קצת OT - אולי יש למישהו רעיון ...

קצת OT - אולי יש למישהו רעיון ...

שברתי שיא אישי .. 18 שעות ברציפות מול מסך .. ! חוץ מהפסקה של חצי שעה לארוחת צהרים .. עכשיו יש למישהו רעיון מה עושים עם הכאב בעיניים? איזו תרופת סבתא או משהו ??

ezaton

New member
מסכי פיליפס מקלים על הכאב...

יכול גם להיות לוגו של פרסומת
Ez

beitar

New member
לי יש מסך פיליפס האמת.

ככל שאני יודע הם דווקא נחשבים לזולים ובסיסים מאוד (כמובן שיש רמות שונות של מחירים). אני קניתי את 107s שהוא דגם פשוט ובסיסי, והייתי בטוח שבמחיר שלו הוא יהיה פחות טוב ממה שהוא באמת. הקיצר, מסך סביר. לא יותר מזה.

ezaton

New member
התכוונתי ל "19

הגירסאות ה"כבדות" (תרתי משמע). חביבים מאוד. מה שאתם לא עושים, לעולם, אבל לעולם, אל תקנו מסך של IBM. Ez

beitar

New member
אני הייתי ממליץ אחרת:

מה שאתם לא עושים, אל תקנו מחשבי PC של IBM. הביוס שלהפ מעצבן, יש להם התנהגות מוזרה משהו בעת ניתוק חומרה כשהמחשב עובד (למשל ניתוק העכבר ). הקיצר, חרא של דבר. גם המסכים לא מדהימים. מצער, למרות ש IBM תומכים יפה בלינוקס, זה לא זה.

ezaton

New member
המחשבים שלהם, אכן יותר גרועים

מהמסכים (שגרועים מאוד לכשעצמם). אם תבקשו יפה אני אתן לכם רשימה מלאה כנגד מחשבי Netvista שהם מפיצים, בתור אחד שעבד קרוב על כ 50 מהם. הייתי מעדיף ש IBM לא יתמכו בלינוקס. הם מקלקלים כל דבר שבו הם נוגעים. אסור לאפשר להם לדרוך בזה. זה פשוט יקדם קוד בינוני ושיווק גרוע. Ez

matam haifa

New member
מנסיון עם IBM - אין לי ברירה אלא

להסכים עם כל מילה שנאמרה כאן

הראל

New member
גם אני עוהד עם Philips

גם אני עובד עם Philips 107S . מסך מצוין ! אבל, מפעם לפעם חייבים להפסיק לעבוד. לצאת לטייל עם הכלב, לקפוץ לבריכה ולשחות 20 בריכות לפחות, ללכת לחדר כושר לפחות חצי שעה ביום ולהרים משקולות של 80 ק"ג (טוב, אני כבר זקן), ובערב (פעמיים בשבוע) ללכת לריקודי עם למשך שעה וחצי
ופעמים בשבוע לרוץ את ה- 15 ק"מ ... בינינו, כשהייתי בגילכם לא הייתי מסוגל לשבת אפילו חצי שעה מול מסך המחשב (לא שהיה דבר כזה בכלל). היתי מתפוצץ ... בגילכם עבדתי תמיד בחוץ (טרקטוריסט, צוללן ... דברים כאלו).

thezal

New member
אם בפיליפס עסקינן....

שלום.... פעם גם אני סבלתי מכאבי ראש בגלל "צריכת יתר" הייתי עובד מול MAG 17" בעבודה ולא משנה מה היה הREFRESH RATE ,פשוט לא היה עוזר (מומלץ רמה גבוהה של REFRESH RATE ככול שניתן) בבית יש לי מסך של VIEW SONIC 15 שגם הוא גרם לי לכאבי ראש. חבר קרוב המליץ לי לרכוש מוניטור כמו שלו פיליפס 107P . הדגם הזה עולה קצת יותר מכל סדרת 107 של פיליפס וכמה מאות שקלים מכל המתחרים בסקלה שלו , אך הוא שווה כל שקל! כיום אני נהנה לעבוד איתו ב 120 הרץ ללא שום בעיה וזאת היתה התרופה כנגד כאבי הראש. מסקנה שלי : כאשר אתם מגדירים את עצמכם "צרכנים כבדים" וחשובה לכם הבריאות.. שווה להשקיע המוניטור טוב ולא להתפשר. לפי דעתי המוניטור הוא החלק החשוב ביותר וגם נשאר לשנים רבות יריב

תמר,

New member
תרופת סבתא

ללכת לישון, ולא לעבוד בבוקר למוחרת. זה יעבוד עשר. ויש לי גם תרופה למניעה, אבל אתה בטח יודע כבר מהי.

למעלה