קקי של חתולים

קקי של חתולים

איך מונעים מחתול לעשות את צרכיו בכל רחבי החצר המרוצפת? אין כורסא אחת שנשארה יתומה וכל פיסת בד או מטלית שנמצאת על הרצפה נהיית ישר מחראה של היצור הארור. אני בספק אם אפשר למנוע ממנו לעשות את צרכיו בחצר אז איך אני בעצם מונע ממנו לשהות בחצר שלי? האמצעים שעלו בדעתי לא ממש הומנים ובקרוב אם לא תהיה ברירה נראה שהם ינוסו כי המצב עבר כל גבול

אשתר1

New member
קח 5 שקל וקנה סמרטוט חדש

נו בגלל סמרטוט שמתלכלך אתה ניכנס לכזאת היסטריה? מאוד לא סביר מה שאתה כותב תבדוק טוב אם לא ניכנס אצלך כלב לחצר,זה לא טבעי לחתולים לעשות על איזור מרוצף,בכל מקרה אתה יכול לשטוף א המרצפות עם סבון כלים וחומץ מהול במים.ואגב האיום שלך לא רק לא חוקי אלא גם עבירה פלילית,אז תרגיע ומהר.

בילי28

New member
קודם כל, כדאי שתדע ש"אמצעים לא הומניים"

הם גם לא חוקיים, ואם תפעיל אותם אפשר יהיה להתלונן עליך במשטרה. ועכשיו - האם החצר שלך מגודרת? ואם כן, איזו גדר זו? גבוהה? נמוכה? צפופה? מרווחת? אם החצר לא מגודרת, כדאי שתגדר אותה בצורה כזאת שהחתול לא יוכל להיכנס. יש בחנויות לבעלי חיים חומרים שדוחים חתולים. לחומרים הללו יש ריח שהאדם אינו יכול להרגיש, אך החתול יכול, וזה עשוי לעזור. כדאי לרסס את החומר הנ"ל בעיקר במקומות בהם הוא נוהג לעשות את צרכיו. יש גם אמצעים טבעיים - לדוגמא, חתולים לא אוהבים ריחות של הדרים, אז אפשר אולי לפזר בחצר קליפות של הדרים, ובמיוחד במקומות שהוא נוהג לעשות בהם את צרכיו. הייתי ממליצה לך גם על חומץ, אבל לחומץ יש ריח חזק מדי שגם בני אדם מרגישים. אמצעי נוסף - אם אתה "תופס אותו על חם", אתה יכול לנסות ליצור רעש חזק באמצעות מיכל מתכת כלשהו (כמו קופסת שימורים למשל) מלאה באבנים קטנות או לחילופין מטבעות. יכול להיות שזה יעזור. אבל בכל מקרה - אסור בתכלית האיסור, גם מבחינה חוקית וגם מבחינה מוסרית, לנקוט אמצעים לא הומאניים. חייו של חתול חשובים יותר מכל רכוש.

תגובה

נתחיל בזה שתגובה לא הומנית היא עניין יחסי, לא מדובר במיסמור חתול לשלט הכניסה אסורה לחתולים או משהו בסגנון. לגבי המטליות כפרות עליהן אבל כשלי כבר אין שום מקום לשבת בחצר כי כל המקומות המרופדים התכסו בקקי אז זה השלב שנראה לי קצת מוגזם. לגבי שאר הרעיונות, אראה מה אני יכול לעשות, פשוט מרתיח אותי שאצטרך להוציא כסף על העניין הזה. נ"ב כשאני קם בבוקר יוצא לחצר וכמעט מקיא מהגועל, כשהכל בחצר מלא זבובים בגלל החתולים, כשאין לי מקום אחד בחצר שאני יכול לשבת בו בשקט וללא ריח של ארווה, נראה לי שזה השלב שמותר לי לאבד קצת את סבלנותי.

kittieCat

New member
יש ספריי שמרחיק חתולים

משתמשים בו כדי למנוע מחתולים לעלות על רהיטים מסויימים... אני לא בטוחה לגבי איך הוא נקרא אבל בכל חנות של ציוד לבע"ח אתה יכול לשאול עליו. לגבי אמצעים לא הומניים, אתה בפורום של אוהבי חתולים, חלקינו מהנדסי תוכנה ויכולים לעקוב אחרי ה IP שלך ולדעת בדיוק מי אתה והיכן אתה גר (ואז אתה במרחק מאד קצר מתלונה במשטרה עליך). ככה שבמקרה ש"אמצעים לא הומניים ינוסו" כפי שציינת אתה עלול לשלם על זה ביוקר.

הכתובת שלי+מספר הטלפון שלי למי שרוצה להתלונן

אוֹרי לוי הס 41 חיפה איני יודע את המיקוד אבל אפשר לברר באתר של הדואר טלפון בבית 07773321980 טלפון נייד 0528386498 באם תרצו עוד פרטים אשמח לתת המשך שבוע טוב לכולם אוֹרי לוי נ"ב הIP שלי הוא 89.138.228.126 ואגב, כל הנתונים כאן נכונים אני לא מותח אתכם או משהו. אני פשוט שונא שמאיימים עלי/יוצאים בהצהרות לשם ההפחדה שלא יוכלו לעמוד מאחוריהן.

sos660

New member
אפשר לקבל גם את מספר תעודת הזהות שלך?

סתאאאאם, אל תיקח אותי ברצינות... תראה, אני מבינה שהחתול מפריע לך. גם אני לא הייתי רוצה לקום בבוקר ולגלות "ערימות של חרא" על הרהיטים שלי, אבל אתה צריך להבין שאסור, בתכלית האיסור, לפגוע בחתולים. אני לא יודעת אם אתה אוהב בעלי חיים באופן כללי, כי אם כן, הייתי מציעה לך לגדל בחצר כלב
ואם לא - תמיד אפשר לגדר את החצר, לשים דחליל מים, או כל שיטה הומאנית אחרת שתעזור לך. תפתח בבקשה את הקישור שדימיטרי שלח לך (למטה), מאמר מאת מרתה אסטרקין, ואני בטוחה שתמצא שם כמה פתרונות ישימים. בהצלחה, ובבקשה אל תפגע בחתול....

flydragonfly

New member
לפי התיאור שלך הקקי לא תוצרת חתולית.הם חופרים

גומות עושים בתוכן ומכסים היטב. כשהאדמה רטובה מאד מגשם הם מחפשים ערימות עלים ושם עושים ומכסים כנ"ל. או כלב/ים שאימץ את החצר שלך או יצור אחר הולך על ארבע. אני בענייני כלבים אבל, כשאני נתקלת בביטוי "יצור ארור" כשהכוונה לחיה שבס"ה עושה את צרכיה במקום בו לא נוח לך עם כך, אני מיד נזכרת בכל אותם יצורים ארורים על שתיים שפוגעים ביצורים אחרים על שתיים על ארבע וגם בכאלה שכבר שוכבים פצועים על האדמה ואין רחמים. כדאי שיהיה קנה-מידה בחיים האלה.

kittieCat

New member
אם תשים לב מי שאיים זה אתה

נכנסת לפורום של אוהבי חתולים ואיימת שתפגע בחתולים (סליחה ב "יצור הארור" כפי שקראת להם) אם לא יתנו לך רעיון איך להיפתר מהם! מה חשבת שתהיה התגובה שתקבל בדיוק? ולא, אני לא יוצאת בהפחדות סתם, אני כבר התלוננתי בעבר על אנשים שפגעו בבעלי חיים (לאו דוקא חתולים) ובכל מקרה שאהיה עדה לפגיעה בבעלי חיים אדאג לנקוט אמצעים נגד הפוגע. פשוט כי אכפת לי מבעלי חיים. ואגב, מעניין אותי, איך הגעת למסקנה שהחתולים הם האשמים? חתול זו חיה המסתירה את צרכיה... ייתכן שמדובר בכלבים, חולדות, ואף תנים (אני גם מחיפה ומסתובבים לי כאלו ליד הבית לפעמים) האם ראית שהחתולים הם באמת אלו שמטנפים לך את החצר? כי אם לא ראית היה בטוח שלא מדובר בחתול.

איך הגעתי למסקנה

רחוב הס בחיפה לא קרוב במיוחד לואדיות. הואדי הכי קרוב שיש לכאן הוא הואדי לייד לאון בלום וממנו לא יגיעו עד לכאן בע"ח. החיה היחידה שהיא חלא חתול או כלב מבוית שראיתי ברחוב היתה נמיה וזה לא מה שהיה לי בחצר. חתולי החצר נוהגים לשבת על הספות של החצר ולכשהם קמים, הם משאירים שם מזכרות ממזכרות שונות. אין כלבים בחצר, תנים יש יותר בכרמל מערבי בנחל לטם, חולדות לא היו מרססות את כל החצר מסקנה, חתול הוא לא תמיד החיה ההגיינית ביותר בעולם, מה אתם יודעים, יש הפתעות בחיים

dana1levi1

New member
ברחוב בר גיורא בחיפה נצפה תן/שועל לפני מס'

חודשים, אולי משם הוא הגיע לרח' הס - זה כבר לא רחוק. (מלאון בלום המרחק לבר גיורא גם הוא לא גדול...)

לגבי המרחק

במקום המסוים שאני גר בו (על מדרגות שפינוזה) זה עשר שניות ליכה מברא גיורא ועדיין אני יודע שזה החתול כי זה ריח של ארגז צרכים של חתולים ומופיע במקום שהוא שורץ בו בשעה שלא מגרשים אותו. אתמול נתתי את הכתובת שלי, באמת שכולם מוזמנים לבוא ולראות שזה החתול, אם תבואו אפילו אגיש קפה ועוגיות ואז תראו שאני לא אכזר או משהו

flydragonfly

New member
אגיד זאת פעם נוספת:לפי התיאורים שלך עד כה

שקראתי בתשומת לב, התוצרת אינה של חתולים. אף חתול לא משאיר קקי בתפזורת גלוייה. אלא אם כן אתה מתכוון לפיפי. וחולדות כן עושות קקי בכל מקום שהן עוברות בו.

שכנעת אותי

למרות שהחתול ישן שם כל הלילה ובבוקר כשהוא קם יש אחריו גושים, למרות שהחצר היתה כולה מלאה במשהו ששום חולדה לא היתה מוציאה מתוכה, למרות שבחיים לא היתה לי חולדה בחצר אלא רק ארנב שכנראה ברח מכלוב כלשהו וגם חתולים מה שהשאיר את הקקי זו חולדה, אין ספק. בכל מקרה אני חושב שאפשר להפסיק את הסאגה הטיפשית הזו כי מחר תבוא קרן ובמזל תצליח ללכוד את החתול המדובר. נ"ב אולי זו היתה פילה או טיגריסית או בבון כל אלו מגיעות לחצר שלי באותה תדירות שמגיעות חתולות אז לכי תדעי. נ"ב בניגוד לחתולים החולדות לא מטפסות על הרהיטים השונים אבל לא חשוב, אמרת חולדה שיהיה חולדה

pereg55

New member
אולי די!!!!!

במקום להשמיץ, האם יש כאן אוהב חתולים מחיפה שבאמת יכול לעזור לבן אדם?????

קיטי מהנדסי תוכנה צריכים קודם הבנת הנקרא

הנה לך שיעור בהבנת הנקרא: אין כמו אורי אמר: "האמצעים שעלו בדעתי לא ממש הומנים ובקרוב אם לא תהיה ברירה נראה שהם ינוסו כי המצב עבר כל גבול" כוונתו ופרושו הנכון : האמצעים שעלו בדעתי לא ממש הומנים, ובקרוב אם לא תהיה ברירה נראה שהם ינוסו, - מה זה ינוסו ? זה יברחו - ימלטו! הבנת? כי המצב עבר כל גבול"! עכשיו משאירה לך שיעורי בית ללמוד מה זה "אמצעים שעלו בדעתי לא ממש הומנים" , והאם חשיבה של אדם היא פשע גם אם לא בצע אותו? ותחשבי על זה שללכת למשטרה בטענה כזאת תהיה בדיחת היום במשטרה, אז תחסכי מעצמך בדיחות, המשטרה לא מתעסקת באי-פי, לא בפיפי, ובטח לא בקקי.....חחחחחחחח דרך אגב הספריי נקרא ip cut :)

kittieCat

New member
כן... בטח... אני לא יודעת הבנת נקרא...

כפי שעניתי לך למטה יותר - את לא בפורום הנכון. התבלבלת... אה כן... ותתפלאי איך המשטרה כן מתחילה להתעסק במקרים של התעללות בבע"ח כשמערבים את העיתונאות... ולמקרה שאת לא יודעת לקרוא - אמרתי שאפנה לרשויות רק במקרה שהאמצעים הלא הומניים ינוסו... ככה שבדיחת היום (או ליתר דיוק בדיחת הפורום) זו את מה קרה מותק, קשה לך שיש אנשים שאוהבים חתולים? אז אל תכנסי לפורום הזה...

קיטי יקירתי

לא קשה לי בכלל שאתם אוהבים חתולים אחרת איך היו לי בעיות עם חתולים? :) אז מה היה לנו פה? מאכילי חתולים שלא מרחמים על צואתם של חתולים, ולא על האדמה שמזדהמת ולא על בעל האדמה שנגרמת לו עגמת נפש. שבאים בתוקפנות מתוך הגנה, וגם מסלקים מהפורום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ובכל זאת עם הבעיה הקיימת שיש לי אני מתמודדת בהומור, מה דעתך על זה?

למעלה