מחזה פאגני מפרי עטי. ארדן
כ כוכב ה שחר New member 21/12/04 #2 ככה בונים מיתוס מאמר חדש של אלי אשד ב-nrg. לפעמים הוא מסוגל לכתוב לעניין.
J Justin Angel New member 23/12/04 #3 קומיקס פאגאני../images/Emo70.gif אני בשוק, אני המום, אני נקרע מצחוק. חובה, פשוט חובה.
T TheBlueOne New member 21/12/04 #1 ../images/Emo24.gif ברוך השב אלינו. עוד לא יצא לי לקרוא אבל אני בטוח שזה נהדר.
J Justin Angel New member 25/12/04 #5 סוף הדרך מחזה מרהיב אשר שוצף רגשות ומטביע את הקורא בעולמו של פיית נהר. כתוב בצורה מאוד איכותית, העברית הגבוהה לרוב מתאימה מאוד, ובמיוחד אהבתי שמדובר ב"ספין-אוף" של "חלום ליל קיץ". כל הכבוד! מומלץ מאוד. בברכה,
סוף הדרך מחזה מרהיב אשר שוצף רגשות ומטביע את הקורא בעולמו של פיית נהר. כתוב בצורה מאוד איכותית, העברית הגבוהה לרוב מתאימה מאוד, ובמיוחד אהבתי שמדובר ב"ספין-אוף" של "חלום ליל קיץ". כל הכבוד! מומלץ מאוד. בברכה,
N Nizzan Cohen New member 26/12/04 #6 בדיוק בזמן ../images/Emo9.gif אתמול קראתי את חלום ליל קיץ . והיום את המחזה שלך ארדן . איזה יופי טופי וכיף . תודה
בדיוק בזמן ../images/Emo9.gif אתמול קראתי את חלום ליל קיץ . והיום את המחזה שלך ארדן . איזה יופי טופי וכיף . תודה