הפחד מההפריה, אבל הפרית מבחנה אינה שונה באופן משמעותי מאוד מהזרעה. נכון שמדובר ביותר הורמונים (בעיקר בשל הדיכוי והרצון להפיק מספר רב של ביציות), ויש גם שאיבה, אבל זה נותן לך אפשרות אמיתית לבדוק מה קורה כאשר הזרע והביצית נפגשים לצפופה במבחנה
צריך להתבשל על זה, אני יודעת, אבל אולי שווה להתחיל להתבשל- ואני לא מהמצדדים בריצה להפריות- לפעמים זה מה שצריך. שיהיה בהצלחה, קרן, מרב

רומי 007

New member
קרן יקרה -

לפני מספר חודשים עברתי גם את טבילת האש של הגסטון - זריקה איומה. ולמרבה הזוועה עוד החלטתי על דעת עצמי להזריק אותה לשריר היד 0 מה שניטרל את יכולת התפקוד של היד לכמה ימים. חנה נתנה לי אז עצה ששינתה לגמרי את המצב והפכה את הגסטון מאויבת לידידת אמת: מאחר שמדובר בחומר מאוד מאוד שומני וזו הסיבה שהוא כל כך שורף וגם לא עובר כמעט במזרק ואז ההזרקה איטית ומעיקה - מה שצריך לעשות: לחמם בעדינות את האמפולה בכף היד (לשפשף אותה)במשך 15 דקות לפני ההזרקה. וכך עשיתי: הפקדתי את האמפולה בידיו המסוקסות של בעלי ובעדינותו הוא חימם את האמפולה כ- 15 דקות ואמנם, כפי שניבאה חנה - ההזרקה עברה בקלות ובאופן יחסי לימים הקודמים - כמעט שכתבתי "בקלות ובנעימים". מוסר השכל: כשלאמפולה שלך יש שם של מאהב צרפתי - כדאי להשקיע במשחק המקדים. בהצלחה!

מיכל ק-ש

New member
משהו קטן בקשר לגסטון

לפני כמה זמן הייתי בהריון ש"גימגם" מההתחלה (ונגמר אחרי שבועיים). כדי להעלות את רמות הפרוגסטרון שהיו נמוכות ולעבות את הרירית, קיבלתי זריקות גסטון במשך שבועיים. האחיות המליצו לי לשים על המקום שבו קיבלתי את הזריקה, כרית מלאה במים חמים או לעשות קומפרסים ובנוסף גם לעשות מסז´ כדי שהחומר יספג ולא יתקשה בנקודה אחת. המליצו לעשות זאת כל פעם לפחות במשך רבע שעה. אבל למי היה זמן? מהזריקות טסתי לעבודה. אז בגלל שלא עשיתי כעצתן, במשך חודש התחת שלי היה מלא סימנים כחולים ואחרי 3 שבועות(!) מהרגע שסיימתי לקבל את הזריקות, הופיעו במקום שבו קיבלתי אותן, בליטות (כמו עקיצות מאוד מאוד גדולות) והן גירדו ועיצבנו נורא. לקח לי עוד 3 שבועות עד שכל הגועל נפש הזה נעלם. אז: א. תעשי קומפרסים, מסז´ים וכל מה שצריך. זה משתלם. ב. מאחלת לך שהאופטימיות של הרופא תתגלה כמוצדקת ושקרן האור תהפוך לשטף של קרניים ולשמש אחת גדולה.
מיכל

למעלה