אם יוצא, שלחי תמונה של הנקטרינות?
א אמרלדה Active member 12/8/14 #16 לצערי לא הספקתי לצלמם לפני שהורדו מהעץ היו אדומים מאוד, הרבה יותר מאשר בשוק.
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 12/8/14 #25 הדרדק שלנו חובב עצי לימון-כשבעלי החצרות בחוץ, מבקשים לעיתים רשות לקטוף לו אחד. מקסימים שלכם!
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 12/8/14 #27 אחד מחברי הוועד שלנו (הקשוח יותר) עובר דירה ואני זוממת להציע את עצמי בתור גננית ולשנות את הגינה מסטנדרטית לחקלאית יותר.
אחד מחברי הוועד שלנו (הקשוח יותר) עובר דירה ואני זוממת להציע את עצמי בתור גננית ולשנות את הגינה מסטנדרטית לחקלאית יותר.
M michalgad1 New member 12/8/14 #30 שאלה קטנונית- איך מחלקים את הירקות בין השכנים ואיך מוודאים שאין מישהו שלוקח לעצמו מעבר לחלקו?
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 13/8/14 #32 לא הספקתי לשאול את הגנן השכן. זו השנה הראשונה שלהם, מקווה שחשבו על העניין. אשאל אותו בהזדמנות, בל"נד.
לא הספקתי לשאול את הגנן השכן. זו השנה הראשונה שלהם, מקווה שחשבו על העניין. אשאל אותו בהזדמנות, בל"נד.
ה הציפור הקטנה New member 12/8/14 #29 אני באתי להשוויץ ברימון שלי עץ הרימון שיחיד שלנו נתן השנה (קטיף ראשון וחלקי ) 20 ק"ג רימונים! עץ הלימון שלנו מניב פעמיים בשנה. ממתינים לפרי ערלה השנה בקלמנטינה ואולי גם בתפוז אי"ה
אני באתי להשוויץ ברימון שלי עץ הרימון שיחיד שלנו נתן השנה (קטיף ראשון וחלקי ) 20 ק"ג רימונים! עץ הלימון שלנו מניב פעמיים בשנה. ממתינים לפרי ערלה השנה בקלמנטינה ואולי גם בתפוז אי"ה
א אמרלדה Active member 13/8/14 #31 ואוו. כבוד! אתם בטח מטפחים אותם יופי יש לנו רימון צעיר, עדיין לא עשה קולות של מבוגר... ואנחנו רק מתחילים בתחום, אז לא כל כך יודעים מה ואיך. הבאנו גנן, אבל העפנו אותו. צריכים אחר...
ואוו. כבוד! אתם בטח מטפחים אותם יופי יש לנו רימון צעיר, עדיין לא עשה קולות של מבוגר... ואנחנו רק מתחילים בתחום, אז לא כל כך יודעים מה ואיך. הבאנו גנן, אבל העפנו אותו. צריכים אחר...
ה הבת המתהוללת Well-known member מנהל 13/8/14 #33 וואו! הרימונים מתוקים? להורי החצי היה עץ רימון מוצלח והיו אוכלים מהם בר"ה ולא רק.