קראפט בארץ הקודש - חדשות טובות

Yo-man

New member
קראפט בארץ הקודש - חדשות טובות

ובכן, חברים - אנחנו בפנים. ב-23 לחודש הזה, עוד 12 יום בדיוק מתקיימת בירושלים מסיבת עיתונאים לכבוד בואו של רוברט קראפט, הבעלים של אלופת העולם, ניו-אינגלנד פטריוטס (למי שחי בבונקר בשבועיים האחרונים ולא ידע...). אתמול הצלחתי לדבר עם סטיב ליבוביץ', שנמצא בקשר עם מר קראפט. יש לו"ז ליום הזה והלו"ז נראה כך: 18:00 - משחקי ראווה (?) במגרש הקיים כיום, שמזמן הולאם ע"י שחקני כדורגל ירושלמיים ובקרוב חוזר לידים הנכונות. 19:00 מסיבת העיתונאים בבית ברלין, מול המגרש בשדרות בן צבי, שזה בהמשך לכביש הכניסה לירושלים אם עוברים ליד בניני האומה. כרגע מתוכננים להיות שם כ-300 איש, רובם אנשי תקשורת, אבל גם נציגים מליגת הפוטבול הישראלית. כן, יש דבר כזה. מדובר בליגה של כ-50 קבוצות של 6 שחקנים בכל קבוצה המשחקים בירושלים FLAG פוטבול. סטיב ליבוביץ' הוא אחד מראשי הליגה הזאת והוא פעיל מאוד בנסיון להחדרת המודעות לפוטבול בישראל. הוא ביקר בפוקסבורו, פגש את קראפט בוסטון ונראה שעם כל הרצון הטוב שלנו והכוונות האמיתיות - הוא הרבה יותר קרוב מאיתנו להגשמת החזון של פוטבול אמריקאי בישראל. מה שזה אומר הוא שקודם כל האירוע כבר מקדם את הפוטבול ולא צריך להכין יותר מידי שאלות, וגם אם יש שאלות, יש מי שמוכן לאירוע הזה טוב מאיתנו, נראה טוב מאיתנו ועושה רושם רציני. בכל מקרה, אם יש לכם שאלות ספציפיות שאתם חוששים שיעלמו אם לא נעלה אותן, תיידעו אותי ואני אנסה להעביר אותן הלאה. עד כה נרשמו כמעוניינים להשתתף: RANATZ OFRIBECKER RESHEF ANTIULTRAS FOOTBALL ALL THE WAY דנייייי (שבישר לנו שהוא מסודר דרך האתר שלו) GADOMATI ESPN ואני, כמובן. לכולנו יש מקום שם כרגע, ויש עוד לאלו שמעוניינים מאוד להגיע. באופן עקרוני האירוע פתוח, אבל כדי שלא נפוצץ אותו ונמצא את עצמינו בחוץ, אני מציע שנתכונן ונדע מספרית כמה מאיתנו מגיעים. גם נוכל להתארגן על רכבים, כך שלא נצטרך להגיע באוטובוסים (מי שאין לו רכב) או סתם כל אחד ברכב שלו. ההודעה מאוד טכנית, אבל אני מלא בהתרגשות לקחת חלק בצעד הזה...

ofribecker

New member
קודם כל, כל הכבוד ותודה!

איזה יופי!!! ועכשיו לתכלעס: לדעתי אנחנו צריכים להיות שם כקבוצה. וכקבוצה, צריך שיהיה לנו איזשהו "שם" או הגדרה קולעת, ושגם נשמעת טוב (באנגלית?). צריך שיכירו בנו כישות עם זכויות, ושאם אנחנו נשאל איזו שאלה או יותר, שידעו ממי היא באה... מה דעתכם? אני מציע לקרוא לנו בפשטות - פורום תפוז (או אולי "אורנג'מן" ככינויה של מכללת סירקיוז?). יישר כח ובהצלחה לנו!

ranatz

New member
בהחלט צריך להופיע כקבוצה

ולחשוב אם אנחנו רוצים ממנו משהו ספציפי ואם יש לנו שאלות או בקשות אליו. חבל שהוא לא מביא את טום בריידי איתו או את ביל בליצ'יק איתו... בכל מקרה אני מברר אם איש השיווק הבינלאומי של הNFL יגיע איתו ואם כן אארגן פגישה נפרדת איתו.

Yo-man

New member
אז תודה ועל-לא-דבר ../images/Emo13.gif

אני חושב שאנחנו בהחלט יכולים לבוא בתור פורום תפוז. זה גם מאחד אותנו וגם נותן כבוד למי שנתן לנו את מקום המפגש הזה. מצד שני - Tal Aviv football team מייחד אותנו משאר המשתתפים שם, רק שזה נכון למי שמשחק יותר מלמי שמשתתף פה בפורום.

ofribecker

New member
זהו בדיוק, זה מה שרציתי שנבחין...

ההתארגנות שלנו היא דרך הפורום הזה, בזכות הפורום הזה, ולא קשורה בהכרח דווקא לפוטבול בספורטק תל-אביב. הכינוי "אורנג'מן" מוצא חן בעיני יותר ויותר ככל שאני חושב על זה. זה קליט ומדבר לאמריקאים באסוציאציה של קבוצת פוטבול.

ahakim

New member
כל הכבוד על הארגון

אני לא אוכל להגיעת אני בקליפורניה בשבוע הזה. בבקשה תשאלו האם יש סיכוי ש NFL אירופה יקימו קבוצה בארץ? ה כינוי יכול להיות ORANGEMEN ואני ב תור גינגי יכול להיות הסמלץ בהצלחה

AntiUltras

New member
and THAT is my friend

שאלת המיליון דולר אם יצא לי להגיע אני מקווה שתינתן לי ההזדמנות להעלות את הנושא בפני האליל קראפט שיש סיכוי גבוה שיש לו קשרים בNFL EUROPE והוא יוכל לארגן שהם יקימו קבוצה בארץ אולי במקום ברצלונה או אדינברו שהתפרקו אגב לבן דוד שלי יש קרובי משפחה בבוסטון שמכירים את קראפט אישית אז אנסה לדבר גם איתו

AntiUltras

New member
יש מצב לקבל טרמפ מרמה"ש../images/Emo35.gif

אגב יתכן שאשאר בי-ם ללון אצל קרובי משפחה

Yo-man

New member
יש מצב, אבל זה תלוי באשתי

אם היא באה איתי, זה אומר גם הילד, וזה אומר שיש מקום לעוד אחד, והבטחתי אותו לרשף. אם אישתי לא באה יש מקום. בוא נחכה לשבוע הבא ונראה מה קורה. אבל אתה ברשימה.

אני כנראה לא אוכל להגיע לכן

יורם בשלב זה תוציא אותי בבקשה מהרשימה. אם אוכל להצטרף אודיע לך ואקווה שיהיה עדיין מקום. תודה בכל מקרה וכמובן אני מחכה לדיווחים.

למעלה