קראתי את הכתבה על שוקי רוזנצוויג

dascalu jacob

New member
קראתי את הכתבה על שוקי רוזנצוויג

חייב לומר שהיא עושה שרות רע מאוד לענף האגרוף התאילנדי בארץ. לא נראה לי שמשאת נפשו של נער בארצנו היא להתאמן במכון ליד בית זונות וכאלוף עולם לגור בדירה קטנה באיזה חור בתאילנד. לא נראה לי סביר שספורטאי ולא משנה כמה קשוח הקרב יסתובב עם צלקת של צלע שקרעה לו את העור ועם יד עקומה שלא התאחתה ישר. או שמה שכתוב שם הוא צ'יזבט ממדורות הפלמ"ח או שמשהו רקוב מאוד קורה שם. האם מישהו שפוי ישלח את ילדיו להתאמן כך ? או שהעתיד שאנו רואים לילדינו הוא להיות "פיטבול בזירת קרבות" כאשר כמה סרסורים מנהלים הימורים על גבם ? לא נראה לי סביר שבגיל 37 הבחור שבכתבה מתואר כאלוף עולם חי בחור ואין לו פנסיה או ביטוח רפואי.

אל דופא

New member
כלל לא נראה לי

שהסיפור הזה הובא ע"מ לשרת את ענף האגרוף התאילנדי. סך הכל, זוהי כתבה על אדם לא שיגרתי המתחרה בתנאים מאוד לא שגרתיים ועיתון "ידיעות", שמוספי סוף השבוע שלו מתפקדים גם כצהובונים לעת מצוא, בחר להביא את סיפורו דווקא בשל כך. אה ו...הגרינצוויג הזה, שמתאמן בבתי בושת וחי בצריף פח עם איזו תאילנדית, הוא גם "משלנו". נו? לא שווה כתבת צבע?

zoti

New member
דבר אחד זה כן יעשה.

זה דווקא מושך את אלו שהם הארד-קור בתוך האיגרוף התאילנדי. אלו שבאמת רוצים להתאמן כמו תאילנדים. ושוב אני מבקש ממישהו שיסרוק את הכתבה בגודל קריא בשביל אלו שגרים בחו"ל.

ZOTI בעיה לסרוק אותה...

מדובר בעיתון של יום שישי שהוא גליון יחסית ענק.... והכתבה היא על 4 עמודים... יניב

zoti

New member
תסרוק בחלקים.

בחיאתאק. תעשה טובה. אני רוצה לקרוא.

ננדין

New member
אני שמעתי שהוא מאמן לא רע בכלל

ושאפילו יש לו שם טוב בבנקוק כמאמן לזרים שרוצים להתחרות במואי תאי בתאילנד... מישהו יודע על זה?

../images/Emo45.gifמסכים איתך...........

למרות שיכולה להיות חוויה לא רעה בכלל לנערים לבוא ולהתאמן אצלו ואפילו להתנסות בזירה שם. אבל לא להפוך את זה לקריירה שם..... זה שאין לו ביטוח רפואי וזה שהוא גר בדירת חדר צמוד לבית זונות, זה מפליא אותי מאוד, אני חושב שבמעמדו הוא יכול להרשות לעצמו קצת יותר... יניב

אחרי הכל מדובר בכתבה עיתונאית

נראה לי שיש להתייחס בערבון מוגבל לאינפורמציה שפורסמה שם.

למעלה