קראנץ' שוקולד ../images/Emo211.gif
בצק: 1 ק"ג קמח רגיל 2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים\ 3 כוסות מים (450 מ"ל) ½ כוס סוכר 3 ביצים 1 מרגרינה רכה שוקולד "נוטלה" ביצה אופן ההכנה 1.ללוש הכל לבצק לשפוך על משטח מקומח וללוש מעט להעביר להתפחה כארבעים דקות. 2. לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל 6חתיכות ומרדדים לעלה למרוח בממרח נוטלה 3.לגלגל את העלה. 4. לחתוך את "הנקניק" לחצי לארוך ולגלגל אחד בשני ,לעשות אותו הדבר עם "נקניק" נוסף ואז לגלגל את שני הנקניקים יחדיו. 5.להתפיח בשנית לגודל כפול,למרוח ביצה טרופה. 6.לתנור בחום בינוני כ 20-25 דקות.
בצק: 1 ק"ג קמח רגיל 2 וחצי כפות שמרים יבשים או 1 שמרית או קוביית שמרים\ 3 כוסות מים (450 מ"ל) ½ כוס סוכר 3 ביצים 1 מרגרינה רכה שוקולד "נוטלה" ביצה אופן ההכנה 1.ללוש הכל לבצק לשפוך על משטח מקומח וללוש מעט להעביר להתפחה כארבעים דקות. 2. לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק ל 6חתיכות ומרדדים לעלה למרוח בממרח נוטלה 3.לגלגל את העלה. 4. לחתוך את "הנקניק" לחצי לארוך ולגלגל אחד בשני ,לעשות אותו הדבר עם "נקניק" נוסף ואז לגלגל את שני הנקניקים יחדיו. 5.להתפיח בשנית לגודל כפול,למרוח ביצה טרופה. 6.לתנור בחום בינוני כ 20-25 דקות.