קראו למישהו לאח הגדול?או שהיה נדמה
R ruti New member 19/10/08 #2 קוראים לכולם. אחד אחד. לא ברור בשביל מה אבל כנראה הם מוציאים את כל הלכלוך החוצה
E eli7r New member 19/10/08 #3 הא?מי כבר נכנס? ולמה נראה לך שזה בשביל להוציא את הלכלוך החוצה? לי נראה שזה קשור להצבעת ההדחה
E eli7r New member 19/10/08 #5 יודעת שהצביעו אבל ממתי זה סותר לדעתי אומרים להם משהו בקשר להצבעות אחרת מה עוד קשור לכולם שאסור שאחרים ישמעו, אבל זה נאמר לכולם?
יודעת שהצביעו אבל ממתי זה סותר לדעתי אומרים להם משהו בקשר להצבעות אחרת מה עוד קשור לכולם שאסור שאחרים ישמעו, אבל זה נאמר לכולם?
R ruti New member 19/10/08 #10 הם אמרו משהו על הרוחות בבית כנראה זה קשור למה שאמרו להם בחדר של האח הגדול. קרה שם משהו ואני לא מצליחה להבין מה בדיוק אבל איתי ויוסי פתאום רגועים ומבינים שהם ממש לא בסכנה ?!
הם אמרו משהו על הרוחות בבית כנראה זה קשור למה שאמרו להם בחדר של האח הגדול. קרה שם משהו ואני לא מצליחה להבין מה בדיוק אבל איתי ויוסי פתאום רגועים ומבינים שהם ממש לא בסכנה ?!
R ruti New member 19/10/08 #11 איתי בחיקוי מעולה של מר קו. פשוט מעולה ../images/Emo6.gif חחחח ענק. בדיוק הקול של מר קו.
R ruti New member 19/10/08 #13 יוסי אומר לאיתי שלא הצביעו נגדו. אין 3 נגדו יוסי חושב שצריכים לתת 3 שמות. לדעת יוסי יש 4 אנשים בהדחות.
יוסי אומר לאיתי שלא הצביעו נגדו. אין 3 נגדו יוסי חושב שצריכים לתת 3 שמות. לדעת יוסי יש 4 אנשים בהדחות.
E eli7r New member 19/10/08 #16 שני דברים א- מה 3 שמות נותנים רק 2. ב- אסור לו לספר למי הוא הצביע, וגם ככה הייתי לוקחת בערבון מוגבל מה שהוא אמר
שני דברים א- מה 3 שמות נותנים רק 2. ב- אסור לו לספר למי הוא הצביע, וגם ככה הייתי לוקחת בערבון מוגבל מה שהוא אמר
R ruti New member 19/10/08 #30 עינב לאיתי וונסה: כל כאלב בא יומו ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif היא מכוונת לשיפרה כמובן. בטוח גם הצביעה נגד שי
עינב לאיתי וונסה: כל כאלב בא יומו ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif היא מכוונת לשיפרה כמובן. בטוח גם הצביעה נגד שי