קראתי באיזשהו מקום

hkatsman

New member
קראתי באיזשהו מקום

שזפלין והיארדבירדס הולכים להתאחד. זה הגיוני? שמעתם גם אתם על זה משהו? כי קראתי על זה באיזה פורום ולא היה לינק. תומר, שמעת משהו?

AeroTom

New member
לא, לא ממש...

לא יודע איפה קראת את זה, אבל אין ממש עוד סיכוי שזפלין יתאחדו...בקשר ל-Yardbirds הם כבר עשו קמבאק אגב בשנות ה-90, כשכריס דרייה וג'ים מקארת'י מהלהקה המקורית החזירו את ה-Yardbirds עם הרכב חדש. הם הופיעו לא מעט וגם הוציאו ב-2003 את האלבום Birdland שאני אישית מאוד אוהב (הוא מכיל בתוכו גם חומר חדש לגמרי וגם שירים ישנים של הלהקה בביצוע מחודש. יש גם נגנים אורחים באלבום כגון ג'ף בק, סלאש, בראיין מאי ועוד...). הם גם המשיכו להופיע עד לא מזמן. אבל אין ממש סיכוי שזפלין יחזרו...גם חברי הלהקה הנותרים אמרו כמה פעמים שזה כבר לא יקרה. אני גם תומך בזה, הם לא צריכים להתאחד שוב. לכל אחד גם טוב במקום שהוא נמצא כיום. איפה בדיוק קראת כזה דבר? כי זה משהו די מופרך האמת כיום שיקרה...

hkatsman

New member
קראתי את זה פה באיזה קומונה.

זה היה נשמע לי די מופרך אז באתי לשאול פה.

AeroTom

New member
יש משהו קצת חשוד שם...

דבר ראשון שזה ב-Sun, שהוא צהובון די זול לפעמים...וזה מאוד יכול להיות בדיחה גם שפרסמו בכוונה. דבר שני שלא ראיתי בשום מקום אחר משהו על זה, שאם ידיעה כזאת הייתה באמת אמיתית אז בטוח זה היה במקומות אחרים, קל וחומר האתרים היותר רשמיים וכדומה. כי ידיעה כזאת זה משהו...די גדול. אז נראה בהחלט חשוד, כי באמת זה קצת מופרך שמשהו כזה אכן ייצא לפועל. אגב לחברי הלהקה גם יש תוכניות מאוד מסקרנות לשנה הבאה. רוברט אמור להוציא כנראה עוד אלבום סטודיו חדש. ג'ימי אמר שהוא כנראה מוציא אלבום גם, שזה יהיה משהו מאוד מסקרן. הוא ציין גם שייתכן ויצאו עוד הוצאות של לד זפלין שנה הבאה, שזה מאוד מעודד. מקווה לאיזה עוד הוצאות לייב מתוך ההמונים שבכספת...וגם ג'ונסי עובד כבר לא מעט זמן על אלבום חדש שגם ייצא כנראה ב-2007...ככה שיש ל-מה לצפות השנה.

M e n s R e a

New member
ועוד בעיה, אם אני לא טועה

שהם כבר טעו בגילאים שלהם, או שהכתבה מלפני כמה שנים והטור הזה פשוט לא יצא לפועל. כי אם אני לא טועה, רוברט נולד בשנת 1948, מה שעושה אותו היום בן 58, עוד מעט 59, ולא בן 54.

Anuerysm

New member
אתה צודק במאה אחוז

גם בכתובת של הכתבה, יש את הספרה 2002, בשנה הזאת הלהקה היתה בגילאים האלה

M e n s R e a

New member
את זה פספסתי

קיצר, זה לצערנו מלפני כמה שנים, וגם אם היה נכון, לא יצא לפועל...

AeroTom

New member
ההרכב השתנה קצת כמה פעמים

כריס דרייה הגיטריסט וג'ים מקארת'י המתופף הם היחידים כאמור מהלהקה המקורית. שניהם היו גם מההתחלה עד הסוף ב-Yardbirds המקוריים בשנות ה-60 (אגב דרייה גם התעסק בצילום בזמנו בתקופת סוף ה-Yardbirds\תחילת לד זפלין, והוא זה שצילם את תמונת הלהקה שמופיעה באלבום הראשון של זפלין). אז הם הבסיס של ה-Yardbirds בגלגולה החדש, והם החליפו פה ושם חברי להקה משנות ה-90 עד היום. בעיקרון איתם ביחד היו הגיטריסט ג'יפי מאיו וג'ון אידן שגם מנגן באס וגם הסולן. הם המשיכו איתם גם לשנות ה-2000 ומשתתפים באלבום Birdland גם. כיום יש להם גיטריסט חדש די צעיר בשם בן קינג... יש קצת עוד מידע וסקירה של האלבום, בביקורת שכתבתי עליו ב"אגדות רוק" לפני כמה זמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=552&msgid=88265922&FlagSybase=1

maog

New member
שמעתי על זה ברדיו, אבל אז השדרן

התחיל לדבר על הופעה בלונדון (לא בטוחה:S) שנועדה בשביל לאסוף כסף למשהו בשביל ילד שגר בשכנות עם רוברט ועוד הופעה של היארדבירדס ביפן, נראה לי לא הבנתי ממש על מה מדובר ואני זוכרת במעורפל.
(אני קוראת בפורום
)

Anuerysm

New member
תכלס אין הרבה מה לקרוא

קיצר אם תהיה הופעה של השלישיה בלונדון, אני חושב שאני אלך, האמת, גם אם רק פייג' ופלאנט יופיעו

למעלה