קראתי את התקצירים של פנאי פלוס ו..

קראתי את התקצירים של פנאי פלוס ו..

אני חייבת לציין שג'.טיי הוא אידיוט! מצטערת! הוא פשוט אידיוט! אם הוא חשב שבזה שהוא יספר לג'יל על מאק ובילי הוא יקבל קרדיט אצל בריטני - הוא ממש טיפש! בשורה התחתונה - הוא סתם גרם נזק למאק! היא היחידה שתסבול מזה! בריטני אמנם יצאה שקרנית (אם חושבים על זה) מבחינת ג'יל, כי היא הריי שאלה אותה למה בילי מצוברח, ובריטני שיקרה במצח נחושה ש"בילי מצוברח בגלל שהם נפרדו"...אבל למה הוא חשב שהגילוי הזה יחזיר את בריטני לזרועותיו...זה מעבר להבנתי.

אפרת את חמודה

התגעגעתי אליך זה מצחיק אותי שאת נכנסת לזה יותר מידי בהרצינות אני מאוד אוהבת דווקא את הילד הזה יש לו משהו מאוד מיוחד הוא יפה מאוד בעניי הייתי רוצה אחד כזה לבת שלי בכל אופן אני לא מתה על מאק וגם לא על הבלונד ההוא, מה שמו?

תאמיני לי שלא היית רוצה חתן כזה

אחד שכשחבר שלו מאבד את ההכרה בשלג ובמקום להזעיק עזרה - הוא משתפן ובורח כדי שלא יתפסו אותו עם אלכוהול... בחייך! הבחור אולי חתיך, אבל בטח שאין בו כרגע חומר להיות חתן. ואגב, תודה על המחמאה.... לפעמים אני באמת לוקחת דברים "ברצינות" יתרה, אבל זה רק בגלל שאני צופה כל כך ותיקה, שאני ממש מרגישה חלק מהעלילה...

סליחה התבלבלתי בשמות חשבתי ש

התכוונת לבחור ההוא שאהב את מאק הראשון אני ממש מרחפת לגבי שמות רק את ג'קי אני תמיד זוכרת את הדי טי ההוא אני באמת לא סובלת הוא אידיוט גמור איכסססססססססס

ודרך אגב

גם אני מאוד לוקחת דברים בהרצינות ומתעצבנת לפעמים בכל מיני דברים שקשורים בסידרה אני התחלתי לראות את הסידרה לפני 14 שנה או יותר ואני מאוד קשורה לדמויות עד כדי כך שלפעמים אני מרגישה כאילו הם משפחה שלי ושאני רוצה להגיד להם משהו... זה מטורף לא?

זה היה מטורף אם רק את היית מרגישה

ככה...אבל עובדה שלא! כולנו מרגישים חלק מהמשפוחה... בעלי משתגע ממני! לא מבין איך אני נצמדת למסך כל כך הרבה שנים! ואף חברה שלי לא רואה את צעירים! אני היחידה, אבל כולם יודעים שבין השעה 7 ל- 8 אף אחד לא מצלצל!

אור2221

New member
מאוד

למרות שלמדתי לסנן את המשפחה בעניין לפני מספר שנים, אבל אני עדיין סובלת מזה שמתחקרים אותי לגבי הסדרה באמצע ארוחה משפחתית רבת משתתפים, מיד ישמעו קולות של "את עדיין רואה את זה?" "כן" "לא נמאס לך" "לא" "אבל זה לא זז" "זה הרעיון" "טלנובלות דופקות את הראש" "זו אופרת סבון, לא טלנובלה" "מה ההבדל?" "אחרי האוכל אני אסביר" ואז אני מתחמקת...

ואם כבר מדברים על משפוחה ו"צעירים"

כנראה שהאהבה לצח"מ עוברת בתורשה... סבא שלי מצד אבי (שהוא כבר בן 70 , אם לא יותר) רואה צח"מ בכל יום + כל הרצף ביום שישי והוא בקיא בכל העלילות ובכל מה שאתם לא רוצים. לפני שנתיים כשישבנו אצל דודתי אחרי שבת חתן הוא פתאום בא לי באיזו יציאה שקצת הפחידה אותי ועד היום מהדהדת בראשי. הוא ישב מולי ומול איזה עוד 10 בני דודים, הצביע עלי ואמר "יש איזו עו"ד בצעירים חסרי מנוח שדומה לך קופי!" לקח לי כמה שניות להתעשת ועד מהרה הבנתי שמדובר בלא אחרת מקריקט בלייר. ותאמינו לי שאין ביננו שום קשר חיצוני! היא בלונדה לבנבנה, אני שאטנית וממש לא כזאת לבנה. נו טוב, בן 70... סלחתי לו מזמן,
. חוץ ממנו גם דודתי (שוב מצד אבי) וכל בנותיה רואות את הסדרה מאותו הזמן שאני התחלתי לראות שזה 15 שנה, פלוס-מינוס... הדודה הזאת צופה ורק מעבירה ביקורת על הכל ועל כולם! לטענתה ניקי משתמשת בפיאות מאז תחילת הסידרה וממנה שמעתי בפעם הראשונה שאשלי היתה פעם גבר! אבא שלי גם צופה לפעמים, הוא אוהב בעיקר את הסצנות עם ויקטור, הוא תמיד אהב אותו ובעיקר מאז שהוא התארח אצל יצפאן ושפך אותו מצחוק. אחותי הגדולה גם צופה, היא מטורפת על ראיין. והאחיות האחרות מכירות את הסידרה ולמרות שלא צופות יודעות מה הולך שם מהצצה פה ושם. גם אמא שלי מכירה את כל סיפור צח"מ. וחוץ מזה שכשויקטור הגיע לארץ היא אמרה לי "ויקטור נויימן בא לארץ אה... (כאילו היה רופא שיניים)... אז חוץ מזה הכל בסדר...

אוי, יש לי סיפור מצחיק לאללה

לכלבה של ההורים של בעלי קוראים ניקי. לפני 5 שנים בערך היא נכנסה להריון (מכלב זר :))) בקיצור, אני מספרת לאמא שלי: "אמא, את לא תאמיני, ניקי בהריון"! אז אמא שלי אומרת לי: "מה, מויקטור? עוד פעם?"! וואו, איך נקרענו מצחוק. מרוב שאני כל הזמן מדברת על ניקי וויקטור, היא היתה בטוחה ששוב מדברים עליהם. לכי תספרי לה שהכלבה בהריון מכלב זר.... חחח...חחח

../images/Emo6.gif הזכרת לי משהו! ../images/Emo107.gif

כשהייתי בת 13 חברה שלי הביאה לנו כלבה חמודה וקראנו לה קריקט. אחרי זמן מה שהיא הביאה לנו עוד אחת היא הציעה את השם נינה
... אני לא זוכרת כמה זמן קריקט ונינה נשארו אצלנו כי לא מעט כלבים "עברו" אצלנו במהלך השנים . מה שבטוח זה ששתי אלה זכו לטיפול חם ואוהב...
...

אור2221

New member
יש לי סיפור

אחרי ששנים רציתי בעל חיים מצאתי חתולה קטנה וחמודה בת חודש, הייתי בערך בת 15. שנים היו לי תוכניות שסוף סוף תהיה לי חתולה ואני אוכל לקרוא לה ניקי. רק שהחתולה היתה שחרחורת עם נקודות לבנות, חתולת רחוב קלאסית, והשם פשוט לא התאים לה. טוב שכך, שלוש שנים אח"כ סבא שלי פיתח אלרגיה חמורה אליה והייתי חייבת למסור אותה בכאב מר, אבל אני חושבת שזה היה גרוע יותר עם הייתי קוראת לה ניקי.

יכלת לקרוא לה אוליביה... ../images/Emo54.gif

אבל בעצם אמרת חתולת רחוב אז: דרוסילה נשמע יותר מתאים!
. דרך אגב. קודם אמרת שאחת התגובות שאת מקבלת לזה שאת צופה מושבעת של צח"מ זה: "אבל הסידרה לא זזה..."
ובכן, זו תגובה כ"כ אופיינית ששמעתי אותה כ"כ הרבה עד שאם מישהו עכשיו יגיד לי את זה זה פשוט יעבור מלידי בלי לנסות להסביר בכלל. תמיד יהיו גם כאלה שיגידו שמספיק לראות רק פרק אחד בשבוע ומבינים הכל מצויין. למרות שמשפחתי מכירה את הסידרה ואוהבת את הדמויות אף אחד לא יישב כמוני יום יום לצפות מבלי לפספס.

מבטיחה לך שאין שום דימיון ביני לבין

לורלי. לא שיש לי משהו נגד איך שהיא נראית, אבל פשוט אין.

אני לא מספרת לאף אחד

אני פשוט רואה וזהו זה לא משהו מיוחד, בחיים לא דיברתי על צעירים לפני המשפחה שלי נדמה לי שאף אחד לא יודע הבת שלי מהיום שהיא נולדה היא שומעת את השיר מוזיקה אבל היא לא שמה לב לזה בחיים לא דיברתי באמצע ארוחה על צעירים לא עד כדי כך

למעלה