קצת
מאווררי תיקרה

אתי@

New member
קצת ../images/Emo32.gif מאווררי תיקרה

למרות שזה לא בדיוק נושא הפורום, אולי תוכלו לעזור לי... בעקבות החום הגדול...
איפה קונים מאווררי תיקרה יפים
כל המאווררים הסטנדרטיים של סטאר וווסטינגהאוס ממש מכוערים. לי הם מזכירים את המאווררים באיטליזים של פעם
יש דבר כזה מאוורר תקרה יפה
תודה... אתי@

אורלי99

New member
כן יש כזה דבר ...

הוא נמצא מעל המיטה שלנו. זה מאוור של חברת Vortice (מבטאים את זה וורטיצ´ה) בצבע כסף (נראה מתכתי) אפשר להשיג גם בלבן. מעלותיו ויופיו הם בפשטותו דהיינו - קווים נקיים בלי סילסולים וזהבים ובדגם שאנחנו בחרנו אין מנורה אך יש שלט. המחיר לא זול אבל מאחר ונהיה איתו ב20 שנה הקרובות מעל הראש היה שווה להשקיע 1500 ש"ח (בלי שלט 900 ש"ח נכון ללפני שנה) וההצדקה לשלם כזה מחיר היא שבסופו של דבר זה יוצא בסך הכל 75 ש"ח בשנה (כן ככה הראש שלי עובד ומחשב כדאיות של דברים יקרים
). המאוורר נרכש בחנות ביפו ברח´ יהודה הימית 25 אם זיכרוני אינו בוגד בי קוראים לחנות גל-קור.

אורלי99

New member
תיקון טעות בכתובת ../images/Emo18.gif

החנות ביהודה מרגוזה 25 ביפו ולא כפי שנכתב בטעות.

אורלי99

New member
על יופי לפעמים צריך לשלם.....

ואם תחלקי את המחיר במספר השנים שתהני ממנו תראי שזה לא נורא.... זו הדרך היחידה שלי לעודד אותך. גם לי לקח בערך שלוש שנים לקנות מאוורר תיקרה וכל קיץ קיללתי את המאווררים המכוערים שלא איפשרו לי להכניס אותם הביתה...עד שמצאתי את אלו היפים.

אתי@

New member
אבל 1500 ש"ח זה בערך פי 4 ממאוורר

רגיל... הייתי משלמת על היופי סכום הגיוני - אבל לא כזה סכום...

ככה זה בחיים. צריך להחליט להתפשר

החוכמה היא לדעת על מה כדאי להתפשר. על מה אתה מסוגל להתפשר מבלי לסבול כל ימי חייך...

אתי@

New member
את צודקת, העניין הוא שלא נראה לי

שזה מאוורר לכל החיים. מקסימום לשלוש-ארבע שנים...

אורלי99

New member
אז ככה.....

אם תקני בלי שלט זה 900 ש"ח. ואם תקני בצבע לבן ולא מוכסף זה 700 ש"ח. עכשיו זה "רק" פי שניים במחיר, ופי 10 ביופי. (אין לי שום קשר אישי לחנות או לחברה ואני לא מקבלת אחוזים אבל בעיית המאווררים המכוערים מאוד מוכרת לי...)

אתי@

New member
700 ש"ח זה כבר יותר הגיוני (למרות

שלא רצינו לבן). אני אבדוק - תודה

מאגר

New member
../images/Emo91.gifמאווררי תיקרה

חנות היבואן למאווררי תיקרה נימצאת בתל אביב ברח´ שלבים פינת דרך בן צבי החנות ניקראת אלקטרו סטר והם היבואנים של אמריקאן סטר והנטר הם המכשירים האמינים ביותר בשוק וגם המבחר עצום ורב בתיקוה לקיץ מאוורר קריר ונעים

למעלה