קקמייקה

קרוסלע

New member
קקמייקה

תגידו, בציורים של ג'קי בימי שישי מוסף 7 ימים בידיעות, לא הגיע הזמן שיחביאו שם דברים קצת יותר אטרקטיביים? מה זה איפה יוסי..פרידה..שלומי וכו'.. מה אכפת לי איפה הם? פעם הייתי משקיעה מאמץ (קטן יש לומר) מוצאת ונבהלת. תמיד יש להם אף מוזר ופה פתוח או פה פס. עיניים - נקודות. ותמיד הם בפרופיל
אשכרא חבורת מכוערים שמשחקת איתי מחבואים..סטייל הסרטים בערבית .."יא חביבתי קוקו" נשמע כמו ערבושט ומתחבא מאחורי טירה בדנמרק חחחחחח יאללה לכו תחפשו מי יחפש אתכם חחחחחחחח חח לילה טוב

קקמייקה ודימיקולו

זה שתי המילים שהי שגורות בפיו של אבא שלי ז"ל שהיה חושב על הערות לא חיוביות על משהו,הזכרת לי אותו עכשיו:) עכשיו מכיוון שלא ראיתי את העיתון, אין פה עיתון
אז הולכת לחפש מי יחפש אותי,רק שאומרים בדרך כלל לכו חפשו מי ינענע אתכם-אז זהו שאין גם אחד כזה בשעה כזו
חיחיחי בוקר טוב
סיימתי לעבוד
ועכשיו אוטוטו לישון

...Blue

New member
חחחחחחח "7 ימים" עד היום

וגם את הדף הבא אחריו עם השח מט והברידג' :)

Night Light

New member
במשפחה שלנו יש מישהי

שאוהבת לפתור תשבצים בזמן שהיא יושבת בשירותים... עזבו, בואו לא נכנס לזה, היא בסה"כ סובלת מעצירויות ולכן היא די הרבה זמן שם... \ בכל אופן, אני תמיד יודעת שהיא היתה זמן ממושך במיוחד שם, כשאני מוצאת ליד הציור של ג'קי שירבוט של סיפור משלה לתמונה, כולל סימון של האובייקט שצריך למצוא ושאלות כמו "מצאתי את הכלב מוקי, אבל למה הוא מציץ לדינה מבין הרגליים???" (מי שעוקב אחרי ג'קי חייב לשאול את עצמו מה מביא אותו שוב ושוב לצייר את ראשיהם של האובייקטים הנעלמים שלו כשהם מציצים הפוך ליד הישבן או מתחת רגליהם של הדמויות האחרות בציור... יש שם משהו פרוידיאני לעניות דעתי....)

אז את קוראת עיתון?

אולי הגיע הזמן להחליף את הדמויות בעל פה אני זוכרת אופו כל אחד חחחחחחחחחחחח

למעלה