קצת Offtopic

milki123

New member
קצת Offtopic

אני מקווה שמותר לדבר על זה פה. דיון. ב-1 באפריל הכריזה גוגל, על שירות אי מיילים חדש GMAIL, שיאפשר נפח איחסון בגודל 1 ג'יגה. ההכרזה הכתה את העולם בתדהמה, והיו שחשבו שמדובר בהלצה, הקשורה ביום פרסום ההודעה. ----------------- כיום זה כבר ברור לאנשים שגוגל רציניים בקשר לכוונותיהם. מייל חינם של 1 ג'יגה לכל דורש. (1 ג'יגה = 1000 מגה) http://gmail.google.com/gmail/help/about.html http://gmail.google.com נכון לכרגע זה בפרוייקט ניסיון ויש מספר משתמשים אשר קיבלו מייל חינם כדי לבדוק את איך זה משתלב. התגובה לא איחרה לבוא: http://computers.walla.co.il/?w=/4/530026 מה דעתכם? מייל חינם של 1 ג'יגה לכל דורש...

Ice Age

New member
=====>

צריך לזכור שהמטרה שלהם היא לסרוק את תוכן הדואל של המשתמשים ולשלוח להם פרסומות בהתאם, ועל זה חובבי זכויות הפרט התרעמו. למרות זאת, אני עדיין חושב שזה אחלה רעיון - מי שלא רוצה פרסומות - שיסתפק ב-10MB שנותן הספק, או 5 של וואלה.

milki123

New member
תשובה

לא איכפת לי שיסרקו את הדואר שלי. אז יגלו שאני אוהב סקס ומוזיקה :) כמו 8 ביליון אנשים בעולם. פירסומות הן מחיר זעום לעומת כמות המגה שהם מציעים. ואם אני משתמש רק לאיחסון קבצים גדולים , מה איכפת לי איזה פירסומות ישימו. הרי ברור שכדי להתכתב בתחלופת מיילים אחד עם השני , בשביל זה אפשר יהיה ליצור מייל במקומות חינמיים אחרים , שלא סורקים מידע. אני גם בעד המייל.
נ.ב: אתה מכיר דואר חינם שנקי מפירסומות?

1Shir

New member
אני לא מבינה כלום במחשבים...

וגם לא הכי רוצה להבין, אז אני לא אגיב על הקטע עם כמות המידע במיל... אבל גם אני אוהבת סקס ומוזיקה

Ice Age

New member
אולי גם אני הייתי אוהב סקס ומוזיקה

אם לא הייתי בתול וחרש.

DarlingAdam

New member
אני אכן תוהה,

אם אני צריך להשאיר את זה פה בהתחשב בעובדה שזה באמת לא קשור לנושא הפורום אפילו בקצת. ומה דעתי? יופי שהם נותנים ג'יגה. *משיכת כתפיים*. אז מה? אני מקווה שזה לא ימעך אותם.

עכשיו זה קשור לנושא הפורום:

במידה והידיעה הזו נכונה נוכל לשלוח אחד לשני פרקים של תיקים באפלה באמצעות המייל. (לא למחוק את ההודעה! לא אמרתי לה&$%ד פרקים!)

1Shir

New member
אממ... נראה לי ששרשורי off הם

דבר מקובל בפורומים... כל עוד זה נעשה במידה. בכל אופן, אפשר לנצל את השרשור למשהו יותר רלוונטי.

1Shir

New member
לדוגמא... באחד השרשורים בעמוד

קודם כתבה מישהי (נראה לי צילה או ocean) שהיא היתה רוצה להיות עם מולדר... ושאלתי היא: עם כל היתרונות שלו, אתן לא חושבות שקצת קשה להיות איתו? הוא תמיד יתעניין בחייזרים קצת יותר מאשר בבחורה שאיתו, ככה נראה לי לפחות. הוא יכול להיות נורא אובססיבי. (ולא אמרתי שלא הייתי רוצה אותו... פשוט אני חושבת שאולי זה היה קשה להסתדר איתו לפעמים) דעות בבקשה!!

1Shir

New member
../images/Emo5.gif אבל... אבל...

כשאומרים את זה לא במבטא אמריקאי זה נשמע כמו מולדר. לא?...

Ice Age

New member
כן, אבל...

גם כשאומרים "קונה בקוסמוס ויוניברס קלאב" במבטא רוסי זה נשמע כמו "קנה בקסמס, קנה ביניברס קלאבה".

1Shir

New member
אבל אנחנו לא רוסים!!! למה זה קשור?

יש למישהו התנגדות עקרונית למולדר? מה, אני היחידה שכותבת את זה ככה? אוף, תמיד אני חייבת להיות שונה מכולם

Ice Age

New member
אל תקחי אותי קשה

מאלדר פשוט נשמע יותר דומה למבטא המקורי מאשר מולדר. זה עניין של הרגל. ה-U ב- mulder מבוטא ב-25% כ-U וב-75% כ-A.

אני מסכים

גם אני מעדיף "מאלדר" על "מולדר" אבל זה לא כזה קריטי. פשוט התרגלתי לכתוביות הישנות שבהן היה כתוב "מאלדר".

o c e a n

New member
אני מוכנה להיות עם מאלדר בכל

מחיר מצידי שירדוף אחרי חייזרים וחלליות עד מחר הבחור הזה מושלם תראו כמה הוא יודע לאהוב ואיך שהוא אוהב בנות יותר טוב ממנו לא תמצאו אני כבר מאוהבת בבחור מגיל 14 אוי לו רק הוא היה אמיתי

DarlingAdam

New member
"יודע לאהוב"?

no offence, אבל לי הוא נראה כמו בחור עם בעיות חמורות בקשרים בין אישיים כתוצאה מטראומה, שזה אמנם עצוב וכו' אבל דורש הרבה כוחות נפשיים מכל בחור/ה שייאלצו לסבול אותו על בסיס יומיומי.

scoutlavie

New member
בטח שיודע!

לא כל אחת כמובן , זו צריכה להיות מישהי שמתאימה לו, כמו אצל כולם, אבל כשהוא כן פוגש את המתאימה לו - היינו סקאלי, הוא מוכן לעשות הכל בשבילה. הרי בסרט הוא אמר לה שהיא משלימה אותו, והפסקתי ממזמן לספור את הפעמים שהוא סיכן את החיים שלו בשבילה. ובכלל, הוא מאוד מתחשב בה , כשהרא רואה שיש תיק שקשה לה הוא מציע לה לעזוב, ודברים כאלה. הוא גם מסר את מי שהוא חשב שהיא סמנתה בשבילה שזה ממש הקרבה . אני מודעת לעובדה שיש לו בעיות, אבל בעונות היותר מאוחרות זה עבר לו, ובכלל , לכל בנאדם יש בעיות, אבל כשמוצאים את הבנאדם אז מתגברים על זה (וסליחה על הקיטשיות, אני לא יודעת ממה זה בא לי)

Ice Age

New member
האמת היא

שבמהלך השנים הוא התרכך. מאלדר של פעם לא היה מסור לכלום חוץ מאשר לעבודה שלו. שום בחורה (אמיתית, לפחות) לא היתה עושה לו את זה. אבל, לקראת העונות האחרונות, הכותבים (ביניהם הוא עצמו) נתנו לו נופך משפחתי עם סקאלי וויליאם, מה שקצת פגע בדמות שלו, לדעתי.

SABRINA X

New member
אני מסכימה איתך 100 אחוז ../images/Emo45.gif

אני גם חולה על מאלדר !!! אין כמוהו !!! (חוץ מבון ג'ובי) ולמי אכפת אם הוא קצת ספוקי ~?? הוא באמת יודע לאהוב כמו שאמרת סתכלו כמה זמן הוא אם סקאלי והם אפילו עוד לא התנשקו..מלדאר באמת חננה קצת בסדרה חח היה קטע אחד עונה שעברה כשמאלדר סילק את סקאלי והיא כזה אמרה " מלדאר אתה מחכה לבחורה?" והוא "מה זה בחורה בכלל?" זה פשוט הרג אותי.... אבל סקאלי באמת לא בסדר אם ההיתי במקומה ההיתי מתמסרת לו בפרק הראשון על שולחן העבודה....חחח סתם אני לא רצינית :)

למעלה