קצת
שאלון טיפוח ואיפור

Happy Goth

New member
קצת
שאלון טיפוח ואיפור

מה הבושם האהוב עלייך?
על איזה מוצר איפור את מוכנה להישבע עליו?
מה שגרת טיפוח השיער שלך?
מה שגרת טיפוח הפנים שלך?
ליפסטיק אדום - כן או לא?
איפור- קונה ביוקר או בזול?
מה הדיאודורנט האהוב עלייך?
קרם גוף - חובה או מיותר?
ציפורניים בידיים - אוכלת, לא מתייחסת, צובעת או בונה?
ציפורניים ברגליים - פדי קבוע, צובעת בלק באופן אקראי או הכי טוב טיבעי?

Rosie52

New member

מה הבושם האהוב עלייך?
Issey Miyake [URL]http://fimgs.net/images/perfume/nd.720.jpg[/URL]

קרם פנים אנטי אייגי'נג Time Miracle from Madara [URL]http://cdn.madaracosmetics.lv/files/products/madara_time_miracle_night_50ml_sleeve_411.png[/URL]

מה שגרת טיפוח השיער שלך?
חופפת כל יום ומוסיפה מרכך פעמיים בשבוע

מה שגרת טיפוח הפנים שלך?
לא מספיק טובה

ליפסטיק אדום - כן או לא?
לפעמים בא לי והולכת על זה

קונה את "של הביוקר" אבל במבצעים

[URL]http://ak1.ostkcdn.com/images/products/8342247/1-Lancome-Bocage-Gentle-Dry-4.2-ounce-Deodorant-Spray-6622a0ae-f77c-46c5-b85b-b0b9c48a4346_600.jpg[/URL]

קרם גוף - חובה או מיותר?
חובה (אצלי לפחות 5 פעמים בשבוע)

לשמחתי הרבה לא כוססת, כשיכולה ניגשת למניקוריסטית הכי קרובה, מעצבת וצובעת

כשיכולה ניגשת לפדיקורסטית הקרובה וגם צובעת - לק בצפרניים (גם ברגליים וגם בידיים עושה לי טוב בנשמה)

רוזי

Happy Goth

New member
ידעתי שאת בחורה של דאודורנט לנקום

הכי עושה טוב על הנשמה!
&nbsp

Rosie52

New member
כשאני מתיישבת למניקור/פדיקור ורואה בסוף את ה -
...

הלב שלי מתרחב בשניה והחיוך מרוח לי כמו נוטלה מתוקה על כל הפנים.
פששש הפתעת אותי, איך ידעת שאני מכורה לדיאודורנט של לנקום?

רוזי

גם אני בחורה של דאודורנט לנקום (מישהי נוסעת לחו"ל במקרה?)

כי אני תמיד מחכה למבצעים בסופר/ניו פארם, כדי לא לשלם את המחיר הפסיכי המקורי של המוצר.
איך אני אוהבת את השאלות שלך! והנה התשובות שלי:
בושם - עכשיו אני עם מייקל קורס (הלבן), מאוהבת בו ממש.
איפור - המוצרים של מאק הולכים איתי שנים, מגוונת מדי פעם אבל תמיד חוזרת אליהם.
שיער - אני מוחלקת! כבר 6 שנים, הכי טוב אצל אילן מרגלית בנווה מרום רמת גן, יקר אבל שווה כל שקלון!
ליפסטיק אדום - סמל ההיכר שלי! כשאני הולכת עם ליפסטיק בהיר, שואלים אותי אם אני חולה...
קרם גוף - באחרונה גיליתי את שמן הגוף של אהבה, אני מורחת אותו מייד אחרי המקלחת כשהעור עוד לח, וזה נהדר.
ציפורניים בידיים - לק ג'ל. כל 3 שבועות.
ציפורניים ברגליים - פדיקור פעם בחודשיים-שלושה במכון, מקפידה בבית על טיפוח + לק.

Rosie52

New member
ב 29 לחודש - נסיעת עבודה

דברי איתי אם תרצי שאביא לך, ממילא אני אקנה בעבורי ככה שזאת ממש לא בעיה.
ובכלל אני נוסעת המון (גם במסגרת העבודה וגם באופן פרטי) ככה שאם אתן רוצות משהו מכל מני חו"לים דברנה איתי ובשמחה אביא לכן.

רוזי

Jolleen

New member
איזה כיף

מה הבושם האהוב עלייך? הבושם של ויקטוריה בקהאם, אבל חוששתני שהפסיקו לייצר/למכור אותו בישראל אז אצטרך כנראה למצוא חדש
על איזה מוצר איפור את מוכנה להישבע עליו? מייק אפ של אסתי לאודר.
מה שגרת טיפוח השיער שלך? ממ חוץ מחפיפה עם שמפו ומרכך (אני דוגלת בלא לחפוף יותר מדיי- פעמיים בשבוע), שום דבר מיוחד...לפעמים קצת קרם של נטורל פורמולה.
מה שגרת טיפוח הפנים שלך? וואי הייתה לי תקופה שהשקעתי עם סבון פנים, מי פנים וקרם כל יום...עכשיו כלום...אין לי כוחות לזה. מצדיעה למי שמשקיעה.
ליפסטיק אדום - כן או לא? כן, אבל בערב. לא לעבודה.
איפור- קונה ביוקר או בזול? תלוי מה. מייק אפ- ביוקר לצערי (עור מאוד רגיש), מסקרה ועיפרון שחור נגיד- בזול.
מה הדיאודורנט האהוב עלייך? לצערי נאלצת לקנות דאודורנט סוג של רפואי (של ד"ר עור) בגלל עור סופר רגיש.
קרם גוף - חובה או מיותר? לא יודעת, לדעתי זה מיותר...אני לא שמה.
ציפורניים בידיים - אוכלת, לא מתייחסת, צובעת או בונה? צובעת בד"כ
ציפורניים ברגליים - פדי קבוע, צובעת בלק באופן אקראי או הכי טוב טיבעי? צובעת לעתים רחוקות, בד"כ אין כלום.

shmickey

New member
איזה כיף!

מה הבושם האהוב עלייך?
הבושם הנוכחי שלי הוא Givenchy - Ange Ou Demon, Le Secret אבל אם להיות כנה, הבשמים האהובים עלי באמת הם בכלל.. של גברים! עד לא מזמן השתמשתי בבושם המדהים של אברקרומבי לגבר, לצערי הרב הוא נגמר, ועכשיו ממתינה שמישהו יסע שוב לארה"ב

&nbsp
לא בטוחה שהבנתי לגמרי את השאלה..

על איזה מוצר אני לא מוותרת?
אם ככה, יש שניים - מסקרה של ביוטיקר (כן כן, ביוטיקר!) ואייליינר של Ga-de (היום נחרב עלי עולמי, כשגיליתי שג'ייד זה עם G ולא J, הלוגו שלהם ממש מבלבל!)
&nbsp
מה שגרת טיפוח השיער שלך?
אין יותר מידי.. חופפת כמעט בכל מקלחת, בבוקר מרטיבה אותו ומחייה/משתלטת עליו עם מוס לשיער של Syoss
&nbsp
מה שגרת טיפוח הפנים שלך?
אני נוראית, אבל אין לי שום שגרה, לא עושה כלום

&nbsp
ליפסטיק אדום - כן או לא?
בעקרון-כן. עלי-לא. לצערי עוד לא מצאתי את גוון הליפסיק שמתאים לי..
&nbsp
תלוי מה. מסקרה קונה בזיל הזול, פשוט כי אני מתה עליה וזה מחירה. אייליינר גם נחשב זול אבל זה כי יש עליו כל הזמן מבצעים. משקיעה בקונסילר טוב ומייקאפ שאני שמה פעם בשנה

&nbsp
מה הדיאודורנט האהוב עלייך? דאודורנט גולה של ג'ייד.
&nbsp
קרם גוף - חובה או מיותר?
נחמד מידי פעם אבל בתכלס מיותר (מהבחינה הזו שאני לא משתמשת כמעט אף פעם)
&nbsp
לא מתייחסת.. לא אוהבת את הציפורניים שלי, יש להן בסיס רחב ולכן הן לא יפות ועדינות. פעם הייתי שמה לקים אבל אני פשוט הורסת לקים סידרתית אז בשלב מסויים התייאשתי
&nbsp
ראו תשובתי לגבי ציפורניי הידיים

&nbsp
טוב, אז הסקר הזה גרם לי להבין שאני לא ממש מטופחת

תודה רבה! היה כיף!!
&nbsp

honey girl20

New member
הכי כייף!

מה הבושם האהוב עלייך? אחד מהבשמים של אגילרה. אבל צריכה למצוא אחד חדש.
על איזה מוצר איפור את מוכנה להישבע עליו? אין כזה
מה שגרת טיפוח השיער שלך? רק שמפו :)
מה שגרת טיפוח הפנים שלך? סבון פנים של ד"ר פישר, לא מחליפה כבר יותר משנה! מעולה! לאחרונה השתמשתי גם בסרום של סבוקלם, שהיה נחמד אל לא גרם לשינוי משמעותי. מתכננת על הרוז היפ.
ליפסטיק אדום - כן או לא? כן. מתה על ליפסטיקים.
איפור- קונה ביוקר או בזול? בזול, רק במבצעים שווים.
מה הדיאודורנט האהוב עלייך? המיד נייט של חלבין.
קרם גוף - חובה או מיותר? חובה. במיוחד בחורף.
ציפורניים בידיים - אוכלת, לא מתייחסת, צובעת או בונה? צובעת. אבל בשנה האחרונה עשיתי הפסקה ארוכה כי הלקים גרמו לציפורניים שלי להתפצל
ציפורניים ברגליים - פדי קבוע, צובעת בלק באופן אקראי או הכי טוב טיבעי? טבעי.

iritki

New member
התשובות שלי משעממות אבל עונה בכל זאת

מה הבושם האהוב עלייך? כרגע אני עם NOA פעם היה 212 ואני מחפשת אחד בריח של קרם גוף כמעט שראיתי בחו"ל, היה יקר, ולא בוכרת את שמו.
על איזה מוצר איפור את מוכנה להישבע עליו? אין כזה.
מה שגרת טיפוח השיער שלך? חופפת כמה פעמים בשבוע, מידי פעם גם מרכך, בבוקר מרטיכה ומעצבת. לא אוהבת את השיער שלי.
מה שגרת טיפוח הפנים שלך? יש לי תזכורת קבועה לעשות פילינד פעם בשבוע ואני מתעלמת ממנה. סבון פנים מידי פעם, בעיקר כי אני חולה על הריח שלו והוא כל כך מרענן. טיפול פנים משתדלת פעם בחצי שנה גג. יש לי עור זוועה.
ליפסטיק אדום - כן או לא? כן אבל לא עלי, לא מתאים לי כל כך לפנים.
איפור- קונה ביוקר או בזול? בזול, אני מתאפרת מעט.
מה הדיאודורנט האהוב עלייך? דאב שלא משאיר סימנים לבנים. פעם היה קליאו אבל הוא היה אדום וקלקל כמה בגדים.
קרם גוף - חובה או מיותר? מיותר, כיף מידי פעם
ציפורניים בידיים - אוכלת, לא מתייחסת, צובעת או בונה? שמה מחזק מידי פעם, מסדרת אותן לבד קצת שתהייה להם צורה, פעם במיליון שנה מורחת לק לבד ובאירועים מיוחדים אצל המניקוריסטית הסופר-משקיענית שלי עושה לק סופר-מיוחד.
ציפורניים ברגליים - פדי קבוע, צובעת בלק באופן אקראי או הכי טוב טיבעי? לא עושה כלום.

אנו לנו

New member
עונה גם

&nbsp
מה הבושם האהוב עלייך?
אני לא מתה על בשמים כי אני לא אוהבת להריח את עצמי כל הזמן, זה משגע אותי. אני שמה בושם בעיקר לאירועים ואז אני אוהבת את הבלו של זרה (כן כן), ואת premier jour של נינה ריצ'י.
&nbsp
אוהבת מאד את המסקרה hypnose של לנקום
&nbsp
מה שגרת טיפוח השיער שלך?
אין. חפיפה בשמפו ללא מרכך. זה הכל. אבל אני עם כיסוי ראש, אז פחות בלחץ...
&nbsp
מה שגרת טיפוח הפנים שלך?
מנקה את הפנים כל ערב בחלב פנים של לנקום שהמעלה הגדולה שלו בשבילי היא שלא צריך לשטוף אותו אלא יורד עם צמר גפן - כך הרבה יותר נח לי. אח"כ קרם פנים וקרם עיניים. בבוקר קרם פנים עם מקדם הגנה או BB קרם וקרם עיניים. בהתייעצות עם רופאת עור, אין צורך ביותר מזה עבור סוג העור שלי עד גיל 35, אז יש לי כמה שנים...
&nbsp
ליפסטיק אדום - כן או לא?
אני מאד אוהבת, אבל עוד לא מצאתי אחד שיתלבש עלי יפה עם השפתיים העבות שלי. זה תמיד נראה יותר מידי.
&nbsp
גם וגם. גם את היקרים אני משתדלת לקנות באתרים בחו"ל שהופכים אותם לפחות יקרים.
&nbsp
dove הסגול - כמה פשוט ככה יעיל.
&nbsp
קרם גוף - חובה או מיותר?
מיותר לחלוטין עבורי. אני מתארת לעצמי שזה עניין של הרגל. בטח מי שרגילה לשים כבר לא יכולה בלי ומרגישה שהעור שלה מתוח ולא נעים כשלא שמה, כמו שאני מרגישה אם לא שמה קרם לחות.

Happy Goth

New member
גמני עונה

בושם אהוב: כרגע אני עם http://www.theperfumeshop.com/pws/images/catalogue/products/1016/large/1016.jpg
אז הוא האהוב עליי
&nbsp
מוצר איפור שממש עובד עליי והוא הכי זול בעולם!!! עיפרון חום של חברת וואו קוסמטיקס ואיתו אני ממלאת את הגבות הדלילות וחסרות הצורה שלי.
&nbsp
שגרת טיפוח שיער: חופפת בהד & שולדרס בקיץ כל ערב ובחורף יום כן יום לא. מסתרקת על שיער חצי רטוב ואוספת לקוקו או צמה והולכת לישון.
בבוקר התוצאות
לעולם לא מסתרקת על שיער יבש! פעם בשנה בערך הולכת ליפה הספרית שעושה לי דירוג

&nbsp
שגרת טיפוח הפנים: במקלחת מנקה את הפנים עם http://images-its.chemistdirect.co....pg?q=75&o=vQq2oo2Q3uxVi8D6UCeELP4bE0Ej&V=GG29
יום כן יום לא משתמשת גם בפילינג http://www.beautyzip.com/content/im...ogica-exfoliant-daily-microfoliant-26-oz.jpeg
אחרי המקלחת מורחת קרם לחות http://d1eyo20rndlfxf.cloudfront.net/files/2014/01/soft-tuch-450.jpg
בבוקר שוטפת את הפנים במים קרים בלבד (בלי סבון! טיפ של אמא שלי שממש מתאים לעור פנים שלי. גם ככה לא הזעתי או הייתי בחוץ, כולה הנחתי את הראש על הכרית אין למה לסבן) ומורחת שכבה דקה של קרם הלחות.
&nbsp
ליפסטיק אדום- בטח!!! ישר עושה לי מצב רוח טוב
&nbsp
איפור- קונה בזול לגמרי.
&nbsp
דאודורנט אהוב כבר שנים http://abimports.com.mt/wp-content/...-Anti-Perspirant-Deodorant-Roll-On-186682.jpg
&nbsp
קרם גוף - נראה לי שאני מכורה
יש לי פומפה ענקית בעבודה ובלי בושה אני מתמרחת

בבית לפני השינה בעלי טוען שאני כמו המצרים שחנטו את הגופות...
קיבלתי עכשיו מהעבודה ליומולדת סט של קרמים ממש ממש איכותיים של חמאות גוף וכאלה ואני פשוט רוצה כל היום לחיות בתוך הקרמים האלה. ולאכול אותם. ולישון בהם.

&nbsp
את הציפורניים בידיים אני משתדלת לשייף לצורה סבירה ומידי פעם מורחת לק, בעיקר מחזק שקוף או ורוד עדין.
&nbsp
את הציפורניים בכפות הרגליים אני חייבת לצבוע בלק כהה כי יש לי מצב מאד לא אסטטי שנבדק ע"י רופא עור וזה לא פיטרייה או משהו, זה פשוט בגלל נעלי העקב אז השיפוע של הרגל מפעיל לחץ על הציפורן והיא לא בצבע אחיד ויש לה כזה שיפשופים. קיצר איכס TMI!!!!!

עונה

בושם: כרגע יש לי אחד DKNY ואחד TRUE LOVE, אוהבת את שניהם
איפור: לא מבינה גדולה
טיפוח השיער: חפיפה ומרכך, קרם לחות על שיער רטוב (כרגע עם הקרם לחות של ד"ר פישר)
טיפוח פנים: אני פחות בקטע של קרמים וכאלה. משתדלת ללכת לקוסמטיקאית לסדר גבות וכו' כי לדעתי זה משהו שבולט. בקטע של עור נראה לי שחשוב יותר להקפיד על שינה, מים ובריאות באופן כללי... (בשאיפה)
ליפסטיק אדום: לא. נועז מדי בשבילי. ואם בכלל כשאני מתאפרת זה רק גלוס עדין.
איפור: קונה בזול. אבל יש לי גם כמה מוצרים יקרים שקיבלתי ממישהי ואני מרוצה מהם אז כשהם ייגמרו אשקול לקנות את אותה חברה.
דאודורנט: לאחרונה התוודעתי לrexona ואני מאוד מרוצה (מבחינת ריח ועמידות למשך היום).
קרם גוף: לא כזה חובה לדעתי...
ציפורניים בידיים וברגליים: יש לי קטע שאני לא אוהבת ציפורניים ארוכות, זה לא נקי בעיניי (במיוחד ברגליים, זה בכלל עושה לי חלחלה, בלי להעליב את מי שמגדלת, זה פשוט קטע שלי עם זה). אז אני גוזרת וזה מלכתחילה, לא כי אני כוססת או משהו. אוהבת לקים אבל שמה רק כשנחה עליי הרוח. ברגליים פחות מקפידה, בחורף בדר"כ בלי בכלל ובקיץ משתדלת יותר.

MacabreDoll

New member
תשובותיי

מה הבושם האהוב עלייך?
בלאק xs של פאקו רבאן. למעשה אני בכלל תתרנית, כשאני קונה בושם אני צריכה איתי כמה חברים רחרחנים וכנים וזה הבושם שבעצם נבחר לי.
רק אחד? אללה איסטור, חוששני שאני לא יכולה לבחור...
מה שגרת טיפוח השיער שלך?
מינימאליזם היא מילת המפתח, חופפת עם שמפו של קרמה, משתדלת להמנע מקונדישינרים ומסיכות למינהם, ייבוש טבעי.
מה שגרת טיפוח הפנים שלך?
ניקוי בסבון גרגרים של קרליין. קרם לחות משתנה כל פעם. מדי פעם משתמשת במסיכת מלפפונים הזו שאני דואגת להביא איתי מחו"ל כל פעם
ליפסטיק אדום - כן או לא?
בהחלט כן!
אוהבת גם וגם
יש מוצרים נבחרים מכל חברה עממית שיכולים לעשות עבודה מצויינת כמו מסקרות של בורז'ואה וקרליין ויש דברים יוקרתיים שאין להם לצערי תחליף כמו הפריימר מטאוריטים של גרלן
קרם גוף - חובה או מיותר?
תלוי מאוד בתקופה של השנה ובסוג העור, לא תמיד חובה.
חס וחלילה לאכול
צומחות בטבעיות ומטפחת בעצמי ללא בניות ועניינים שכאלה
צובעת בלק באופן לא הכי אקראי
ותרשו לי להמליץ על סקראב לרגליים של ללין, הוא מצויין.

yaela89

New member
התשובות שלי :)

&nbsp
מה הבושם האהוב עלייך?ראלף לורן הכחול
על איזה מוצר איפור את מוכנה להישבע עליו? הבחירה קשה מדי:)
מה שגרת טיפוח השיער שלך? שמפו ומסיכה פעם ביומיים
מה שגרת טיפוח הפנים שלך? בקיץ יותר מקפידה, בחורף רק סבון פנים
ליפסטיק אדום - כן או לא? לא ולא
איפור- קונה ביוקר או בזול? בחגים ביוקר :)
מה הדיאודורנט האהוב עלייך? נוטה להחליף
קרם גוף - חובה או מיותר? חובה! ועדיפות עליונה לקרם גוף הטבעי של מורז
ציפורניים בידיים - אוכלת, לא מתייחסת, צובעת או בונה? צובעת
ציפורניים ברגליים - פדי קבוע, צובעת בלק באופן אקראי או הכי טוב טיבעי? לרוב בטבעיות

למעלה