קצת Rush Poker-רשמים

AdAmD1

New member
קצת Rush Poker-רשמים

יוצא לי לשחק פעם-פעמיים בשבוע בדבר המופלא הזה, ועכשיו בסשן של שעה+- של משחק מאוד מחושב הצלחתי כמעט ולהכפיל את הרול שלי שלי. אני משחק ב0.05\0.10 לבינתיין עד שהבנקרול יקבל עוד כמה זריקות עידוד. בינתיים זה המשחק הראשון בפוקר אונליין שמניב רווחים לאורך זמן ולא רק חד פעמית. מישהו עוד משחק בזה בקביעות? אם כן שתפו מה אתם חושבים, טיפים וכו'

shaywh

New member
קודם כל פטנט חמוד

חוץ מזה יוצא לי לשחק מדי פעם. פעם אחת הגעתי למצב שאני יושב עם מעל אלף בליינדים בשולחן. דבר לא מומלץ כי לשחק ערימות ענק כאלה זאת מומחיות שפשוט אין לשחקן הרגיל. הדבר שמקשה עלי שם הוא הקושי להבדיל בין שחקנים שמנצלים את הפורמט ועושים המון 3bet לבין כאלה שמשחקים ABC ובאמת יש להם יד חזקה. עוד עכשיו כל פעם שניסיתי להתאים את עצמי לזה זה הסתיים רע. אבל מהצד השני, לפחות נכון ללפני כמה ימים שחקני האנטי ברמה הנמוכה שם לא ידעו להתאים את עצמם וזה היה יחסית די רווחי. עשיתי גם סיבוב אחד בnl25. טעות טעות טעות. לא לחרוג יותר מדי מהרול בראש פוקר. פשוט לא.

AdAmD1

New member
->

בקשר ללשבת מאוד דיפ סטאק, לדעתי זאת טעות גדולה. אמנם רואים הרבה אנשים יושבים על 300+ BB, לדעתי עדיף כל פעם שעולים באיזה דולר וחצי+ רווח לצאת ולהכנס מחדש לשולחן (ב0.05\0.10). אם יוצא מצב שיושבים נגיד על 60 דולר שם, שהערימה הממוצעת יושבת על בערך 8 זה יגרום להרבה אנשים לעשות עליך רירייזים בגניבות בליינדים ובלופים, ככה שאתה טיפה מסמן את עמצך. אני אומר את זה מניסיון שאני עושה רירייזים מהSB\BB על הלייט פוזישנים רק על אנשים עם ערימות מאוד גדולות או אנשים שיש לי עליהם כבר מידה (הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה notes מאוד חשוב). בקשר לשחק בNL25, אני לא מאמין שאני יתקרב לשם אפילו עד שיהיה לי רול תלת ספרתי מכובד (הלוואי כמובן חחח).

למעלה