קקי רירי בתינוקת יונקת

א אוהל

New member
קקי רירי בתינוקת יונקת

התינוקת שלי בת 3 וחצי חודשים ויונקת בלבד כמובן. כשהיתה בת 3 שבועות הפסקתי (בהתיעצות עם רופאת הילדים) מוצרי חלב בגלל תופעות שלה - הקאות, פריחה, סבוריאה, חרחורים בנשימה, צרחות וגזים. כל התופעות חלפו. ביום א ניסיתי לראשונה מאז ההפסקה יוגורט מחלב כבשים. באותו יום לא היו כל תופעות לוואי שהן אולם היא לא עשתה קקי עד יום שלישי (אני יודעת שזה נורמלי, אבל לא רגיל אצלה). ביום שלישי היה קקי אחד רגיל ואחריו אחד בכמות גדולה שהיה כולו ריר צהבהב. נאמר לי שריר בצואה נובע מרירית מעיים פגועה או בעת צינון. כיוון שהיא לא מצוננת, האם זה הגיוני שרירית המעיים שלה נפגעה בגלל היוגורט ולקח לזה יומיים וחצי לבוא לידי ביטוי? בינתיים לא היתה עוד יציאה מאז ואני לא אכלתי עוד מוצרי חלב כלשהם.

ריר בצואה

יכול להיות משני לאלרגיה לחלבון חלב פרה שעובר דרך חלב האם זמן התגובה לדעתי סביר מציע לנסות להניק ולא לצרוך מוצרי חלב לקחת תוספת סידן בשל ההנקה רק בריאות

מוצרים על בסיס חלב

הייתי ממשיך הנקה נסיון לגמילה מהנקה לתחליף על בסיס סויה מדי פעם חשיפה בכמות קטנה החל מגיל 4-5 חודשים לתחליף על בסיס חלב פרה לראות האם התגובה חוזרת בהצלחה

א אוהל

New member
חס וחלילה תמ"ל!!!

מדובר על צריכה שלי של מוצרי חלב! התינוקת אך ורק יונקת כמובן. דרך אגב, כשניסיתי לשתות חלב סויה היא גם הקיאה.

מצטערת שאני מתערבת, אבל אמרו

לי שבערך 80% מהאלרגים לחלב פרה גם אלרגים לסויה...

למעלה