קקי!

ToryMaster

New member
קקי!

קקי קקי קקי! אל תבכי כלבה! שלא תעיזי לבכות! אין לך שום זכות! נו, רע לי. נו, מתחשק לי ללכת לחדר, להתחבא מתחת לשמיכות ולא לצאת בחיים. נו, נמאאאאאאאאאאאאאס, כמה בנאדם יכול לסבול? יופי, יש לי חרדה חברתית, פחד מוגזן מביקורות, פחד מוגזם מכישלון, וזו רק ההתחלה, אז הכלבה שמרשה לעצמה לקרוא לי הבת שלה, משאירה אותי לבד באוטו, באמצע אחד הכבישים בחניה בקריון, בזמן שהיא הולכת לקנות לכלבה שמרשה לעצמה לקרוא לי אחותה, אוכל, כי המפונקת לא יכולה שלא נביא לה בדיוק מה שהיא רוצה. נפלא, במשך רבע שעה בערך ישבתי שם באוטו, כולי מכווצת, בקושי מסוגלת לנשום מהלחץ, עוד שנייה מקיאה ומתעלפת, והיא, כשהיא חזרה, התפלאה שאני כועסת עליה. ואז חזרתי הביתה, ואחותי צילמה אותי עם הבגדים הכי יפים בעולם, שקניתי בחנות הכי שווה בעולם, שיש בה מוכר שהוא הבנאדם הכי שווה בעולם. אבל מה זה עוזר לי שהוא שווה, ושהוא התחיל איתי, אם אחותי מתייחסת אלי כמו אל ג'וק? אם בגלל שאני לא רוצה לצרוב לה משהו כרגע (היא יודעת לצרוב! היא צורבת יותר ממני!) היא לוקחת את המצלמה לפני שהספקתי להעלות את התמונות? נמאס לי. נמאאאאאאאאאאאאאאאאאאס ליייייייייייי!

sh53

New member
ניסית פעם לדבר עם המשפחה על הרגשות?

ניסית פעם לשתף אותם במה שעובר עלייך בענין החרדות?

מוּסקט

New member
סליחה שאני מתפרצת

מזה כמה זמן שאני קוראת את ההודעות שלך ושומעת טלטלות רגשיות עזות של כעס, זעם, פחד, יאוש שמתחלפים מדי פעם בשמחה, אהבה, וחיוך. עוד שמתי לב שתמיד הטריגר בחוץ - כלומר, תמיד יש משהו בחוץ ש"עושה לך" ככה וככה. ואני שואלת את עצמי, איפה הפילטר שלך? איפה הממברנות? למה כל דבר מזיז לך כאילו את לא קיימת בזכות עצמך, כאילו אין לך מאסה משלך. אנשים בחוץ תמיד יתנהגו כמו שהם מתנהגים - הם לא מתנהגים "לכבודך" או כדי שאת תרגישי כך או אחרת - הם סתם מעבירים את החיים שלהם כמו שהם מוצאים לנכון. יכול להיות שלא מוצא חן בעיניך איך שהם חיים או איך שהם מתנהגים - אבל זו ההתנהגות שלהם לא ההתנהגות שלך. מישהו פגע בך? אז הוא חרא של אדם, לא את. היי בפוקוס על מי שאת וחיי את חייך כמו שאת רואה לנכון - ואם יש מי שחי אחרת... נו? אז הוא חי אחרת! את לא חייבת לשנות אותו או להשתנות לכבודו. ביום שתצליחי להיות מופעלת על ידי יותר מוקדים פנימיים שגיבשת וטיפחת בעצמך וכראות עיניך, ותפסיקי להיות מופעלת על ידי מוקדים חיצוניים שלא קשורים אליך - יבוא לציון גואל. באמת שאני ממליצה לך למצוא מטפל טוב שיעזור לך לגבש מוקדים פנימיים. הם ממש חיוניים!

ToryMaster

New member
אמממם

ארבע וחצי שנים עם אותה מטפלת זה מספיק? כי היו לי עוד כמה לפני פילטרים? מה זה? לא מכירה את המושג.

מוּסקט

New member
מה ני'יגיד לך...

כן, זה אמור להספיק, אבל מסתבר שלא. כאמור, איני מכירה אותך, זו היתה איזו ההתבוננות שלי מהכתיבה שלך. קטונתי מלהבין לגמרי או לבוא עם פתרונות - היו לי רק שאלות. ופילטר זו מילה לא פסיכולוגית למנגנון הגנה. משהו שמסנן עבורך את הגירויים בעולם כדי שתוכלי לחיות את חייך בפחות טלטלות. הלוואי ואפשר היה לקנות כזה בהום-סנטר

ToryMaster

New member
כן הא?

אני מכירה את המושג במעורפל, לא מניסיון אישי. אין לי פילטרים, אין לי מנגנוני הגנה (אלא אם השלכה נחשב למנגנון הגנה, ואז אני מודעת לזה ומאשימה את עצמי בזה שאני מאשימה תא כולם), אני זורקת הכל על עצמי

DesertRose1

New member
אמרו לך פה דברים נכונים... }}../images/Emo11.gif

רוב האנשים מושפעים מגורמים חיצוניים, מתנהגים, מרגישים, עושים, ופועלים מגורמים חיצוניים. זה לא אומר שזה נכון, זה לא. אבל זה נורא נורא קשה לשנות את זה. זה מן תקופות- שכל דבר קטן שקורה עושה סערה מבפנים. תהיי רגועה, אז אחותך קצת נודניקית, ומציקה לפעמים, כה זה בין משפחה, לא? בכל אופן,
גדול ממני אלייך!

Padme Amidala

New member
דיברנו כבר במסנג'ר,

אמנם מעט, אבל אמרו שגם נדבר מחר... בכל מקרה- קבלי
ענק. ואם את מרגישה שאת צריכה לבכות, תבכי. זה לא מעיד על חולשה, זה פשוט עוד דרך טובה לפרוק את העצבים ואת מה שאת מרגישה.

למעלה