קראון פלאזה אילת

eladbe1

New member
קראון פלאזה אילת

מישהו היה במלון לאחר החידוש שלו ? אני מתכוון לנסוע בספטמבר וזוהי רשת המלונות המועדפת עלי, השאלה היא האם זה שווה את המחיר של 600 שח ללילה.

lifex

New member
האמת, שלא ממש הייתי שם אבל

שכנים שלנו היו והם אמרו שיש שיפור די רציני לאחר השיפוץ. הם ריצפו מחדש את כל שטח הבריכה וכן הניחו משטחי דשא סינטטי חדש כי היתה שם בוציאדה רצינית, הם שיפצו את הלובי והחדרים ועד כמה שהבנתי גם לגבי האוכל יש שיפור. רציתי ליסוע לשם בסוף השבוע האחרון אבל לא היה מקום פנוי. דרך אגב, דווקא בספטמבר אני חושבת שאתה יכול למצוא מחירים יותר טובים. תמתין עם ההזמנה עד שתקבל מחירים רלוונטים לחודש.

שמר2

New member
סוף שבוע או אמצע?

600 ללילה בסוף שבוע הוא מחיר סביר מאוד. המלון עבר מתיחת פנים רצינית, למרות שלטעמי העיצוב החדש שלו די מוגזם (במיוחד הלובי). החדרים רוהטו מחדש ובמיוחד המיטות והאוכל, שהיה ברמה כללית וברמת גיוון, די גרועה, שופר מאוד. מה שכן, אין יותר את מדיניות ה"ילדים עד גיל 19 חינם".

eladbe1

New member
600 שח לאמצע שבוע

אני חושב ש-800 לסוף שבוע על בסיס של לינה וארוחת בוקר - נשמע עדין טוב ? ואם לא, יש חלופות טובות יותר בסביבות 500 שח ללילה באמצע שבוע בספטמבר?

שמר2

New member
ברור שלא מזמינים כבר עכשיו

בין סיום החופש לבין החגים המחירים צונחים, במיוחד בשבוע הראשון. כבר ביולי מלונות כמו מגיק פלאס נמכרים בסיס ה550 ללילה והוא מדד די טוב. אני מניח שאם לא יקרה "אסון" וינחתו בעובדה 15 טיסות צארטר ביום מאירופה (ואז אני אהפוך לאדם עסוק במיוחד), אז המחירים צפויים להיות אפילו יותר נמוכים. יש להניח שירדו לבערך 400 ללילה שכמה מלונות מובילים (כמו הקראון, מגיק פלאס או שרתון מוריה).

למעלה