קראתי את האינטימי והשתכנעתי

באג4

New member
קראתי את האינטימי והשתכנעתי

קראתי את מדורו של יו"ר וועד לפיד והשתכנעתי. אכן עדיף שתי קהילות החיות בשכנות טובה מאשר שתי קהילות שפועלות יחד להשגת מטרות משותפות. הוקל לי שיציאתנו מביה"ס הועילה לילדים בלפיד שעכשיו זכו לבי"ס מרווח יותר וכיתות קטנות יותר . זאת כמובן בנוסף ליתרון של בי"ס קרוב לבית שזכיתי לו. מעט צר לי על הפרידה מההנהגה המוסדית שכל כך מפליאה להנהיג בי"ס בשיתוף פעולה עם מנהלותיו. איכשהו נתמודד עם זה וגם עם ההסעות הנעימות לחטיבת הביניים במודיעין/רעות/מכבים. העיקר השכנות הטובה. הוקל לי שכעת האירועים הקהילתיים בלפיד אינטימיים יותר והתושבים שוב לא נמנעים מלהגיע אליהם כפי שהיה בעבר בשל נוכחות מסיבית של זרים. עם זאת , אני אוותר גם לכל שכני ביישוב שחושבים שהאירועים בו רק משתבחים בשל נוכחותם של שכנים/חברים/ אורחים מיישובי הסביבה. בחיים יש פשרות. העיקר השכנות הטובה. הוקל לי שכל ישוב יוכל להוציא את מיטב כספי משלם המיסים על פרויקטים נפרדים. הרי בשביל זה משלמים מיסים , לא? למה לבזבז אנרגיות מיותרות על תאום איפה תהיה הבריכה, איפה יהיה אולם הספורט אם אפשר פשוט לבנות כפול ? לא חבל על האנרגיות? חבל . העיקר השכנות הטובה. הוקל לי שעושים 5 במפרים ביציאה מהישוב. פתרון כל כך הגיוני לבעיית הבטיחות בקטע הכביש הזה שמדהים שלא חשבו עליו קודם. עכשיו הבמפר ימנע מהאוטובוס שעובר במעבר הצר לסכן את הנוסעים שבאים ממול. עכשיו הולכי הרגל יוכלו ללכת בבטחה .הרי במפר זה בטיחותי. איזה מזל שיש שכנות טובה. שכנות טובה בין שני ישובים איכותיים - ככה עושים את זה נכון. לכן רונן, תלמד. בבקשה תעדכן אותנו לגבי הדברים שמידי פעם עולים על הפרק בעיתון זה או אחר. תמשיך לעשות את העבודה המופלאה שאתה וחבריך לוועד ונושאי המשרות בישוב עושים. תמשיך להזיז הרים , מגרש ספורט, קאנטרי ושאר מיני נפלאות. וגם את מהמורות השכנות הטובה הרי תפתור בסוף. לנו זה עושה טוב .אז תעזוב את השאר ובמקום לחשוב על מה שטוב תחשוב על שכנות טובה. **אין סיכוי שאכנס לויכוח עם כל מי שיקפוץ ויזדרז להגיב ולצעוק חמס.סתם רציתי דו"ח משלי.

דו"ח באג4 לישום מיידי

חייבים לחזור לכתות של 40 ילד זה נפלא חייבים לחסוך במיסים ולהתאחד עם רעות(יש להם קאנטרי וכך נחסוך כסף) חייבים לחסוך במיסים ולהתאחד עם קרית ספר(יש להם המון בתי כנסת) חייבים לחסוך במיסים ולהתאחד עם מודיעין(קראתי שבונים שם באולינג ובתי קלנוע) ואולי עדיף לגור בעיר הגדולה יש שם הכל

למעלה