קצת
אבל רציתי לשתף...

nikit1

New member
קצת../images/Emo32.gif אבל רציתי לשתף...

בזמנו נכנסתי בהמלצתכם לאתר "חבר´ה" ועכשיו גיליתי שם מישהו שהכרתי בצבא.הוא היה מבחינתי החמצה גדולה- בחור מקסים שהיה חבר טוב ללא תנאים ובאיזשהו שלב התחיל להתפתח משהו שמעולם לא מומש ואז גם נותק הקשר- הוא יצא לבה"ד 1, אני עברתי תפקיד...אז אחרי ש"גילינו" אחד את השני באתר החלפני אימיילים כלליים של "מה את/ה עושה, איזה יופי לראות אותך כאן" וכו´. בעלי היקר לא מתלהב מהעניין (הוא מכיר את הסיפור, הבחור באמת היה משמעותי בשבילי למרות שלא קרה כלום) אבל הוא מנסה להיות "פוליטיקלי קורקט" ולא אומר כלום. אני בדילמה אם לחדש את הקשר עם הבחור המדובר, סה"כ עברנו הרבה יחד והינו חברים מאד טובים...

shelycat

New member
עבר.....

מה שעבר לדעתי צריך להשאיר בעבר למרות הפיתוי והסקרנות הגדולה. השאלות שאת צריכה לשאול את עצמך הן מאוד פשוטות: האם נוכחותו בחייך היום תתרום לך משהו או שתהווה הפרעה? האם הוא שווה את זה? לפי ניסיוני כשאנשים מנתקים קשר בכוונה או שבטעות עקב הנסיבות, יש לזה בד"כ סיבה שלא חודש הקשר. ולפעמים נכון נורא מפתה לחשוב מה היה קורה אם...? אבל היחסים והקשרים יצאו מהקשרם בזמן ובמקום שלכם בחיים ולכן חידוש קשר ישן הוא אף פעם לא חזרה לאותו מקום בו הוא נפסק ולכן זה לא ממש תורם לסקרנות מעבר לפרטים הטכניים של מה קורה איתו היום. עיזבי....התחתנת, את מאושרת יש לך בעל אוהב ומעריץ למה לפגוע בו סתם בגלל סקרנות הרי ברור לך היום שאותו ידיד לא יוכל לתפוס את המקום שהיה לו בחייך כיוון שהמקום הזה כבר תפוס ע"י אחרים וידוע לך שנוכחותו המחודשת בחייכם ,גם אם תמימה ביותר, גורמת אי נוחות לבעלך.

רפוש

New member
עבר זמנו בטל קורבנו

ניקיט- אין טעם להתעסק עם ימים עברו...אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה הזמן שהיה עבר וכעת את נשואה ומאושרת...אין טעם להכנס לנושא העבר ,נכון זה כיף להזכר בזמנים ובחוויות שעברו אך לפעמים דברים אלו מתפתחים מעבר למה שרוצים... ותחשבי איך את היית מגיבה אם לבעלך היה קורה את המקרה שלך...לא נעים! בקיצ-עיזבי את העבר וחיי את העתיד... יום מקסים רפי

אתי@

New member
אני מסכימה עם שלי ורפוש

אין טעם להאריך במילים, אני מקבלת את כל מה שהם אמרו. גם אני חושבת שעדיף שתפסיקי את הקשר כל עוד הוא ממש ראשוני, ולו כדי שלא תהיו בקשר שיגרום לך למחשבות והתלבטויות מיותרות. חוץ מזה, את בטח לא רוצה לבעס את בעלך... שיהיה לך יום כתום
וחסר בתלבטויות...

nikit1

New member
../images/Emo9.gif אני רואה שזה ממש פה אחד

תודה על התגובות

kisses

New member
קודם כל אפשר לקבל את הקישור לאתר

גם אני שמתי שם הודעה ומעיניין עם משהוא חיפש אותי עכשיו לדעתי לגבי מצבך אני מכירה את הקטע של קנאות כי גם אני כזאת למרות שאני מנסה לא להראות את זה (אני בטוחה שבגלל זה בעלך לא כל כך אוהב את הרעיון) אבל עם הוא התחתן איתך משמעו שהוא מאמין בך וסומך עליך. עם חידוש הקשר עם הבחור הזה חשוב לך ואת מעוניינת בזה אז לכי על זה.

kisses

New member
אני רוצה להוסיף לכל הנאמר פה

נכון שעם חידוש הקשר הזה יפגע בבעלך נורא אז זה לא שווה את זה כמו שאמרו פה (עם זה היה קורה לו האם את היית אוהבת את זה). אבל עם זאת לא הסיבה אז כמו שאמרתי מקודם עם זה עד כדי כך חשוב אז אני אומרת כן לחידוש הקשר.

שמופית

New member
מצטרפת לחזק את דברי הבנות...

לא רואה כאן שום דילמה - אם כל העסק פוגע בבעלך, כלום לא שווה ועדיף לקטוע את הקשר. חוץ מזה, זה גם יהיה יותר בריא בשבילך כי ללא ספק עוד נשארו לך רגשות כלפי הבחור ומין תחושת החמצה...

תוכי

New member
לדעתי

את לא צריכה לפתח את הקשר איתו מילא עם בנות גם לי קרה מקרה שפתאום קיבלתי מסר ממישהו שלמדנו ביחד בבית ספר יסודי בעלי רק שמע ועיקם את האף לכן, לדעתי לא כדאי לפתח את הקשר השאר תלוי בך

אתי@

New member
ושאלת למה../images/Emo35.gif התשובה מקובלת עליך ../images/Emo35.gif

אני לא חושבת שיש איזושהי תשובה

שיכולה להיות מקובלת בייחוד כשרגישים מדיי גם ככה (לפני החתונה)

אתי@

New member
אולי הוא מרגיש שדווקא עכשיו כשאתם

מתחתנים, אז יש בינכם יותר אמון מבעבר, ואתם לא צריכים לבחון כל פעולה ופעולה אחד של השני, וזאת הזדמנות לחדש קשרים ישנים.
אני בטוחה שמטרת חידוש הקשר היא לידידות ולא יותר... בכל אופן אם זה מפריע לך אני חושבת שהוא לא צריך להמשיך.

הוא מאוד נבהל מהתגובה שלי ואכן הוא

אמר שהוא מצטער שהוא בכלל עשה את זה (הודעות באתר חבר´ה) ולא ידע שאני יגיב בצורה כזאת, ושחבל שאני לא סומכת עליו וכמובן יפסיק. והוא סתם רצה לשאול מה נשמע. אבל זה עדיין עושה לי רע.

אתי@

New member
אני שמחה לשמוע שהוא עשה את זה בתום

לב (אלא מה?) והעניין הסתדר. אני לא חושבת שאת צריכה להיות מבועסת. קודם כל, הוא לא רצה לפגוע בך וגם לא היו לו כוונות רעות. שנית, אם בחרת בו סימן שאת מאמינה בו וסומכת עליו. אז למה פתאום נבהלת??? קחי
ואל תהיי מבועסת... אתי@

אני פשוט לא חושבת כמו בן אדם נורמלי

כנראה, בתקופה הזאת. פשוט לא הייתי בטוחה עד כמה זה תמים. טוב, נו, ואני גם קצת קנאית
בחזרה ותודה

למעלה