קצת ../images/Emo32.gif - 'ים של אש' ../images/Emo58.gif
הרגע חזרתי מ'ים של אש' הסרט החדש של אראגורן, או אם אתם מעדיפים, ויגו. המחצית הראשונה של הסרט היא דיי נפילה. לאנשים כמוני שציפו לאקשן מפה ועד הודעה חדשה, הם ימצאו את הסרט דיי משעמם. אחותי אפילו נרדמה עד ההפסקה. מהחצי השני מתחיל הכיף. בכמה מילים, אתם יכולים לקרוא לזה 'אקשן מטופש', 'דבילי'... מה שתרצו. אבל אסור לשכוח דבר אחד מרכזי שהופך את הסרט הזה למיוחד. הוא מבוסס על סיפור אמיתי, היה כזה בן אדם, זה לא סתם. כשחושבים על זה במהלך סצינות האקשן המרהיבות, נהנים עוד יותר מהסרט. כמו ישנו עוד פלוס גדול בסרט הזה, שאילו מביננו שאמרו שויגו לא יפה בתור עצמו אלא רק בתור אראגורן ילמדו לשנות את דעתם ולאהוב את הבן אדם המדהים הזה גם בתור ויגו מורטנסן - או פראנק בסרט. אז לסיכום, איך להגדיר את הסרט
... מעריצי שר הטבעות, שזה כולנו כאן אני מניחה, הם יהנו מהסרט, יהנו לראות את אראגורן חוזר ושוב משחק אותה בגדול ומנצח את כל הbad guys. לאחרים, אני מאמינה שגם הם יהנו מהסרט, לפחות אלו שאוהבים סרטי אקשן. מי שהולך לסרט צריך לזכור שקוראים לו באנגלית - 'הידלגו', זה שם הסוס. והסרט באמת מתרכז המון בסוסים. אתה יוצא משם בהרגשה שכל מה שבא לך זה לעצור בחווה הקרובה ולקחת איזה אחד כזה הביתה. האהבה הגדולה של רוב הקהל בקולנוע כשיצאנו היה דווקא ל'הידלגו' ולא לפראנק, עד כמה חתיך שהוא יהיה. אבל אני אישית - מאוד נהניתי. סרט פצצה. המחצית הראשונה מאכזבת, המחצית השניה סוחפת, והסוף מרגש עד דמעות. הייתי נותנת לזה 4 כוכבים מתוך 5... מורידה 1 על זה שחסרו לי ככה עוד שאר החברים באחוות הטבעת. חח
הרגע חזרתי מ'ים של אש' הסרט החדש של אראגורן, או אם אתם מעדיפים, ויגו. המחצית הראשונה של הסרט היא דיי נפילה. לאנשים כמוני שציפו לאקשן מפה ועד הודעה חדשה, הם ימצאו את הסרט דיי משעמם. אחותי אפילו נרדמה עד ההפסקה. מהחצי השני מתחיל הכיף. בכמה מילים, אתם יכולים לקרוא לזה 'אקשן מטופש', 'דבילי'... מה שתרצו. אבל אסור לשכוח דבר אחד מרכזי שהופך את הסרט הזה למיוחד. הוא מבוסס על סיפור אמיתי, היה כזה בן אדם, זה לא סתם. כשחושבים על זה במהלך סצינות האקשן המרהיבות, נהנים עוד יותר מהסרט. כמו ישנו עוד פלוס גדול בסרט הזה, שאילו מביננו שאמרו שויגו לא יפה בתור עצמו אלא רק בתור אראגורן ילמדו לשנות את דעתם ולאהוב את הבן אדם המדהים הזה גם בתור ויגו מורטנסן - או פראנק בסרט. אז לסיכום, איך להגדיר את הסרט