קצת תמיכה

לילך2

New member
קצת תמיכה ../images/Emo92.gif

הי, אני די חדשה בעסק, ועד עכשיו רק קראתי והתפעלתי מכמות הידע שעוברת כאן, ויותר מזה - התמיכה והסימפטיה שמקבלים כאן מכולם. נראה לי שגם לי לא יזיקו כמה מילות עידוד... קצת רקע : אנחנו מנסים כבר יותר משנה . לא מצאו אצלנו שום בעיה (בדיקות דם, אולטרסאונד, בדיקת זרע, צילום רחם...), ועד עכשיו טופלנו חודשיים באיקקלומין. נכנסתי למצבי רוח קשים בתקופה הזו, ולכן החלטנו לעשות הפסקה של חודשיים. זה החודש השני של ההפסקה, ואם הפעם זה לא ילך (למרות שקוראת בקלפים אמרה שהחודש זה החודש
) אנחנו עוברים לטיפול במטרודין + כוריגון + הזרעה. אם מישהי יכולה לתת לי קצת פרטים על התהליך שמצפה לי ועל התופעות הנלוות - אשמח מאוד. המון תודה מראש , וסליחה על האורך (פעם ראשונה...)

אפרת**

New member
ארוך??? ממש לא. ../images/Emo8.gif

כעקרון ההבדל העקרוני בין איקקלומין למטרודין הוא שהאיקקלומין פועל על בלוטות במח וגורמות להם להפריש הורמונים שגורמים לגידול של זקיקים. לעומת זאת המטרודין הוא ההורמון עצמו שיוצר את גידול הזקיקים - FSH. מקבלים את המטרודין בזריקה. בטוסיק או תת עורי (אם זה מטרודין HP) במשך משהו כמו 10-12 ימים מיום מס. 5 - משהו כזה. במהלך הימים עושים אולטרסאונדים בכדי לראות את הגידול של הזקיקים. וכאשר הזקיקים בגודל של 18 מ"מ מקבלים כוריגון - שגורם לביוץ. תוך 38-40 שעות מקבלת הכוריגון יש ביוץ. ובסביבת הזמן הזה עושים את ההזרעה. כלומר מחרידים את הזרע ישירות לרחם. אפשר גם להוסיף על כך פעילות עצמית... שבטח לא תגרע. ואז מחכים שבועיים מייגעים.... לתוצאה... זהו בערך... אפרת.

לילך2

New member
תודה, תודה, תודה... ../images/Emo65.gif

יש לך מושג לגבי תופעות לוואי של הטיפול ?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו לילך ../images/Emo45.gif

ועכשיו כשאת כאן, נשמח מאוד להעביר אותך הלאה לפורום הריון אחרי טיפולים. ואם תרצי אז גם ל"סתם" פורום הריון
הגיוני למדי שאת מצבי הרוח קיבלת מהאיקקלומין (הידוע במחוזותינו כאיכסהקלומין
). תופעות לואי של הורמוני ביות למיניהן יכולות להיות מגוונות. יש נשים שזה לא משפיע עליהן לרעה כלל, יש כאלה שצוברות נוזלים- והבטן מתנפחת מעט. יש שמקבלות חולשה או סחרורת ועייפות. תיתכן נטייה למצבי רוח ורגשנות. בקיצור - כל מה שעולה על הדעת בצירוף המילים אשה והורמונים
תופעת הלוואי הרצויה ביותר היא ההריון {-: יש כאן אוסף לינקים בו תוכלי למצוא אולי דברים שיעניינו אותך. מועדים לשמחה נועם

אפרת**

New member
תופעות לוואי...

קצת קשה לדעת במדוייק. אצל כל אחת זה אחרת אצלי היה אולי קצת עייפות. זהו.. לא יותר. גם זה לא בטוח. יחסית אין תופעות לוואי. את יודעת מה בעצם אולי אחת... הריון
בהצלחה שוב. אפרת

מציעה תמיכה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אם הקלפים אמרו אז בטח הם יודעים. מקווה שהם צודקים, אני די מאמינה להם בדר"כ. אצלי כל הפתיחות הראו על פברואר ואני כל הזמן מנסה להקדים אותם...
שיהיה המון
בטיפול האחרון שלכם. נילה

אני יכולה להציע גם את הכתף שלי

היא קצת רעועה בימים האחרונים, אבל מתייצבת, אז את יכולה להישען. מקווה שדרכך אל האושר תהיה קצרה מרב

zlilach

New member
זה כבר עוזר

לקרוא את כל התגובות שלכן. ובכלל, קראתי את כל מה שנכתב היום וזה פשוט מדהים. היכולת הזאת לשתף ברגשות הכי כמוסים ולקבל כל כך הרבה "כתפיים" זרות אבל קרובות ... מזל שמצאתי את המקום הזה כבר עכשיו , כשאני עדיין בתחילת הדרך , למרות שכמו כולן אני מקווה לפרוש כמה שיותר מהר. החצי השני שלי עדיין לא מבין למה אני כל כך מתלהבת מהפורום. אני מקווה שעם הזמן הוא יבין את החיפוש שלי אחרי מקום שאפשר לפרוק בו את הרגשות... דרך אגב - השם הוחלף כי שכחתי את הסיסמא (שטות של מתחילים...) אז שוב תודה, כי כל מילה קטנה עוזרת, ו--- מזל טוב לנועם !

נועם@בת

New member
תודה חמודה, וטיפ קטן

נסי לפתוח שם נוסף לילך2* או משהו דומה. והמלצה- תמיד תשתמשי באותה סיסמא, ככה לא תשכחי
נועם

rona33

New member
זהירות , מתמכרים לפוורם הזה ../images/Emo70.gif

ברצינות, ההתחלה היא ממש ממכרת. מלבד הידע העצום שיש לוותיקות הפורום,תמצאי כאן משענת לכל מצברוח דיכאוני, כל הגיג, כל עלבון או כעס שתחושי, כולנו באותה סירה חותרות וחותרות עד שנגיע לחוף מבטחים. מושיטה לך כתף להישען, ששהותך כאן תהיה ממש קצרצרה. נראה לי שלכל שאלותייך כבר קבלת מענה, אז ברוכה הבאה

הי לילך ../images/Emo13.gif

טוב שבאת... גם אנחנו מתחילים עכשיו עם הזרעות, אבל אני מקווה שאצלך הקוראת בקלפים תמצא צודקת ולא תצטרכו להגיע לזה... בהצלחה!

למעלה