קצת
ים לעונה 3 למעוניינים...

קצת ../images/Emo58.gifים לעונה 3 למעוניינים...

קודם כל, למי שיודע ולמי שלא - בתחילת העונה נכיר שתי דמויות חדשות, ציידות מקצועיות, בלה ורובי, שיגרמו לדין וסאם להיראות כמו חובבנים. מבחינת השחקנים: את בלה תשחק לורן כהן (בתמונה) ואת רובי תשחק קייטי קאסידי (תמונה בהודעה הבאה). כנראה שאלונה לא תחזור לעונה השלישית, לפי דברי הנציגים שלה, כי בעונה שעברה לא עשו שום דבר משמעותי עם הדמות שלה. בובי יחזור ונראה אותו כבר על ההתחלה בפרקים 1,3,4. כנראה שגם אלן תחזור אבל לא בפרקים הראשונים. מבחינת העלילה- בפרק הראשון נכיר 7 שדים שהשתחררו מפתח הגיהנום בסוף העונה הקודמת שהם גם 7 החטאים הקטלניים (תאווה, קנאה וכו') וגם ידברו על דין אחרי ההחלטה שלו למכור את נשמתו לטובת חייו של סאם (כנראה שהוא יתחיל לצפות למוות). הפרק ייקרא The Magnificent Seven. בפרק השני דין פוגש את ליסה, בחורה שהיה לו סטוץ איתה פעם ואת הבן שלה, בן (ובפורמים האמריקאיים כבר מתחילים להעלות השערות האם בן הוא הילד של דין או לא) ודין מתחבר איתו מיד וצופה בו בגאווה כאשר הוא מרביץ לילד שמציק לו כל הזמן. באותו זמן, שאר האימהות מעריצות את נכסיו הפיזיים של דין (תרגום ישיר, נשבעת). שם הפרק הוא The Kids Are Alright . המידע נלקח מSpoilerFIX, sam_dean. חלקים מהתסריטים ועוד ספוילרים תוכלו למצוא פה

Alarma

New member
יו זה ממש מבאס הקטע של

ה-2 בחורות :) למרות שרציתי שיהיה לדין כבר איזה LOVE INTREST ראוי אבל..אוף למה הן? :) חח

Alarma

New member
אה וגם

זה אומר פחות זמן מסך לג'ארד וג'נסן אם יהיו עוד 2 דמויות קבועות! :) לעזאזל!

Alarma

New member
וגם (סורי, אני פשוט נזכרת כל פעם במשהו)

http://www.imdb.com/name/nm1556320/ השחקנית הזו מעצבנת! :) היא בארבי דפוקה והיא חברה של מה שמו ג'ס מקרטני? זה השם שלו? הבלונדיני המעצבן? נו, מדובר בילדה מפגרת.. אני ממש מקווה שהיא לפחות שחקנית אמינה..

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש-בשתי ההודעות מעליי ופה../images/Emo190.gif

היא צעירה ממני ב-3 שנים
אני לא יודעת כל כך מי זאת בפנים היא נראית פקאצה כזאת...אבל נראה.... השחקנית השנייה יפה דווקא...

Alarma

New member
הנה לינק לשניה ../images/Emo58.gif

http://www.imdb.com/name/nm1659348/ טוב, היא לפחות בגילי. הממ...והיא פחות מעצבנת מהבלונדה :)

darklighter

New member
יש לה תואר ראשון באנגלית ודרמה מאוניברסיטת

ווינצ'סטר
הממ היא יפה...לא ראיתי אף אחד מהסרטים שהיא הייתה בהם...

darklighter

New member
אבל../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בלה נראית בסדר... בכל מקרה חבל שאלונה לא חוזרת
אה ואמרו שלאחת מהבנים יהיה רומן עם אחת מהבנות אז זה יכול להיות לסם דווקא... כי דין לכאורה אמור למות עוד שנה

A m e l y

New member
לא נראה לי שדין ימות

סם תמיד מוצא איזו דרך להוציא אותו מהבלגאן... חוץ מזה,איך יהיה על-טבעי בלי דין?
איך תהיה האימפלה בלי דין? זה פשוט לא מסתדר...זה הפך לסיר ומכסה ולא אכפת לי למי מהם יהיה רומן העיקר שזה לא יהיה עם רובי,אני כבר לא אוהבת אותה.עדיף עם בלה...

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש מעליי ופה../images/Emo190.gif

גם לי לא נראה שדין ימות אבל עוד לא מצאו לזה פתרון בינתיים... ומסכימה לגבי בלה ורובי

Alarma

New member
בלה אחלה, זו השניה שדורשת כאפה

וכן היא גם צעירה ממני ב4 שנים :) (זה בסדר, גם אני זקנה)

A m e l y

New member
ידעתי -ידעתי -ידעתי!!

שהם יערבו בחורות קבועות בסדרה.זה היה כ"כ מתבקש לראות את שניהם שוכבים עם בחורה קבועה ולא עם כל מי שמזדמנת (עשו מהמסכנים מזרן...). אבל אם כבר...לא יכלו להביא מישהי כוסית?ה"רובי" הזו לא משהו לטעמי..

darklighter

New member
הולך להיות מעניין../images/Emo70.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

אה וסוף סוף יש תאריך לעונה 3! 27 לספטמבר!!!! עוד חודשיים

A m e l y

New member
יש למה לצפות סוף סוף!../images/Emo13.gif

נשארו עוד 73 ימים לא כולל את היום...תתחילו לספורXDD

../images/Emo58.gifדאמטטטט אני מוחה!!!

לא רוצה שתי בנות חדשות!!!!!
אני כבר חוזה שהבלונדה הזאת תעצבן אותי!!!!!
נבלותתת אני רוצה את אלונה!!! אתן רואות שהאמריקאים האלה פסיכים!?!??! אם הם היו מקבלים את הדמות של ג'ו ואוהבים אותה אז היא היתה נשארת ואז לא היה צריך את שתי הקרציות החדשות האלה!! אני יהרוג אותם אם זה יהרוס את הסידרה...
לא רוצה שהם יהפכו לקבוצה ביחד עם השתי בנות האלה...זה רק דין וסאם! לא מוכנה לעוד שחקניות חיזוק חוץ מאלונה...

למעלה