קקאו, מה הסיבה לשינויים קיצוניים... בין חברות ייצור שונות ברמות הקלוריות ,שומן וכו` ?
צ צריך מצב New member 6/4/07 #1 קקאו, מה הסיבה לשינויים קיצוניים... בין חברות ייצור שונות ברמות הקלוריות ,שומן וכו` ?
צ צריך מצב New member 6/4/07 #2 לדוגמא: בחברת עלית מציינים פחמימות שיש 48 גרם ,שומן 11 גרם, מתוכם 6.5 גרם רווי,נתרן 9 מ``ג,וכולסטרול 0 מ``ג. ובחברת KRL מציינים 33 גרם פחמימות, 19 שומן, מתוכם 11 רווי, נתרן 15 גרם, כולסטרול 0.26.(מדובר כמובן באבקת קקאו ללא תוספות סוכר וכדומה).
לדוגמא: בחברת עלית מציינים פחמימות שיש 48 גרם ,שומן 11 גרם, מתוכם 6.5 גרם רווי,נתרן 9 מ``ג,וכולסטרול 0 מ``ג. ובחברת KRL מציינים 33 גרם פחמימות, 19 שומן, מתוכם 11 רווי, נתרן 15 גרם, כולסטרול 0.26.(מדובר כמובן באבקת קקאו ללא תוספות סוכר וכדומה).
א איילית 123 New member 10/4/07 #3 קקאו נוצר בתהליך ייצור בכל מפעל משתמשים בפולי קקאו שונים(ממקומות שונים), ובנוסף המפעל יכול לשלוט על הסוכר והשומן במוצר הסופי-אבקת קקאו
קקאו נוצר בתהליך ייצור בכל מפעל משתמשים בפולי קקאו שונים(ממקומות שונים), ובנוסף המפעל יכול לשלוט על הסוכר והשומן במוצר הסופי-אבקת קקאו