קראתי, בדקתי ועדיין זקוק ליעוץ.

gavnuk

New member
קראתי, בדקתי ועדיין זקוק ליעוץ.

שלום לכולם, ברצוני לקנות נגן 512 מגה. התחלתי לחפש ולבדוק ומצאתי הרבה זבל ב200ש"ח. אחרי שקראתי כאן בפורום כמה מדריכים הבנתי שזה לא בשבילי. אני מחפש אמינות, נוחות, סוללה רגילה ולא נטענת מקורית ( וזה ממש חשבו לי ). התקציב היה 500 ש"ח אבל אחרי שראיתי שכדאי להשקיע עוד כמה דינארים ולקבל משהו יותר אמין ונוח התקציב עלה ל600-700. התחלתי בסאנדיסק ואז ראיתי כמה ביקורות שליליות עליו. כמו שהבנתי נגני קריאטיב דורשים התקנת תוכנה מיוחדת להעברת קבצים מהמחשב, זה לא בא בחשבון. נעצרתי על נגני IRIVER. לנגני IRIVER יש אפילו שעון מאורר :). בינתיים נעצרתי על IFP - 795. אשמח אם תאשרו את הבחירה שלי, ביקורות על המוצר יעזרו מאוד. כמובן אם יש משהו טוב יותר בתקציב הזה, אתם מוזמנים להציע. תודה.

weird dust

New member
זה נכון בערך

באייריבר האירופאי ניתן לבחור עם או בלי תוכנה.

gavnuk

New member
הבעיה עם הסאנדיסק...

שקראתי עליו הרבה ביקורת שלילית. כגון, מסורבל לתפעול, פונקיות לא נוחות, איכות שמיעה לא ברמה טובה. אשמח אם תמליצו לי על משהו סביר בתקציב של עד 600-700ש"ח.

יאיר B

New member
אני לא חושב שיש נגן שמתאים

לדרישות שלך. לרוב הנגנים הטובים יש תוכנה להעברת השירים. גם נגני איריבר וגם איאודיו צריכים תוכנה להעברת השירים לנגן. לא יודע לגבי קריאייטיב (אבל אני מאמין לך שבדקת את העניין).

gavnuk

New member
ומה לגבי MPIO FG100 512MB?

מומלץ? דומה מאוד לאיריבר 895 או 795. קצת יותר יקר אבל יש אפשרות להתחבר לכל מחשב ללא תוכנה וקורא עיברית. ( הפוכה בינתיים ) תודה, על הבוקר אני הולך לקנות. מחכה לתגובות... :)

gavnuk

New member
למרות שלא התייחסתם לשאלה שלי,

הבוקר קניתי את המתנה. חמוד אתה... :)

bennyc

New member
סאנדיסק כנראה הטוב ביותר שיש למחירו

כנראה אלה שהביאו ת'ביקורות השליליות הם קשיי הבנה או משהו...כי הוא פשוט לאללה לתפעול..פונקציות מצוינות ופשוטות להבנה (וישנן כל הפונקציות שאתה צריך) ולא יודע בקשר לאיכות שמיעה..אני מבסוט רצח בכל אופן

למעלה