קראו למישהו לאח הגדול?או שהיה נדמה

ruti

New member
חדשה מרעישה: לאון הצביעה נגד שי ורנין. הוא

חשף את זה בפני עינב ואמר שהוא ילמד אותם לקח בפנים ממש כועסות. הוא תפס אותם על חם. גם ראו איך לאון מאזין כזה בסלון לשיחה בין רנין ושי מנסה לתפוס אותם שוב על חם. הוא משחק איתם. מחר כולם ידעו שהוא הצביע נגדם והוא עלה עליהם

eli7r

New member
טוב... הגעתי למסקנה

שהעובדה שהם לא מדברים על מה שקורה בחדר האח הגדול זה בגלל שאסרו עליהם עכשיו השאלה היא למה. לא נראה לי שהחליטו להעמיד מישהו מסויום להדחה כי הם בטח יעדיפו לעשות את זה בשידור חי, מצד שני למה כולם נקראו ולא מדברים על זה?

ruti

New member
לפי המצב רוח של איתי ויוסי משהו שם קרה ששינה

את התמונה או שביקשו מהם לתת עוד שם של מועמד להדחה?

JasPoint

New member
ונסה יצאה מאושרת מהאח הגדול

שצבר שמע את ונסה צוחקת הוא אמר "נראה לי שהסתבכתי" עינב אמרה שזה לא מצחיק מה שאמרו להם בחדר של האח הגדול. אולי יראו להם למי הצביע כל אחד? זה יהפוך את הבית. מצד שני היחידי שייפגע מזה הוא לאון, כי השאר הצביעו לאנשים שהם במילא לא מסתדרים איתם הכי טוב, ולאון מסתדר עם כולם.

eli7r

New member
הא? לא נראה לי הבנתי...

זה נראה כאילו לכל אחד הראו או דברו איתו משהו אחר יש מישהו שלא נקרא לחדר?

eli7r

New member
למה את כ"כ בטוחה?

והאמת בא לי שהיא שוב תהיה מעומדת להדחה

ruti

New member
עינב אומרת את זה בלי בושה. היא לא משקרת

היא אמיתית הרי. אני קונה את זה.

אור2221

New member
עינב הורגת אותי, פשוט הורגת אותי

אבא שלה, חייב אוכל בריא ויש לו כולסטרול, אז איך שפרה מעיזה ללגלג על זה. אבא שלך מעשן שתי קופסאות סיגריות ביום, אם לא יותר. זה לא מזיק לו לבריאות. חוץ מזה, חשבתי שיש בעיה עם זה ששפרה רוצה לקנות טחינה וגזר וכוסמת וקינואה - אלו מאכלים בריאים כולם. אבל עינב רצתה לחסוך בזה ולקנות סיגריות.

Lomsahne

New member
זה מה שהפריע לך ?

וזה שהיא אמרה שהיא נאצית לא מפריע לך ? מחר אני מרים טלפון טוב טוב על התיאום שהיה היום בינה לבין אבא שלה.

Lomsahne

New member
היא אמרה...

שהיא התנהגה לנעמה כמו נאצית לא שהיא נאצית והיא גם אמרה "מי זאת הבת זונה הזאת" את חיי בסרט את שומע מה שנוח לשמוע.

3pac היחיד

New member
תפסיקו ללכלך על עינב

שפרה שי רנין וצבר עשו לינץ על ליאון בסוכה הם עבדו עליו מבחינה פסיכולוגית בשביל שיתרחק מעינב על זה אתם לא אומרים כלום ליאון בכה אח"כ ואף אחד גם לא /שיפרלה לא ניגש אליו שפרה היא חתיכת צבועה מתנשאת וצריך שמישהוא יצעק את זה

Lomsahne

New member
שמענו כבר על הלינץ'...

אם יש מישהו הכי פחות צבוע שם זה שפרה.

למעלה