קצת Netpickin

Ihavenonick

New member
קצת Netpickin

לסדרה הזו, בנוסף לעלילות טובות ומשפטים שכולם זוכרים, היו גם פאשלות בסיפור מבחינת היסטוריה. אילו אתם זוכרים?

Ihavenonick

New member
לדוגמא:

כשראו לראשונה את ה- Constructicons מגאטרון התפאר שהם יצירה שלו. אולם בפרק מאוחר יותר נודע שלאומגה סופרים ישנה טינה ישנה נגדם עוד מהתקופה על סייברטרון, כשהם בגדו בו ונהפכו לשקרניקים.

DDN

New member
היי, זה היה שלי! אני אמרתי לך את זה

בטלפון! גנב! מאנצ'קין!

Ihavenonick

New member
אבל אני השמעתי את זה ראשון

Gordberg

New member
שתיים שאני זוכר

פריים ופקודיו-מסוגלים לעוף או לא? בטרילוגיה הפותחת הם מפגינים יכולת תעופה ולאחר מכן חייבים להיעזר באמצעים שונים כדי להשיג אותה. גרסה מסויימת שקראתי טוענת שהתסריטאים החליטו לקחת מהם את יכולת התעופה כדי לתת יתרון לשקרניקים שהיו פחותים במספרם מהרובוטריקים. המיכלית של פריים-מאיפה היא צצה מחדש בכל פרק? מעריצים פנאטיים במיוחד פיתחו תיאוריות על מימד מקביל, אבל לא בסוג ההסבר הזה אני מעוניין אלא בסיבה קצת יותר מתקבלת על הדעת.

DDN

New member
הקרון של אופטימוס - הסבר חצי הגיוני

הוא תמיד איפה שפריים משאיר אותו. היות שפריים לא הולך הרבה ברגל, ומעדיף לנסוע, הקרון פשוט נוסע אליו מקרבת מקום.

DDN

New member
על סייברטרון יש לו קרון ספייר ../images/Emo8.gif

DDN

New member
יש לי.

לקראת סוף העונה השנייה, בפרקים שנקראים "THE KEY TO VECTOR SIGMA", לוקחים את המטוסטריקים ואת הפעלולניקים לסייברטרון, כדי שמחשב העל וקטור סיגמה יתן להם חיים. זו הדרך היחידה לתת חיים לרובוט. ככה אומרים. כמעט 40 פרקים לפני זה, בפרק 8 של העונה הראשונה, ג'ק וראטצ'ט בונים את הדינוטריקים, ומעניקים להם חיים ותבונה, בעצמם. נסיון להסבר: בפרק "עריקתם של הדינוטריקים", מציינים את זה שהדינוטריקים נוצרו על כדור הארץ, בגלל זה הם שונים מהרובוטים האחרים. אז אולי יש להם חיים, אבל תבונה נמוכה.

JuffoWup

New member
גרזן האנרגיה של אופטימוס-

ברור לגמרי שהחליטו להצניע אותו אחרי הפרק הראשון, אחרת למה הוא לא משתמש בו שוב אף פעם? (למגטרון היה נשק דומה) שנית, בעיות המשכיות של גודל- הרובטריקים מצוירם בגדלים שונים יחסית לבני אדם בכל פריים בסדרה... ובנוגע לקרון- התאוריה שלי שהוא מחוץ לפריים- הוא פשוט כל הזמן בורח מהמצלמה עד שלא חייבים אותו!

Ihavenonick

New member
הטנק על המסילה של אומגה סופרים

כשהוא טס עם הרקטה. איך הוא לוקח את הטנק והמסילה?

Ihavenonick

New member
בהתחלת הסדרה:

מוזר שהאנטומיה של הרובוטים נשארה אותו דבר על סייברטרון וכדה"א, הגוף שלהם היה עשוי מחלקים של רכבים מכדה"א (ניבוי עתידות?)

The Lightning

New member
ידידי יש לך טעות.

האנטומיה של הרובוטריקים השתנתה על כדור הארץ. כשהם התרסקו על כדור הארץ, הם היו רדומים בתוך ספינת החלל, עד שהתפרצות הר געש הפעילה את המערכות של הספינה. והספינה שלחה סורק על כדור הארץ ושינתה לרובוטים את הצורה בהתאם למודלים שמצא הסורק. כל זה בפרק הראשון של הסדרה.

JuffoWup

New member
אבל צורת הרובוט שלהם נראתה אותו דבר

כולל אגזוזים, פתח לקלטות וכו'...

The Lightning

New member
שווה בדיקה.

אני אבדוק ואחזיר תשובה בקשר לזה. עד כמה שאני זוכר במבלבי (החיפושית הצהובה) היה מעופף עם כנפיים. אז אני אחפש באינטרנט ואתן תשובה.

DDN

New member
במבלבי - בעברית דבור.

לצורת הרובוט שלו לא הייתה כנפיים. כל הרובוטים היו בדיוק באותה צורה בכדור הארץ ובסייברטרון (בדוק!) הצורה לה הפכו הייתה שונה. המחפשים (SEEKERS) הפכו לחלליות פירמידה ולא למטוסי F15, דבור עצמו הפך לחללית קטנה ומגניבה. ג'ק הפך לרכב גדול יחסית, ולא למכונית מגניבה. והשמועות אומרות שמגהטרון היה הופך לטנק או לנחש (מעולם לא ראו למה הוא הופך)

Wolverchenus

New member
אין סיבה להניח שהוא לא היה אקדח

הרי גם Shockwave הפך לאקדח, פשוט לאקדח חייזרי משהו. יכול להיות שמגהטרון הפך פשוט לאקדח שנראה חייזרי יותר, לא בלתי סביר. האמת שמאחר ואף פעם לא ראו אותו משנה צורה בסייברטרון של פעם יכול מאוד להיות שהוא פשוט לא היה משנה צורה. (כנ"ל לאופטימוס אחרי שאלפא טריון בנה אותו מחדש)

למעלה