קראו לי לכאן וכנראה בצדק

deena

New member
קראו לי לכאן וכנראה בצדק ../images/Emo41.gif

חיפשתי מידות גדולות לילדות קטנות (ילדה בת 8) באיזור המרכז - אני גרה בראשון. וקראתי שאלות בנושא ביגוד אופנתי שלא במידות של מתאים לי: יש רשת קטנה שנקראת ´רוזאן´- 2 חנויות בראשון, אחת ברחובות, ואני לא יודעת אם יש עוד. בגדים יחסית אופנתיים, לא שקים, ומחירים סבירים (יקרים אבל סבירים). יש גם רשת בשם ´אישה אישה´ - שוב חנות בראשון,ובעוד מקומות. חנות דגל בקניון עזריאלי - אבל זה יקר. בגדים מהממיםםםםםםםםםםםםםם בכל מיני מידות, בעיקר גדולות- בינוניות.

DREAM111

New member
היי דינה שמחה לראותך כאן. ../images/Emo13.gif

אז כמו שכבר אמרתי לך יש את האנגר עכשיו שאני רואה שאת ראשונית אז בכלל יש לי רעיונות בשבילך. כל מיני דברים יש בניסו זה ברוטשילד, אני לא טובה בשמות אבל אומר לך איפה זה נמצא החנויות שאני ממליצה. ליד קפולסקי בהמשך הרחוב יש חנות בגדים לכל המשפחה ויש שם המון מידות וגדלים. בניין טומשין ליד בנק אוצר החייל שליד היקב עוד חנות עם בגדים לילדים בכל המידות מאוד מומלץ. ליד קניון רוטשילד אופנה שיבה כמדומני גם יש לו ילדים נוער נשים גברים אז בטוחה שתוכלי למצוא גם שם. אמשיך לבדוק וגם אביא את השמות המדוייקים עם כתובת בקרוב.

deena

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לפני כשנה סיפרו לי על מעצבת אופנה לבגדים לילדים גדולים - אבל כמובן שלא רשמתי את השם. אני מחפשת כעקרון בגדים לא כל כך שגרתיים - לא בגדי באזאר - אלא בגד יותר חגיגי - שמלה.כי חליפות טריקו וכו´ פחות או יותר יש לי. ואת החנות בבניין של טומשין אני מכירה.....

deena

New member
אני אגש לשם היום או מחר. בינתיים

אני מחפשת עוד אלטרנטיבות והצעות.....

ריניני

New member
אולי את מתכוונת ל"לולי" ?

טלפון 04-6258117. אין לה חנות, אבל היא עושה מכירות בכל מקום בארץ פעמיים-שלוש בעונה. ויש לה גם בגדים להורים גדולים, לא רק לילדים גדולים.

deena

New member
המון תודה

נרשמתי כלקוח - כשיהיה להם מכירה בגוש דן, אלך להציץ. שוב תודה.

למעלה