קצת
בגריל

Salem

New member
קצת ../images/Emo32.gif בגריל

למרות שזהו פורום סברינה... מכיוון שאנחנו מנסים להקים קהילה של אוהבי סברינה... אז אני חושב שכולנו נשמח לדעת אילו תוכניות אחרות אתם אוהבים... חלק אמרו זאת כבר בשרשור הכרות - אבל אני חושב שמגיע לזה שרשור בפני עצמו
אני אישית די מכור לזינה הנסיכה הלוחמת ולMalcolm In The Middle (ביפ), אני גם די אוהב את באפי, חברים, הבית הלבן

*neta*

New member
../images/Emo6.gif

אם אתה מכור לזינה, אז מה אני?? טוב אז כפי שניתן להבין, אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את הסדרה זינה, אני גם רואה חברים, מכושפות,וויל וגרייס, סמולוויל...ועוד כמה סדרות

יאקומו

New member
אמממ...

אני מכורה לסדרות יפניות... הכי לדיג´ימון, שינזו ודרגון בול זי.

יאקומו

New member
חחח... אתה מבין נכון...

חצי מהסדרות שם אני מכורה להן!!!!!! לפרט? (אתם בטח ממש לא רוצים... אבל בכל זאת!): דיג´ימון, שינזו, הנסיכה טנקו (שכבר ראיתי), מדבוט, המורדים... ושכחתי!

Ophel McNeil

New member
אנימה רולז!../images/Emo117.gif

אם כי דווקא דיג´ימון זה לא יותר מבסדר, ודרגון זי בול מצחיק במובן הרע של המילה (כלומר - פאטתי). אני מכורה לאנימה בוגר.
פרוט-באסקט, גרביטיישן, טריגן, גרביטיישן, וייס קראוז, גרביטיישן, גרביטיישן. גרביטיישן
אוי, מסכן סם...
הוא קיבל ממני היום מנת שונן איי הרבה יותר גדולה מהמולץ.
תזכירו לי איך חזרתי להיות מכורה לגרביטיישן?

יאקומו

New member
אני אוהבת כל מיני אנימות!

דרגון בול זי, דיג´ימון, שינזו, מדבוט, פלינט בלש הזמן, דינוזאורים... וסרטים! אני מכירה "הנסיכה מונוקי" ו"אקירה"... אקירה לא ממש אהבתי, אבל את מונוקוקי (בכוונה) מאוד!

Ophel McNeil

New member
רוב הסדרות שנתת שייכות לסגנון../images/Emo117.gif

אנימה מסוים, שמיועד בעיקר לילדים... אני לא מתה עליו.
כמו שאמרתי, אני אוהבת אנימה בוגר יותר. מה שכן - הנסיכה מונונקי זה סרט נהדר! את אקירה לא ראיתי, אבל שמעתי עליו. ועוד תמונה נהדרת מגרווי

Ophel McNeil

New member
אה. וול. ../images/Emo6.gif../images/Emo117.gif

מלבד הסדרות הקלאסיות - בנות גילמור, חברים, הבית הלבן, וכמובן
מכושפות
- גרביטיישן.
גרביטיישן
. ושוב - גרביטיישן. רולז!

Woogyman

New member
הסדרות שלי - ../images/Emo110.gif

מכושפות, באפי, סמולוויל, הישרדות, רק בישראל, אממ.. נראה לי שזהו.

Phoebe again

New member
אה! ../images/Emo54.gif

מכושפות, באפי, אנג´ל, בנות גילמור, חברים ו... זהו!

Phoebe again

New member
אה! ../images/Emo54.gif

מכושפות, באפי, אנג´ל, בנות גילמור, חברים ו... זהו!

הגרהS

New member
עולמה הסודי של אלכס RULEZ

ווארי אני מתה על הסידרה הזאת!!! ובמיוחד על אלכס איזה חמודה!!!!! סוף סוף עוד מישהו רואה את זה...חשבתי שאני המפגרת היחידה :)

Kamila again

New member
אממממממממממממ...........כן!

מכושפות, באפי, קטנטנות, סברינה!, ו..... אממ...... שכחתי משהו??? אה כן שכחתי פוקימון!|סהדגש|..... את כל הסדרות שמופיעות כאן אני מאוד אוהבת חוץ מבאפי שרק התחלתי לראות..... (מישהי בשם יעל משגעת לי ת´שכל (אין פלא)) .... ומכושפות שאני רואה עכשיו את העונה הרביעית, ולפני שהיא התחילה מישהי בשם יעל שיגעה אותי, לראות פרקים... *דופקת את הראש בשולחן ומסמיקה*, *מייבבת מרוב יאוש*......... בעעעעעעעעעעעעעעע!...... קטנטנות לא הפסדתי אף פעם, ופוקימון רולללללללז! - סתם! אבל ללא ספק זו סדרה חמודה מאוד..... חיחיחי.......

למעלה