קצת OFF

jacobyd

New member
ניייי/ איקי איקי איקי פטאנג!

אני ממש מחכה לעונה החדשה

ailag

New member
כן!!! אבל (
שרלוק)

שיגידו לנו איך הוא עשה את זה גדמת
חיכינו שנתיים!
חוכמולוגים. "אנחנו יודעים איך הוא יכול לשרוד את הנפילה". פפפ.

Lhuna1

New member
שרלוק עונה 3 פרק 1

אני דווקא קיבלתי את ה"תשובה" הלא-תשובה שלהם.

ראינו 2-3 דוגמאות לאיך אפשר היה לעשות את זה, ואחרי זה זה כבר לא באמת משנה מה היא התשובה האמיתית.

זה בדיוק מה שרמזו לנו בסצינה בסוף שבה שרלוק כאילו מספר למעריץ האובססיבי ההוא את האמת, ואז ההוא עושה פרצוף ואומר "כן, אבל... קצת מאכזב... אני הייתי עושה את זה אחרת..."

המעריץ מייצג פה את כל צופי הסדרה, והתגובה שלו היא בערך מה שכולם היו אומרים למשמע "הפתרון", לא משנה מה הוא היה בסוף.

זה מה שאמרו לנו היוצרים, ומבחינתי הם יצאו מזה בצורה הכי מוצלחת שניתן היה.

שוכנעתי שזה היה "אפשרי" (במסגרת העולם הטלוויזיוני וההנחות שאנחנו עושים לו, בכל אופן) - אז באתי על סיפוקי, ויחד עם זה לא קיבלתי את התשובה האמיתית אז אני לא יכולה להתאכזב ממנה.

Lhuna1

New member
ועוד משהו בהמשך לזה

אני חושבת שהיוצרים צפו מראש גם את התגובה המתוסכלת שלך (ושל עוד רבים מן הסתם) למה שהם עשו פה - וביטאו גם את זה, באופן מאוד משעשע - בהתחרפנות של המעריץ בסוף הסצינה ההיא, כשהוא קורע מהקיר בתסכול ועצבים את כל התיאוריות שלו.

פשוט קלעו בול
מורידה בפניהם את הכובע.

ailag

New member
את צודקת

סתם רציתי שהתאוריה שלי תהיה נכונה
זה נופל בדיוק למלכודת שלהם.

Lhuna1

New member
מעניין...מה היתה התיאוריה שלך, תכתבי אם בא לך

לי לא היתה שום תיאוריה, אני פשוט הכרזתי "זה בלתי אפשרי, הם הולכים לחרטט אותנו"

Lhuna1

New member
אגב, מה שעוד קלטתי

זה שמה שהם עשו פה עם חבורת המעריצים מזכיר לי מאוד את קבוצת LINDA מהפרק אהבה ומפלצות בעונה 2 של הדוקטור (למרות שזה לא היה פרק של מופאט, נראה לי שהוא קצת השאיל ממנו פה).

ailag

New member
ששרלוק עונה 2 = דוקטור עונה 6

יותר נכון, שיש כמות מרשימה של הקבלות בין השליש האחרון של העונה השניה של מופאט בשתי הסדרות.

האמת שזה התחיל מפה ואז גיביתי לבלוג: http://blogs.are-cool.net/2013/04/24/sherlock-vs-doctor/
לא סגורה למה זה באנגלית.

למעלה