קראו טוב...ומקווה שתבינו לשם שינוי..

PoshKale

New member
קראו טוב...ומקווה שתבינו לשם שינוי..

אנשים....נמאס לי מהתגובות שלכם... פשוט מגיבים ללא קשר להודעות שלי. אז תעשו לי טובה...אל תגיבו... ההודעות זה בשבילי... וכל אחד חושב שהוא מבין למה אני מתכוון, וקו המחשבה שלו רחוק ממני בקילומטר. אז אל תגיבו יותר להודעות שלי.... ומי שמגיב להודעה הזו...שיקרא שוב את ההודעה הזו... אולי יש לכם קשיים בהבנת הנקרא. ר.ש.

naknik

New member
אך תקרא אם אתה לא בטוח ..

לא הבנתי , אפשר תרגום ?!? מה אפשר לעשות ידידי .. כל אחד רואה דברים בצורה שונה .. עד שתמצא את תאום המחשבה שלך .. שכל מה שאתה חושב הוא יבין וישלים את משפטיך וידע את רעיונותיך בקיצור עוד אחד כמוך ... באמת זה לא קשור , אבל זה מה שאני חושב ... מי אני ? , סתם אחד שחושב .. (זה נהפך למגיפה בימינו .. ) אולי כדאי לחדול מזה ... הרבה מאוד אנשים אחר כך אומרים לי , תראה מה עשית ??? ואני שוגה כל פעם מחדש וחושב .... אחרת ....

קרני

New member
פוש רש... P-)

לפעמים צריך קצת יותר מכמה מילים כדי להכיר בן-אדם ולדעת איך להבין אותו ולהגיב אליו... פושרש, לא כולם ממש מכירים אותך... כל כך כועס היום... אל תכעס... יקירי, מי שמפרסם מילותיו ברבים, כאילו מחכה לתגובה... אתה לא יכול לצפות מאנשים לא להגיב להודעות שלך כשאתה כותב בפורום, גם אם לא ממש הבינו את כוונתך... אתה יכול לנסות ולהסביר, אתה יכול לנסח שוב... אתה לא חייב לעשות את כל אלו, אבל אתה גם לא חייב להתעצבן מכך שאנשים לא הגיבו נכונה, כי לא הבינו את כוונתך בדיוק כפי שרצית... אישית אני חושבת שראוי אם תנסה להסביר יותר ולכתוב פחות בשפת סתרים... יש לך כמה דברים מעניינים באמתחתך, וחבל לשמור אותם לעצמך (זה קצת אגואיסטיות לא?!?! ;-))) ממני, ששולחת לך חיוך ענקי... קרני.

DoVsHaNiT

New member
אממממ... אז ככה

התלבטתי אך בסוף החלטתי להגיב. כבר אמרו טובים ממני - ``לא שופטים אדם בעת כעסו`` כמי שמכירה את פושה קצת יותר טוב מכולם אני אומרת He`ll come around....

למעלה