קראו לי לכתוב פה קצת

gesus

New member
קראו לי לכתוב פה קצת../images/Emo54.gif

זה היה מישהו בשם הנשיא,אין לי כוח לכתוב את השם שלו באנגלית. סירבתי לו למרות ההצעה הנדיבה,יודעים למה? כי אין טעם בבמה מיוחדת להומור שחור,בהקשר כזה הוא פשוט לא מצחיק. כל הקטע בהומור שחור הוא שתוקעים אותו במקום הכי לא צפוי כשהקורא לא מוכן ובקשר לנושא שהוא בדר"כ רציני. הפורום כאן משעשע,לא יותר מזה.

el presidente

New member
../images/Emo96.gif ידידי הצלוב?

מי כמוך יודע שהפורום הוקם מפליטי פורום אופנועים והסאגה שאחרי מחיקות חוזרות ונישנות של הודעות ציניות ואו בעלות גוון שחור, החליטו שאין מקומם בין אותם תפוזים יפי נפש. ולדעתי עדיפה במה אחת מאשר כמה הופעות רחוב שננעלות וניגנזות אי שם במעמקי המרתפים המפוקסלים של תפוז. בנוגע לפורום הומור שחור...אני מניח /מאמין/מקווה שעם הזמן בדיחות השואה אשר חוזרות ונישנות כאן ומשמות כמעין קרש מקפצה לביסוס קיומו של הפורום יעלמו...וכמו כן..גם הגבלת הגיל המתוכננת תיכנס לפועל. אני מאמין שהשאיפה הכללית היא ליצור פה מעין פורום של כתיבה צינית שחורה..בכל נושא ..בשאיפה שמיטב הציניקנים ובעלי יכולות הכתיבה יתרכזו וירביצו את תורתם. תודה על הביקור....בכל מיקרה...ולא..אל תמסור ד"ש בסאגה

gesus

New member
לא מתכוון למסור ד"ש בסאגה../images/Emo54.gif

כי זה מיד ידחק בשרשורי התמונות האינסופיים של תמונות מגרש באיכות סוג ז'. חוץ מזה הסאגה עברה מפורום פרטי של חבורת שמנמנים שעושים מסיבות בריכה אצל רויבוי לזירת פיגוע של דבילים עם NICK NAMES דפוקים שהורסים את הכיף שעוד נשאר שם.

el presidente

New member
../images/Emo6.gif אבויה...לא סתם הזמנתי אותך..

בכל מיקרה...אם תיקפוץ לבקר פה..תן צעקה..
על חשבון הנשיא.

למעלה