קראו בבקשה:)

קראו בבקשה:)

אני חושבת להפיץ בטוויטר ליראות את הסידרה, כיאלו לעלות להם את הרף לפני הפרק החדשש... שקח זה יעלה להם את הרייטנג כי ממש לא בא לי שסיימו את העונה בעונה השנייה זה קרה לי עם סידרה בשם פלאש פאורד עם שמעתם .

Ayelet 363

New member
הממ...

רעיון יפה. אני אישית לא חוששת, אבל דברים כאלה נראה לי עובדים. ד"א- גם אני התאכזבתי כשביטלו את FF. ד"א- את מתכוונת להפיץ את זה בנסיון להפוך את זה ל-Worldwide tremd? כי, (למקרה שאת או כל אחד אחר לא יודע) (לפחות בעבר הלא רחוק) כל כמה זמן (לא הרבה זמן) אנשים מנסים להפוך משהו שקשור לסדרה לTT. לפעמים אני רואה טוויטים שמדברים לכתוב דבירם כאלה כדיי להעלות מודעות, לפעמים אני רואה טוויטים רגילים עם מה שרוצים להפוך לTT בסוף, ולא מזמן נכנסתי ופתאום אני רואה בworldwide trends כתוב: WeMissTVDDelena- כך שמסתבר שעשו את זה שוב... XD בכל אופן, אם זה מה שהתכוונת אז לדעתי כדאי לך להוסיף לפני לפני זה כיתוב TVDFamily - כי יש יותר סיכוי שמי שרגיל לעשות דברים כאלה יראה את זה (כלומר, אם הבנתי נכוןן את התכנונן שלך). בכל אופן לדעתי אין חשש שיבטלו את הסדרה, הסדרה נראית ליע עדיין ברמה של אובססיה מבחינת הרבה אנשים (טוב, על פי מה שהבנתי באפי כן קיבלה תהודה עצומה בזמנה ובוטלה בסופו של דבר, למשל... ואולי אני חיה באשליות
, אבל קשה לי להאמין שלא תהיה לפחות עונה שלישית לTVD).

TwilightFan

New member
אין סיכוי שהסדרה תבוטל בסוף העונה הנוכחית

היא הסדרה עם הנתונים הכי גבוהים של הערוץ, ואין ספק שהיא תחודש לעונה 3.

למעלה