קראתי את הודעת המנהלת

ita101

New member
קראתי את הודעת המנהלת

וזה מזכיר לי שאלה - האם מאבק תמידי ומתמשך בצרכים שהוחדרו לאישיות באופן טוטאלי (כמו ע"י חינוך, מוסכמויות חברתיות ועוד) הוא טוב יותר מאשר השלמה עם המצב הנוכחי והפקת הטוב והאושר ממנו (ע"י מציאת בן זוג וכו'). ספציפית אני אדגיש את הקיצוניות שבהודעה שממנה נשקפת ממש מלחמה. האם מעבר מקיצוניות לקיצוניות היא דרך כדאית והאם היא בכלל אפקטיבית? (זה עוד לפני שממש הבנתי מה קורה פה*)

שלום איטה

בואי תנסי בבקשה לעשות משאל קטן בין הגולשות כאן, כמה מהן ניסו מספר רב של פעמים לפתור את הבעיה באמצעות מציאת בן זוג... קטע כזה, זה לא עובד....! מהרגע הזה , אנחנו כאן. וזה מה שקורה פה בעצם..... מוזמנת.

ita101

New member
אז אולי תסבירי לי מה הבעיה?

חוסר אהבה עצמית? נתינה טוטאלית בלי פרופורציות? חוסר עצמיות? אני לא חושב שצריך להשלים עם זה אלא לטפל בזה אולי באופן פחות קיצוני מאשר הכרזת מלחמה. נגד מי נלחמים? נגד גברים? נגד עצמכן? נגד הטבע? דרך אגב אני בחור

הכרזת מלחמה היא הצורה שאתה

בחרת לראות זאת. המילה מלחמה לא מחייבת אותי ולדעתי גם לא את חברותי לפורום. נגד גברים? לא , ממש לא . לדעתי זה מה שעשינו עד היום. נגד עצמנו? ממש לא, לדעתי האישית אני במגמה להיטיב עם עצמי . מאז ההימנעות שלי בכל יום שעובר צומח לי עוד סנטימטר במקום שאמורים היו להיות לי כבוד עצמי ותחושת ערך. נגד הטבע? אני אישית יוצאת מנקודת הנחה שהטבע לא משחק הרבה תפקיד בעסקי בני אדם. מישהו יודע מהו טבעה האמיתי של האישה בלי החינוך, הדיכוי והפיקוח החברתי? אני אפילו לא מנסה.

למעלה