אביב 2019
Well-known member
אני מציע לכל יהודי בריא בגופו ונפשו לקרוא בזהירות את ה"ברית החדשה" תרגום לעברית.
לאורך הדורות היהודים נזהרו כמו מאש מכל שמץ של דבר נוצרי,וזו שגיאה.דע את האויב הנוצרי.
הדת הרשעה הזאת שהרגה כל כך הרבה מבחורינו (היטלר היה נוצרי קתולי ),מי הם ?
מה הם רוצים ? ##
כחובב רפואה וחובב פסיכיאטריה אני קובע- ישוע הנוצרי הפייק משיח,היה צעיר לוקה בסכיזופרניה.
ישוע היה חולה נפש שלא הוכר ולא טופל.כל הדמיונות שלו.כל ההתנהגות המוזרה שלו.הדיבורים שלו
שהוא גואל ומשיח בן לאשה בתולה.כל אלה תסמינים מובהקים של סכיזופרניה.ראה ויקיפדיה.##
שאלה: איך חולה נפש כזה הקים דת של 2 מיליארד מאמינים?
תשובה: בגלל העקשנות של יהודים-נוצרים קנאים.לישוע היה כושר שכנוע חזק.כל החברים שלו היו יהודים קנאים.
חבורה של יהודים עקשנים וקנאים הם,הם,אלה שקבעו את היסודות לדת החדשה.
כאמור-ישו היה סתם בחור מוזר וחולה נפש שעמד בראש כת.אבל סביבו התקבצו קומץ יהודים עקשנים וקנאים.
בעלי יכולת גבוהה שהצליחו לשלוח שליחים לחו"ל ולשכנע מיליונים בזיוף הדת שלהם.
לאורך הדורות היהודים נזהרו כמו מאש מכל שמץ של דבר נוצרי,וזו שגיאה.דע את האויב הנוצרי.
הדת הרשעה הזאת שהרגה כל כך הרבה מבחורינו (היטלר היה נוצרי קתולי ),מי הם ?
מה הם רוצים ? ##
כחובב רפואה וחובב פסיכיאטריה אני קובע- ישוע הנוצרי הפייק משיח,היה צעיר לוקה בסכיזופרניה.
ישוע היה חולה נפש שלא הוכר ולא טופל.כל הדמיונות שלו.כל ההתנהגות המוזרה שלו.הדיבורים שלו
שהוא גואל ומשיח בן לאשה בתולה.כל אלה תסמינים מובהקים של סכיזופרניה.ראה ויקיפדיה.##
שאלה: איך חולה נפש כזה הקים דת של 2 מיליארד מאמינים?
תשובה: בגלל העקשנות של יהודים-נוצרים קנאים.לישוע היה כושר שכנוע חזק.כל החברים שלו היו יהודים קנאים.
חבורה של יהודים עקשנים וקנאים הם,הם,אלה שקבעו את היסודות לדת החדשה.
כאמור-ישו היה סתם בחור מוזר וחולה נפש שעמד בראש כת.אבל סביבו התקבצו קומץ יהודים עקשנים וקנאים.
בעלי יכולת גבוהה שהצליחו לשלוח שליחים לחו"ל ולשכנע מיליונים בזיוף הדת שלהם.