קק"צ בה"ד 12 - המחזור הקרוב

bobobubu

New member
קק"צ בה"ד 12 - המחזור הקרוב

שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה שאני מנסה לברר מה התאריך פתיחה של קק"צ מיוחדים בה"ד 12 הקרוב. אני יודע שאמור להיפתח מחזור יחסית בקרוב אבל אף גורם שדיברתי איתו לא נתן לי תאריך מדויק. כבר סיימתי הכנה וההקצאה שלי מוכנה כבר מזמן אבל עדיין אין לי תאריך פתיחה למרות שזה אמור לבוא ממש אוטוטו. חשבתי לעצמי שאולי פה בפורום, במקום שיש בו הרבה מתנדבים, יש מישהו שעומד לצאת לקק"צ הקרוב ויוכל להגיד לי מתי מתחיל הקורס? תודה.

hillator

New member
המפקדים שלי בזמנו

אמרו לי שנפתח כל יולי פעם בשנה... מה גם שיש לי קורס במתמטיקה שימושית ולבדוק עבודות בטכניון ומחויביות בצבא מכאן ועד מטולה ואני לא מדברת על זה שאני עם חצי רגל בבית חולים כל הזמן..

88897

New member
אני אמורה

בפעם האחרונה אמרו לי שזה ב-11.12.. אבל זה משתנה כל יום.. בהתחלה זה בכלל היה ה-6.12. בכל מקרה באיזה חיל אתה? גם אני סיימתי הכנה :)

bobobubu

New member
אני מחיל תקשוב

לפי מה שאני יודע מתוך הכנה של 145 חברה, אני הייתי היחיד שמיועד לבה"ד 12. (היום אני נוסע ליום סיכום הכנה, אומר לכולם בהצלחה במבחנים מחר בבה"ד 1 ואז חוזר ליחידה). ואם זה באמת מתחיל בדצמבר, ואם אנחנו באמת מסיימים ביחד עם כל החברה של בה"ד 1, זה יוצא שהקורס ממש קצר. בכלל ההודעה שלך עשתה אותי אופטימי, גם יהיה לי חודש ביחידה, גם יהיו עוד אנשים בגיל שלי בהכנה, הכל יוצא ממש אחלה. קיצר תודה, ואם יש לך עוד פרטים רלונטיים, אני אשמח אם תשלחי לי אותם בפרטי, כי כרגע אני לא כל כך יודע למה לצפות בדצמבר. תודה.

שיווה100

New member
הקורס הוא שישה שבועות..

ואכן, אני בזמנו יצאתי ביולי. עד כמה שידוע לי, זה אכן ביולי בד"כ, אבל הקק"צ שלי היה לפני שלוש וחצי שנים אז ייתכן מאוד שחלו שינויים רציניים מאז. בהצלחה!!

Rosti T

New member
6.12, נתראה שם (אני מקווה)

למה רק מקווה? כי תא מתנדבים זונות.

למעלה