התאכזבתי. פשוט לספר היה חסר משיכה. אני קורא מנוסה של ספרי פנטזיה-רומח הדרקון,שר הטבעות, שיר של אש וקרח, רוב ספריו של דיויד אדינגס. ארטימוס פאול... הענין הוא שאני לא יודע אם כדאי לי להמשיך לקרוא את הסידרה מה דעתכם?
חומריו האפלים זו סדרה שונה לחלוטין מסדרות הפנטסיה שאתה הבאת. לעומת שרה"ט וששאו"ק (שהם ספרים מצויינים) שבהם יש קרבות גדולים ואבירים וקסמים וכו' - חומריו האפלים זה ספר עם הרבה (*הרבה!!*) יותר עומק ומסרים וברגע שמתחברים אליו ובאמת מנסים להבין אותו - אתה תהנה מאד. אני אישית ממליץ לך לקרוא את שני הספרים הבאים. לדעתי הספר השני קצת פחות טוב מהראשון והשלישי, אבל יש אנשים שטוענים אחרת. הספר השלישי הוא יצירת מופת פשוט.
אם תסתכל ברשימה יש את ארטימוס פאול וגם קראתי את טרילוגיית ברטימיוס . ושניהם נחשבים "פנטזיה מודרנית" סתם כדי להתגאות (מתוך שמחה)חישבתי שבשנה וחצי האחרונה קראתי 73 ספרי פנטזיה
בהתחלה חישבתי בראש וטעיתי ב3. ספרים של מרגרט וייס וטרייסי היקמן. רומח הדרקון(18).גבירת הדרקונים (1).חרב האפלה (3).מחזור שער המוות (7). The sovereign stone (3). שר הטבעות (3).ההוביט (1). הארי פוטר (6). אראגון 2. ארטמיס פאול 3. מרלין 5. ספרים של דיויד אדדינגס- בלריגארד 5. בוהיליום 3. טמולי 2. החולמים 3. שיר של אש ושל קרח 3 (כל ספר מעל 950 דפים). ברטימיוס 2. חומריו האפלים נראה לי שזה כולם...
זה בהחלט אוסף מרשים. אם הצלחת לקרוא את כל אלה אני בטוח שאתה יכול לסיים את 'חומריו' וגם לאהוב אותו. אבל זה תלוי בך - יש כאלה שאוהבים את הפנטסיה שלהם נוסחתית ושטוחה בלי יותר מדי מסרים. את זה לא תמצא ב'חומריו'...
שלום לכולם! לאלו מכם שעוד לא מכירים, אתר "וינטרפל" הוא האתר הישראלי העוסק בסדרת "שיר של אש ושל קרח" מאת ג'ורג' ר. ר. מרטין. האתר נפתח לפני שנה, אך הפסיק להתעדכן מספר חודשים אחר כך. כעת האתר פותח דף חדש לרגל יציאת הספר הרביעי "משתה לעורבים" בעברית, ביחד עם עיצוב חדשים, חלקים חדשים רבים ועוד. לאלו מכם שרוצים לקנות את משתה לעורבים – "אופוס" הוצאה לאור והאתר יוצאים במבצע! גולשים המעוניינים לקנות את הספרים (משתה לעורבים א' + ב' או רק אחד מהם) במחיר זול יותר, מוזמנים להזמין את הספרים מהאתר של אופוס ולכתוב בשורת ה"הערות" את המילה "וינטרפל" ותזכו בהנחה של 25% (70 ש"ח במקום 98). לפרטים נוספים פנו לאתר. בעדכון הפעם: * "על האתר" – דף חדש המביא רקע להקמת האתר ולקהילת "שיר של אש ושל קרח" הישראלית. * "היכל התהילה" – היכל התהילה של כל אלה שעזרו בהקמה ובתחזוק של האתר * מאמר – "אלמנטים טראגיים בסדרת שיר של אש ושל קרח" – תמליל ההרצאה ממיתופיה 2006 מאת עידו רייף *סקר חדש – דעה על אתר וינטרפל החדש למעוניינים, מספר מתנדבים עובדים בחודשים האחרונים על אנציקלופדיה מקיפה לסדרה. האנציקלופדיה בשלבים מתקדמים אך דרושים לנו מתנדבים נוספים. במידה ואתם מעוניינים (גם אם אתם לא מכירים את הסדרה בע"פ וגם אם קראתם רק באנגלית) אתם מוזמנים ליצור איתנו קשר באימייל [email protected] תודה רבה וגלישה נעימה צוות אתר וינטרפל כתובת האתר: www.HDM.co.il/winterfell
תודה על ההודעה הזו. בחיפושי הגעתי לאתר עם כתובת דומה www.h-d-m.co.il וזה שיגע אותי. זה אתר בכלל על הפקת סרטי תדמית בצפון הארץ או עריכת סרטים. משהו כזה. בקיצר למי שגם חיפש ולא מצא, שני האתרים ניקראים HDM, אבל אתם צריכים להגיע ל www.hdm.co.il ולא לאתר www.h-d-m.co.il ל אתר וינטרפל - www.hdm.co.il/winterfell מקווה שעזרתי למישהו יורם