קצת ufc וסייבורג מתקפלת

YardenBu

New member
קצת ufc וסייבורג מתקפלת

היא אומרת שהיא תנסה לחתוך ל135 כדי להילחם שם באופן קבוע, גם בגלל ראוסי וגם בגלל שהמחלקה מלאה יותר, היא כנראה שכחה שהיא זו שתקעה את המחלקה של ה-145 מלכתחילה. אני מקווה שהיא לא תהרוג את עצמה בחיתוך משקל. עכשיו בכלל הלכה לי התקווה לראות קרב חוזר שלה מול קונן.

AmitNHB

New member
חבל...

עכשיו אם היא לא תיראה שם כמו המפלצת שהיא נראתה עד היום, כולם יאשימו את החיתוך. חבל שלא היה אפשר לפחות להתפשר על איזה 140.

YardenBu

New member
ברור שזה יהיה החיתוך, בחיי שאני לא רואה את

סייבורג ב-135. היא אמרה בעבר שהיא בסביבות ה-160-165 ברגיל. 145 היה הקצה שלה ועשר פאונד להוריד משרירים זה הרבה.
עכשיו גם קונן (כפרעליה) וגם טייט מצטרפות לחגיגה. קונן אומרת שהיא מתכוונת להילחם עוד כמה שנים והעלתה לי חיוך שלא יימחק עוד שבוע, היא אמרה בעבר שלא נשאר לה הרבה זמן, כנראה שהיא שינתה את דעתה. היא אומרת שהיא תשמח להילחם בראוסי וגם הצהירה שהיא רוצה את סייבורג כקרב פרישה. אני מקווה לראות את שני הקרבות האלו קורים, למרות שלדעתי ה-UFC יבחרו לראוסי את הקרבות הראשונים לפחות בפינצטה.
לגבי טייט - ראוסי כנראה אמרה שטייט לא הסכימה לקרב חוזר. טייט אמרה בתגובה שאחרי הקרב עם קדזי (שהיה כמובן לפני ההצהרה של הUFC) היא ביקשה קצת זמן חופש, אבל היא אמרה שלא פנו אליה לגבי קרב חוזר ושאם היו פונים אליה היא הייתה לוקחת את הקרב. היו עוד כמה עקיצות, בשורה התחתונה, גם היא רוצה קרב חוזר.
העיקר שקונן חוזרת! לדעתי היא תקבל קרב מול המנצחת של דייויס-בזלר שיהיה באירוע הקרוב, יש סיכוי גדול שהקרב הזה (עם קונן) יהיה על החגורה של ה-135 של אינוויקטה.

Luke R

New member
75 קילו לאישה בגובה שלה ועל

אחוז שומן נמוך כמו שלה... (הבחורה נראית כמו ונדרליי סילבה בימיו הטובים)
לא אמורה להיות לה בעיה להפסיק עם הסטרואידים (ובהתאמה להוריד קצת באימוני משקולות, ובמשקלים שהיא מרימה) ולאבד 4 קילו שריר.

YardenBu

New member
זהו, נגמר סטרואידים, היא לוקחת עכשיו רק

מה שמותר לכולם לקחת או בצורה שבה כולם יכולים לקחת. היא עושה בדיקות בכל חודש עד סוף ההשעייה שלה, לדעתי החודש זה החודש האחרון. ברור שהיא יכולה להוריד משקל, אבל זה מבאס שכל המשקל שיורד יהיה שרירים.

Luke R

New member
אם כך, אני מניח שהיא

כבר איבדה 10 פאונד שריר, גם בלי לרצות.

YardenBu

New member
לא בהכרח, גם מול קראנו היא עמדה באותו

המקום מבחינת סטרואידים (נקייה בבדיקות) וגם אז היא הייתה ענקית. את האמת אני לא יודעת בכלל על איזה סוג של סטרואידים תפסו אותה, הבנתי שלא כל הסוגים מיועדים לניפוח שרירים ויש גאלה שאמורים לגרום להתאוששות מהירה אחרי אימונים וכל מיני כאלה, אז אולי על זה תפסו אותה. מצד שני, אין לי מושג בדברים האלה, אז הכל יכול להיות.

YardenBu

New member
מול סייבורג ב-145 אני חושבת שרק לשתי לוחמות

יש סיכוי להגיע להחלטה, בלי התחייבות על התוצאה ואלו מקמן וקונן. אין לי מושג איך סייבורג תהיה ב-135 למרות שגם אם היא מורידה את השרירים היא עדיין נשארת עם הטכניקה (עמידה וקרקע), האגרסיביות והסנטר. כמה שאני לא סובלת את ראוסי היא היחידה שמתקרבת לסייבורג באגרסיביות.
מול ראוסי יש עוד לוחמות (מלבד קונן ומקמן) שיכולות לתת פייט טוב, דיוויס ובזלר למשל. כרגע זה נראה כאילו ה-UFC קונים לראוסי זמן לתפוס ניסיון ועל הדרך עושים ממנה כסף, קרמוש תותחית אבל היא קטנה, היא לא חותכת משקל בכלל, ביום יום היא בסביבות ה-140 ומטה ורק מקפידה על אוכל שבועיים לפני הקרב. כשאני חושבת על זה עכשיו, רוב הלוחמות ב-135 די קטנות. אני לא אפסיק להתבכיין עד שראוסי תקבל את קונן/סייבורג/מקמן. אלה טופ 3 ב-135 (בהנחה וסייבורג מגיעה ל-135, יש לה כניסה אוטומטית) ומולן היא צריכה להילחם.

tukalle

New member
תגידי ירדנה, את לסבית?

תתענייני באופנה, אפיה, לייף סטייל. בחיים לא פגשתי משהי שמתחרמנת מלוחמות שריריות.

YardenBu

New member
לפי ההיגיון הזה אתה צריך להתעניין בחניתות,

פרוות ודרכים להדליק אש, מה אתה עושה עם מחשב?
ובשבילך זה ירדן, תודה.

שורדת90

New member
כל הכבוד ירדן, תגובה לעניין

לפי ההיגיון שלו כל גבר שאוהב לצפות בקרבות MMA גברים הוא הומו...
בהזדמנות זאת תודה לך ירדן על הסקירות המעניינות שאת כותבת.
אני די חדשה בהובי הזה של ה-MMA ולא מכירה את רוב הלוחמות, באתי בעקבות רונדה ראוסי הנערצת עלי (מאוד) כבר חמש שנים, מ-2007 כשזכתה בסגנות אליפות העולם בג'ודו ושנה לאחר מכן כשזכתה במדליה אולימפית מארד בסין. הקרבות ב-MMA היו לי קצת קשים לעיכול אבל לאט לאט אני לומדת לאהוב.
אהבתי גם לראות קרבות של ג'ינה קראנו (חבל שפרשה).
ואגב, ב-23/02/13 רונדה ראוסי מתמודדת מול ליז קרמוש (בהצלחה רונדה), אני לא מכירה את קרמוש אבל עד הקרב אני אכיר.

YardenBu

New member
בטעות הגבתי, הוא הפתיע אותי עם שם משתמש חדש

לחלק היותר מעניין
קרמוש היא כמו שד טזמני. את יכולה לראות את הקרב שלה מול קונן, הוא קרה דרך אגב לא הרבה זמן אחרי שהיא התחילה ללמוד mma. רוב הסיכויים שראוסי תיקח פה, אני נותנת לקרמוש 30 אחוז על המאמץ.
ודרך אגב, ברביעי לינואר יש ערב של אינוויקטה. אם יצא לך תסתכלי על הקרב של דייויס נגד בזלר ועל הקרב של האייאט נגד קלדרווד, יש לי הרגשה שהראשון יהיה מדמם ובשני יהיה נוקאאוט.

tukalle

New member
גדול! כ"כ אבירי מצידך אבל...

בחייך יאיר בר, אתה חייב להודות שיש משהו קצת קריפי בזוג שמשתתף באותו פורום שהוא כל כך גברי. לפעמים זה נראה כאילו אתם חושבים יחד על המחשב ומגיבים זה לזו.
בחייך, זה מגוחך

yair_bar

New member
מנהל
לא בא לך לכתוב קצת עם האות ג' ולהתקרצץ כמו

שאתה אוהב?

depresia

New member
אז מה אתה חושב

על כל הבחורות שאשכרה נלחמות בזירות ה-MMA?

AmitNHB

New member
חברים, זהו ה
הקבוע שלנו בכינויו

ה 14 ו ה 15 (איבדתי ספירה...) אין צורך להתרגש...

למעלה