קקאו, מה הסיבה לשינויים קיצוניים...

קקאו, מה הסיבה לשינויים קיצוניים...

בין חברות ייצור שונות ברמות הקלוריות ,שומן וכו` ?
 
לדוגמא: בחברת עלית מציינים פחמימות

שיש 48 גרם ,שומן 11 גרם, מתוכם 6.5 גרם רווי,נתרן 9 מ``ג,וכולסטרול 0 מ``ג. ובחברת KRL מציינים 33 גרם פחמימות, 19 שומן, מתוכם 11 רווי, נתרן 15 גרם, כולסטרול 0.26.(מדובר כמובן באבקת קקאו ללא תוספות סוכר וכדומה).
 
קקאו נוצר בתהליך ייצור

בכל מפעל משתמשים בפולי קקאו שונים(ממקומות שונים), ובנוסף המפעל יכול לשלוט על הסוכר והשומן במוצר הסופי-אבקת קקאו
 
למעלה